Посоветуйте звуковую карту для ПК (PCI)
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
WestX
Ветеран
|
|
|
|
Силантий
Ветеран
|
|
|
|
|
afh
Ветеран
|
|
|
|
|
Kozak
Ветеран
|
RE: Посоветуйте звуковую карту для ПК (PCI) / 22-02-2016 20:28
(21-02-2016 19:58)WestX писал(а): kozak,что именно изменилось в звуке? Щоб не сильно "потішати" вельмишановне панство, сильно росписувати не буду, а то бучу що охочих "почесати ляси" - хоть відбавляй. Скажу лише що, Джулька по звуку, звучить на мій смак більш наближено до натурального звуку, особливо це помітно в передачі стереоефектів на композиціях. Карти Креатив звучать на мій смак якось "надто помітно вичурно". Крім того музикальні композиції через Джульку я можу слухати практично необмежений час, а через картки Креатив - чомусь витримую не більше двох годин.
П.С. Предвіщуючи зараз навалу різних точок зору від "експертів", скажу що зараз в наявності маю декілька різних звукових карт (Креатив ХФ, СЕ, Ауджі-2 ; ASUS Xonar DG, ДХ та інш.). Маю також і зовнішній ЦАП. Крім того є декілька транзисторних підсилювачів, та один ламповий, і є в наявності декілька пар акустичних систем. Але різниця в звуковідтворенні між звуковими картими, помітна навіть на моїх комп`ютерних колонках від Microlab, не кажучи вже про телефони та ін.
Як на мене, то на мій смак по відтворенню звуку з ПК, ESI Juli@ -показала найкращий результат, на слідуючій позиції ASUS Xonar DX, а вже потім Creative X-Fi.
(Отредактировал 22-02-2016 в 20:37 Kozak.)
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|