(22-07-2017 12:52)Atass писал(а): Теж поповнення парочка любимих Blue Öyster Cult. 1981 взагалі самий симпатичний для мене, правда попався на жаль без вставки. Так що буду шукати і вставку , а може і ще інше видання. Альбом цей для мене дуже важливий) Ну другий 1976 року випуску представляти не треба. Відмінний золото-платиновий альбом, але для мене важливий перш за все тим, що на ньому є (Don't Fear) The Reaper хітяра молодості)). Після перегляду цього фільма де багато класичного рок звучання, в тому числі і ця композиція, настрій гарантую, рекомендую. Там є епізод в повній версії фільма, коли пацан головний герой на концерті Blue Öyster Cult під час виконання (Don't Fear) The Reaper попадає в ступор від лазерного проміня який влучає просто йому в морду...і погляд на життя в нього міняєтся))
ОБКУРЕНА МОЛОДЬ США ФІЛЬМ КОМЕДИЯ https://youtu.be/cDhpeoR4Xw4
Ну и на десерт чувачки яких полюбляю інколи Passport – Infinity Machine 1976, дуже смачна музичка. Пакет правда якесь чмо вандалізувало диркою, але в іншому і вініл і пакет в доброму стані.
(22-07-2017 12:52)Atass писал(а): Passport – Infinity Machine 1976, дуже смачна музичка. Пакет правда якесь чмо вандалізувало диркою, але в іншому і вініл і пакет в доброму стані.
Sunao Wada Quartet / Sextet – Coco's Blues
Label: Three Blind Mice – TBM-12
Format: Vinyl, LP
Country: Japan
Released: 1973
Shuko Mizuno – Shuko Mizuno's "Jazz Orchestra '75"
Label: Three Blind Mice – TBM-1004
Format: Vinyl, LP, Album, Gatefold
Released: 1975
Kunio Ohta Quintet – My Back Pages
Label: Three Blind Mice – TBM-3002
Format: Vinyl, LP
Released: 1976
Masaru Imada Quartet – Remember Of Love
Label: Three Blind Mice – TBM-5007
Format: Vinyl, LP, Album
Released: 1978
Из данного перечня пластинок особенно рекомендую Sunao Wada Quartet / Sextet – Coco's Blues - великолепная пластинка (при том что я не отношусь к большим любителям блюза)
Прикупив на мій погляд самий толковий збірник групи. Колись в 90х. прикупив його зовсім не знаючи цієї музики тому що просили недорого. Потім слухав незвичну для пацана музичку. Привик, потім почав кайфувати. Хто би міг подумати що з часом стане одна з любимих команд в свому напрямку. Маю майже все на кд, штук шість пластів. Але цей збірник як Шарапову зберкнижка "душу сагрєєт"
І не пам'ятаю чи викладав, я ще люблю збирати різнопланові видання альбомів. Н-д з різним оформленням одного альбома заокеанський чи европейский варіанти. Частенько там і порядок речей на платівці змінений на один два, а то і три треки. Гарі Хмурий, до речі чудовий альбом. І Manfred Mann’s Earth Band - The Roaring Silence, змінений блакитний варіант. Там переспівали пісні по новому і дещо добавили.
Розкiшний,вишуканий, рiзноплановий,мелодiйний,лiричний,гiпнотизуючий альбом. Класичний склад Фокусу . Вiдкриваю для себе цю видатну групу. Дякую Geordie.
В передчутті,того,що скоро в мене буде другий альбом Гігантів,купив пречудовий збірник з композицій перших п"яти альбомів групи. Два диска гурманства ! І обкладинка талановито зроблена... Знову дякую Сергію Geordie.
Gentle Giant "Giant Steps... The First Five Years" ,Vertigo – 6641 374 ,2 × LP, Germany,1976
На мій погляд один з самих мелодійних альбомів Eloy. Слухається легко і м"яко. Це вже не той краут,що був на перших трьох,але з своїм фірмовим гіпнотичним саундом. Незмінно вдячний Сергію Geordie.
Колекція створюється ,дякуючи співпраці з багатьма добрими людьми ) Шановний ironman71 ,не смійтеся з мене,але ця платівка теж надійшла від Сергія Geordie.) Зібрання Blue Öyster Cult доповнилась одним з кращих їхніх альбомів . Одна Astronomy чого варта !
Мій друг,побачивши обкладинку ,одразу впізнав Мессершмітта 262 -го,якому присвячена четверта пісня...Класний малюнок на обкладинці ...
Blue Öyster Cult "Secret Treaties" ,CBS – S80103, CBS – KC 32858, Holland, 1974