Поскольку английские минтовые первопрессы почти все раскуплены, а оставшихся на всех не хватит... ,приходиться искать в закромах "нашей необъятной....." . Результат двухмесячных поисков кое-чем увенчался....
Як почав збирати Moody Blues, то не змiг пройти мимо цього альбому. Не той цiкавий прог ,який був у них в першiй половинi 70-х, але добротна, фахова ,мелодiйна музика.
Moody Blues* " Sur La Mer" ,Polydor – 835 756-1, Threshold Records – 835 756-1, , Specialty pressing ,US
Приїхала посилочка, два убойних пласта просто в відмінному стані представників американського сотерн-року. ZZ Top!!! Самий любимий з 90х їх трай-фолд альбом ZZ Top – Tejas (який колись мав ще студентом), і ще один дуже пристойний з обійми ранніх ZZ Top – Tres Hombres
Уже примірявся до ZZ Top – Tejas в трішечки неідеальному стані в іншого продавця, вагався...а тут бац і вдача, попав на людину яка мала таку пропозицію)
Недавно Статский Советник выкладывал своё приобретение, после чего и я загорелся данной группой. Спасибо камраду Nemec за помощь в доставке диска.
Охренительный дум-хэви от мальтийцев.
Nomad Son - The Eternal Return 2010.
Випадково натрапив на чудовий альбом авангардного піаниста Майкла Сміта,який був частим гостем польскіх джазових фестивалів. На одному з яких і зроблено цей запис. Авангардні імпровізації в супроводі альт саксофону мого улюбленого Збігнева Намисловського. Як каже сам Сміт " музика одночасно іде всюди і в нікуди " ...Краще і не скажеш. P.S. Вражає контраст між розкішною,вишуканою музикою і примітивною,бездарною обкладинкою...
Michael Smith " Geomusic", Polskie Nagrania Muza – SX 1476, Poland, 1977
Збірка з перших альбомів Флітвуд Мек .Стильова обкладинка. В ідеальному стані платівка і конверт.. А от музика...Окрім легендарних Black Magic Woman і Albatross- звичайний блюз... Період групи з Пітером Гріном для мене виявився нецікавим.
Артишок, ну так зачем брать-то было? Я имею ввиду Fleetwood Mac . Вы услышали обычный блюз. Так блюз он разный бывает. А Питер Грин очень интересный гитарист. Так что не спешите с выводами.
"Ничего не обходится нам так дешево и не ценится так дорого, как вежливость. "
Мигель де Сервантес.
(29-07-2017 00:25)Deadhead писал(а): Артишок, ну так зачем брать-то было? Я имею ввиду Fleetwood Mac . Вы услышали обычный блюз. Так блюз он разный бывает. А Питер Грин очень интересный гитарист. Так что не спешите с выводами.
Я хоть и не сверх-ценитель блюза, но Флитвуд Мэк без Грина для меня - ноль. Всё равно как блюз без Мадди Вотерза. Какой же это блюз? Гари мур что ли?
В этот сборник не вошли такие композиции Грина как "The Green Manalishi", "Oh Well", "Rattlesnake Shake".
Обратите внимание на сборник Greatest Hits (1971 ) и возможно Ваше мнение изменится.
(29-07-2017 08:56)Deadhead писал(а): В этот сборник не вошли такие композиции Грина как "The Green Manalishi", "Oh Well", "Rattlesnake Shake".
Обратите внимание на сборник Greatest Hits (1971 ) и возможно Ваше мнение изменится.
1.Пластинку сначала купил,потом послушал. Назад отдавать не люблю,поэтому останется в коллекции.
2. Знал ,что состав группы с Грином у многих считается самым правильным Флитвуд Меком. Знал,что словосочетание"обычный блюз" не оставит равнодушными участников нашего форума))) Но я люблю и воспринимаю Флитвуд Мек в постГриновский период. И к блюзу равнодушен.
3. Композиции ,которые вы советуете,обязательно послушаю и,надеюсь , найду их интересными.
З повагою...
(29-07-2017 23:16)Артишок писал(а): 1.Пластинку сначала купил,потом послушал. Назад отдавать не люблю,поэтому останется в коллекции.
2. Знал ,что состав группы с Грином у многих считается самым правильным Флитвуд Меком. Знал,что словосочетание"обычный блюз" не оставит равнодушными участников нашего форума))) Но я люблю и воспринимаю Флитвуд Мек в постГриновский период. И к блюзу равнодушен.
3. Композиции ,которые вы советуете,обязательно послушаю и,надеюсь , найду их интересными.
З повагою...
З повагою до Вас як коллекціонера,але Ви дуже(на мою думку) піддаєтась иллюзіям,тобто вначалі берете вініл,а тоді маєте свій вердікт по факту...я сам знаю,що продав Вам кривий Аргент 70-й і Ви це як кажуть проковтнули...але не будьте таким толерантним завжди,бо я знаю,по що говорю!
(30-07-2017 00:20)Outlaw писал(а): З повагою до Вас як коллекціонера,але Ви дуже(на мою думку) піддаєтась иллюзіям,тобто вначалі берете вініл,а тоді маєте свій вердікт по факту...я сам знаю,що продав Вам кривий Аргент 70-й і Ви це як кажуть проковтнули...але не будьте таким толерантним завжди,бо я знаю,по що говорю!
Про Арджент ви мене попередили . Я знав ,що купляв...та й ціна була смішна. Але після того,як ви мене попередили, з толерантністю покінчено. В вашу сторону особливо.