Куплю кабель USB
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
vzpharm
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
|
|
|
|
|
vzpharm
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
|
|
|
|
owlman
in cassette veritas
![*](images/starwhf.gif)
|
Re: Куплю кабель USB / 06-04-2010 17:05
(03-04-2010 15:28)Снусмумрик link писал(а):Подскажите где можно купить кабель USB A-B для usb-audio-dac. Честно говоря не смог сходу найти кабель с требованиями: двойная экранировка, наличие ферритового фильтра (лучше 2-х), длины хватит и 1м.
vea_2002(собака)ukr.net или личка.
USB кабель на якість звуку не впливає: передається цифра. Може працювати, або не працювати.
Феррітовиий фільтр (набалдашнік на проводі) таки краще щоб був: якщо його нема, кабель може буть повне лайно.
Якщо хочете виріб від пристойного бренду - не вибирайте ноунейм та щось на кшталт Gembird: у продажу єсть Belkin тощо.
Можна спитати у друзів-володарів поламаних струменевих принтерів: напевне такий шнурок десь лежить.
Сміливо йдіть в комп"ютерний салон, і підбирайте наживо: у 40 грн вкладетесь.
(Отредактировал 06-04-2010 в 17:13 owlman.)
Настоящим объявляю, что все мои персональные данные, иллюстрации, рисунки, комиксы, картинки, фотографии, видео и так далее являются объектами моего авторского права (согласно Бернской Конвенции).
Для коммерческого использования всех вышеупомянутых объектов авторского права в каждом конкретном случае необходимо мое письменное разрешение.
|
|
|
|
|
|
owlman
in cassette veritas
![*](images/starwhf.gif)
|
Re: Куплю кабель USB / 06-04-2010 22:48
(06-04-2010 22:00)Снусмумрик link писал(а):Цифра она-то цифра, в теории так и должно быть, но ведь эффект есть от смены кабелей в тех же hdmi или цифровых коаксиалов например.
Не знаю, що там з коаксіалами, а от HDMI я купляв найдешевший, і він чудово працює: пікселі не злазять, кольори яскраві. А інший кабель HDMI, довший правда, просто не запрацював - але через несумісність (тип HDMI не той).
Щодо USB - "ефект" психологічний. Це те саме, що стверджувати, начебто якість друку принтера залежить від того шнурка.
Якщо муляє - раджу зробити комп тихішим, та купити якісний блок живлення, наприклад Seasonic, і заземлити його.
Настоящим объявляю, что все мои персональные данные, иллюстрации, рисунки, комиксы, картинки, фотографии, видео и так далее являются объектами моего авторского права (согласно Бернской Конвенции).
Для коммерческого использования всех вышеупомянутых объектов авторского права в каждом конкретном случае необходимо мое письменное разрешение.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|