Намагничивание ЭЛТ от АС
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
K.V.V.
Ветеран

|
RE: Намагничивание ЭЛТ от АС / 11-11-2015 21:07
(11-11-2015 18:56)Буратино писал(а): "студио" и "студия" - в чем сходство? ))))))))
(09-11-2015 08:27)Буратино писал(а): Полочные 35АС-021 - одна из удачных моделей совка. Дифузоры динов алюминиевые. Звук приличный. Меня ть нет надобности.
У Раймонда Паулса дома стоит эта же модель.
(10-11-2015 21:44)Буратино писал(а): Студия - в доме у него. Дом частный.
Ваащета ветко непра Паулса)))))))))
Там, вообще-то, написано, что дом у него - 100 квадратов, т.е. кроме туалета и чулана, все помещения показаны.
Делаю простой вывод из Ваших сообщений -
выбросил, наконец, он колонки, которые ему Пунанэ РЭТ в рекламных целях поставило.....нифига не сработал "продакт плейсмент"....."пунанэ" заклеил сандали, а Раймонд вздохнул с облегчением....
рядовой Рабинович пишет записку перед боем:
- Если меня убьют, прошу считать меня коммунистом!
...и, чуть погодя...
- А если нет, то - Нет!
|
|
|
|
|
Yuri S
Специалист

|
|
|
|
|
PONT-SEV
Ветеран

|
|
|
|
Буратино
Ветеран

|
RE: Намагничивание ЭЛТ от АС / 13-11-2015 16:05
(13-11-2015 14:57)Тибетский Ламер писал(а): "...він був у френчі, з дрючком, і пи..ватий..."(с)
 Бл#дські ці питання зай#бують. То може, не вагаясь, спустити враз штани ....
Лесь Подерв'янський: Я зрозумів, чому жлоби полюбляють гламур. Це настільки очевидно. Це фізичний закон, як Ломоносова-Лавуазьє. Жлоб, по суті, - корявий, а гламур - гладенький. Коряве тягнеться до гладенького по природі своїй, як інь до янь, холодне до теплого, мокре до сухого. Це закон. Тут нічого не поробиш. Чим корявіша країна, тим більше в ній гламуру, бо гламур - гладенький, лакований. У Парижі жоден мудак не купуватиме собі сумочку Louis Vuitton за 2 тисячі євро, бо Франція - гладенька країна, тому вона експортує гламур у коряві країни. Адже гладеньке на гладенькому з'їжджає, гладеньке чіпляється лише за коряве.
Стосовно Карла Маркса. Ми всі вивчали про боротьбу класів. А що таке класи у світі - це бідні й багаті. Бідні не люблять багатих - звідси боротьба. Але тут це накрилося мідним тазом. Тому що жлоби, насправді, - це клас, де багаті й бідні не мають жодного значення, бо бідний жлоб і багатий жлоб - все одно жлоби. Тому класова близькість бідного жлоба ближча багатому жлобу, а не бідному інтелігенту. Тому бідний жлоб завжди голосуватиме за багатого жлоба, а не за бідного інтелігента. Тобто бідний жлоб і багатий жлоб - це один клас, і Маркс пролітає.
(Отредактировал 13-11-2015 в 16:08 Буратино.)
И спросит Бог: - Никем не ставший, Зачем ты жил? Что смех твой значит? - Я утешал рабов уставших, - отвечу я. И Бог заплачет.
Игорь Губерман.
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|

|