Користучись порадою колег з нашого форуму, взяв американця до мого англійця. Дві пісні ,яких нема на англійському варіанті ,добавлені, однієї бракує...порядок пісень змінений. Все як обіцяли ) Стан платівки і конверта пречудовий ! Музика приємна...
Audience " The House On The Hill" ,Elektra – EKS-74100, US,1971
приїхав з відпочинку і побачив, що тут був маленький холівар, стосовно Крімсонів ). й так співпало, що мене очікували ті чотири, яких не вистачало ) правда,один з них колись був втулений мені тутешнім "продаватєлєм" (як завжди - стан платівки й конверта EX, цитуючи продавця, у інших це має бути повний Mint, та й ще помитий на Clearaudio Matrix (я вже промовчу про нові зовнішні та наружні антистатики))), але ви розумієте, що там й про VG з натягом можна говорити ))) а тут, чотири подарунка у відмінних станах )))
але тепер питання з KC закрите )
(20-08-2017 12:00)vitaly писал(а): а что у нас с моно ? Кто нибудь собирает ? имею небольшую коллекцию,когда совпадает коррекция ,то стерео просто курит в стороне
я так по чуть-чуть, по мере того как встречаются какие-то старые издания джаза конца 50х или из 60х, но без фанатизма, даже коллекцией назвать нельзя...
До свого голандця додав шикарний американський 1st Press в ідеальному стані з вставкою і розкішним плакатом,який роздивлятися можна довго і з задоволенням. Чикаго співробітничали з класними дизайнерами і фотохудожниками. Концептуально і з смаком ! Дякую JohnZepp !
Chicago " Chicago VIII" ,Columbia – PC 33100, US, 1975
Один из лучших лайвов 80-х. Если даже не самый лучший. Accept на пике своей карьеры и возможностей. Полная версия концерта, не обрезанная.
Accept - Staying A Life' 90 RCA – NL 74720 Germany