Приїхала ще одна величина для душі поета В кожного меломана є свій альбом, група яка впливає на цілі періоди життя. LED ZEPPELIN III це плита знакова в моєму житті. Хтось любить 1 чи 2й ЗЕП, а я його полюбив з цього альбома. Старий друг, він зараз вже 20ть років як живе в Ізраїлі, прикупив вдало два пласта Houses of the Holy і Led Zeppelin ІІІ. Я їх на руках бачив тоді вперше, це десь рік 86й. Уявляєте як на пацанчика студента фанатіючого епохою хіпі вразив вигляд оформлення альбома. Захват) Я тоді сессію здавав, так от я на сесію як кажуть з друга печери після порції музона і на студентську лавку. Тягну білет, сідаю, на вулиці сонце світить в аудиторію...сесійний мандраж адреналіновий, а в голові бубном бумц-бумц Bron-Y-Aur Stomp
Вот попался первопресс
Pascal von Wroblewsky – Swinging Pool. AMIGA – 8 56 215. Vinyl, LP. Country:German Democratic Republic (GDR). Released: 1986. Genre: Jazz.
Tokyo – Fasten Seat Belts. Ariola – 204 329, Ariola – 204 329-320. Vinyl, LP, Album. Country:Europe. Released: 1982. Genre: Rock. Style: Hard Rock.
Pascal von Wroblewsky порадовала . Сильный альбом.
Второй альбом Tokyo тоже хорош, чувствуется школа, участники группы успели повысить свое музыкальное и профессиональное образование в предыдущих коллективах.
Опять девочка!
Спасибо Вадиму (ЭВМ)! Отдельно за обалденный бонус в виде флага!
Дырочки в флаге уже были. Так бы не поднялась рука. Сфоткал и сниму, к своим сокровищам.
Пластиночка еще запечатана.
Попался наконец то альбом
Freudiana – Freudiana. EMI – 198-79 5417 1. 2 × Vinyl, LP, Album, DMM Mastering
Country:Europe. Released:1990. Genre:Electronic, Rock.Style:Modern Classical, Synth-pop, Symphonic Rock.
Звуком очень доволен, но альбом требует мойки.
Не люблю хвастаться , но сдержаться не получается ! Очень- очень хотел такую пластинку оригинал в коллекцию , новодел у меня был до того ! И вот на форуме попалась , правда состояние ex может ex+, но точно не mn . Лучше варианта пока не подвергнулось, но очень даже рад тому что есть ! В молодости была у меня такая фирмы Мелодия ! Вообщем рад !Не спора ради скажу , что очень люблю ВСЕ Альбомы данной группы , но это для меня самый- самый !
Продовжую розбирати придбане в лозанських крамничках. Нарешті маю перший Strawbs ! Фолковий,ліричний,навіть з якимись східними мотивами. Але вокал вже впізнається... Англійське перевидання,але того ж 69-го року. Стан конверту і вінілу ідеальний.
(17-07-2017 21:03)Артишок писал(а): Продовжую розбирати придбане в лозанських крамничках. Нарешті маю перший Strawbs ! Англійське перевидання,але того ж 69-го року.
Пластинки A&M с таким дизайном лейбла начали издаваться в 1973 году...
1965-1973: Коричневый (горчичный) лейбл, логотип в белом квадрате в левой части...