DSD рекордери, АЦП з підтримкою DSD, хто має досвід?
|
Автор |
Сообщение |
quadrokot
Старый Кукадос
|
DSD рекордери, АЦП з підтримкою DSD, хто має досвід? / 24-02-2016 14:57
Маю можливість брати "на послухати" досить дорогі, та головне рідкісні платівки. Хочу їх оцифрувати. На міх ух DSD оцифровки, які я скачав та послухав, найбільш схожі із вінілом.
Тому хотів би придбати девайс, який був би кращий для такої мети.
Ось можливі претенденти:
DSD АЦП Rasteme RAD192D,
Korg DS-DAC-10R,
Teac DA-3000,
KORG MR-1000.
Я схиляюсь до останнього.
Які є думки з приводу девайсів, абл запропонуйте своє?
Вивчаю ноти.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: DSD рекордери, АЦП з підтримкою DSD, хто має досвід? / 24-02-2016 16:22
PvS писал(а):Маркєтінг, і не більше. Народ же треба чимось зацікавить. PvS, спробуйте послухати на чомусь більш "вмєняємому" ніж Фенікс та S-90, можливо, що зміните думку з приводу і надлишковості і "маркєтингу".
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: DSD рекордери, АЦП з підтримкою DSD, хто має досвід? / 24-02-2016 17:43
PvS, а в топікстартера - є! PS Audio Perfect Wave. А ще почитайте Пола МакГовена, той що з PS Audio, що то є DoP. quadrokot - вже дорослий хлопчик, і сам в стані розібратись воно йому треба чи ні. Питання було до людей, які мають досвід з АЦП, що піддтримує DSD. Якщо маєте - дайте коисну пораду. Я не маю, тому нічого не раджу.
Цитата:досить дорогі, та головне рідкісні платівки VOVA-76, не факт, что с ними хотят расставаться.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
vltk
Ветеран
|
RE: DSD рекордери, АЦП з підтримкою DSD, хто має досвід? / 24-02-2016 17:51
При всех равных, сохранение/оцифровка в ДСД наиболее правильно с точки зрения получения максимального качества при воспроизведении контента - переходу из цифры в аналог, существенно понижаются требования к качеству цапа (таковы современные тенденции). Но с другой стороны сама реализация проигрывания винила влияет гораздо-гораздо более на конечное качество, чем разница в сохраняемом формате хайрез рсм или дсд. Разные винильные корректора, катриджи, тонармы и столы и их настройка напрочь убивают смысл пытаться ловить разницу между хайрез рсм и дсд. И если есть уже готовый или можно взять напрокат/аренду классный студийный ацп (призм....т.д.), то может и не стоит заморачиваться вопросом. И программно всегда можно сделать из скажем 32х384х2=24576 кбит/с - ДСД756, оцифровав при этом все шумы находящиеся и пластинке и в тракте ацп. Но если сильно хочется и сразу, то же бы взял KORG MR-1000 как наиболее разумное в цене/качество решение.
(Отредактировал 24-02-2016 в 17:52 vltk.)
|
|
|
|
|
dukua
Ветеран
|
|
|
|
Sputnik
Ветеран
|
|
|
|
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|