Будьте осторожны с Аудиокарма
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | AudioMan , глухой , Audio Fanat , ag70 , sumy7676 , Jorickne , Kaminskiy , arcam , schutze , VideoKot , Supermurzic , Airborne , djo , Zub123 , VLAD ST , Logan |
|
|
garrio 74
Ветеран
|
|
|
|
|
rst1981
Постоялец
|
RE: Будьте осторожны с Аудиокарма / 05-02-2017 04:31
Ось і по прозьбі до адмінів тема розблокована.
Зважаючи на срач який тут розвівся вважаю за необхідне внести ясність, дещо розставити по полках і викласти свою точку зору.
1. стосовно автора теми "Zub123" ти всеж таки був на місці, слухав, норм торгувався, в ітозі взяв апарат по шаровій ціні, це не секрет, ніде і ніколи він непродавався за такі гроші..., переглянувши фото з нерідними транзисторами я якшо чесно теж шокований чуть-чуть був, я його брав у львові на обмін...надіюсь твої фотки не фейкові....людина яка мені його підігнала бється в груди шо такого неможе бути...але то мої проблеми, раз так пиши в лічку, телефонуй, я до вівторка на звязку, будем шось вирішувати...як мінімум тобі тошиби оригінальні піджену і вартість ремонту відшкодую, повір апарат в мене більше року і мені нічо некоштувало б транзистори на оригінальні замінити, то реально чудо вопрос, по пару баксів за шт., то смішно для апарата за 1000$.
1. Zub123, виходь на контакт будем шось вирішувати.
2. ag70 Я, коли буду в Києві підїду разом з "doom" або без нього, і тобі повторю шо ти "НЕАДЕКВАТ" купив одну з топових ac Marantz за 1500грн. скористався тим шо долар тоді в три раза пішов вверх, і тобі тріщинка на сч несподобалась, глянь на EBAY...тільки два нч до такої ас коштують дорожче ніж ти колонки купив!!! Якшо тобі та акустика так поперек горла стала відправляй хоть в понеділок шоб тобі ікота пройшла, бабки тобі на карту кину, звязок лічка, по тел немаю бажання спілкуватись
3. Евгений1, ПРОВОКАТОР! Я в житті ніодного бабінніка непродав!!!
4. doom, від тебе такої хрені нечекав...ну але комерція то святе видно для тебе)
неохота далі копати аналізувати впізнавати іт.д.
Всім добра!
з Повагою Ростислав!
P.S. само-собою ответка з жирних мінусів кожному
(Отредактировал 05-02-2017 в 11:44 #1.)
|
|
|
|
|
vadost197
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | ag70 |
|
|
|
rst1981
Постоялец
|
RE: Будьте осторожны с Аудиокарма / 05-02-2017 10:11
(05-02-2017 08:47)ag70 писал(а): Вот же брехло. Не трещина на сч , а рваная поперек по всему диффузору пищалка. И тогда ты что-то в отказ ушел наглухо, а теперь при курсе 28 хочешь мне деньги вернуть ? Я бы вернул конечно, да давно их продал с убытком, не скрывая дефектов, как ты это делаешь. Репутация делается годами, а теряется за один день. И тебе свою тут уже не отмыть.
Ну ти яд, слів немає.... в убиток ти продав?? ти колонки брав шару ловив, якраз коли курс серйозно виріс, ринкова ціна тільки НЧ(повторюсь) доррожче ціни по якій ти їх получив, дорожче самої акустики... і за скільки тиж їх продав?? скільки ж ти бідака потерял?? я хуєю з тебе... тобі шо морозиво купити шоб ти успокоївся??..провірся в в психіатра на всякий випадок...давай множ на індекс інфляції і повертай, але з тебе номер карти і ксерокс довідки від психіатра шо ти здоровий психічно.
P.S. хто ти такий шоб мені шось про репутацію розказувати, і мені якісь поради давати??
Я нажаль тебе неповажаю, вважаю тебе ідіотом і хочу на тому завершити з тобою діалог.
|
|
|
|
|
|
|
ag70
Ветеран
|
|
|
|
|
rst1981
Постоялец
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 17 Гость(ей)
|
|