AT95e vs AT95CE
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
NoOneIsThere
Ветеран
|
|
|
|
Farol
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
accept1975
Ветеран
|
RE: AT95e vs AT95CE / 07-07-2015 16:27
Все залежить який стиль в музиці Ви любите слухати, у зв'язку із чим, і треба підбирати собі відповідну голову на програвач. Якщо наприклад джаз, то АТ 440 саме воно. Якщо хочете вибрати для себе по звуку між головами АТ- 95 Е, яка є бюджетною головою, і АТ- 440, яку Вам тут радять, то я би Вам порадив краще взяти катридж АТ- 120 Е. При виборі цього катриджу Ви вб'єте 3 зайців, це те, що вона дешевше від голови АТ-440 на 50$; як на мене вона є більш універсальною до багатьох стилів у музиці, і грає не гірше АТ-440, і насамкінець, те, що на неї можна без проблем купити нову вставку.
Радіти життю треба тихо.
|
|
|
|
|
|
kot_matroskin
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
|
accept1975
Ветеран
|
RE: AT95e vs AT95CE / 07-07-2015 17:00
(07-07-2015 16:52)kot_matroskin писал(а): спасибо, пока по случаю взял 108-ю просто недорого, и новая, буду копить на 120-ю, а буква Е это случаем не как в 95-й Е обозначает комплектная, 95 Е мне категорически не советовали в отличии от чистой 95-й Починати треба було тоді з АТ 95 Е. Буква Е- означає заточку ігли. Всі хто Вам радив, що АТ 95 Е не варто брати, то вони мабуть її і не чули, а тільки слухали радянські голови ГЗМ. Саме краще взяти в когось із колег на прослуховування, тоді і визначитесь, яку краще брати голову, ГЗМ, чи АТ-95 Е
Радіти життю треба тихо.
|
|
|
|
|
|
Farol
Ветеран
|
RE: AT95e vs AT95CE / 07-07-2015 21:13
Несомненно , что голова за 500 $ , по характеристикам будет лучше головы за 50 . Но , что бы реализовать её потенциал , необходима ТОЧНАЯ установка . Если тонарм и шелл позволяют изменять угол VTA , заход иглы , выставлять параллельность шелла плоскости пластинки , тогда можно пускаться в эксперименты . А если не позволяет ? Вы покупаете дорогущую голову , выставляете её "на глазок" и , в итоге , получаете нулевой результат . Сама по себе голова не играет , играет система : голова , тонарм , стол , корректор и далее по стрелке , указанной на кабеле . Я бы не рискнул покупать 440 MLa , без уверенности , что смогу её выставить .
(07-07-2015 12:49)NoOneIsThere писал(а): Я не уверен, что Вы всегда попадаете по нужным клавишам... Уверяю Вас , что руки у меня не дрожат
(Отредактировал 07-07-2015 в 21:17 Farol.)
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|