Ще один Нефрітовий Воїн в колекцію ! Цей і наступний альбоми тонкі,делікатні ,ембіентні... Як починаеш слухати-не відірвешся. Такий тонкий смак ... За американця в доброму стані знов дякую Валентину.
Jade Warrior " Waves" ,Island Records – ILPS 9318, US,1975
Еще один канадец:
The Hoops McCann Band – Plays The Music Of Steely Dan .MCA Records – MCA-42202
Vinyl, LP . Country: Canada . Released:1988. Genre:Jazz.
Альбом записан хорошо. Музыканты постарались, исполняя музыку группы Steely Dan.
Цікавий скандинавський прог....непафосний,але такий гармонійний і плавний,з різноманітними визерунками в дві-три фарби, наче безкінечний вишитий рушник...Дуже приємне відкриття. Американська версія в гарному стані. SPORT-20
Bo Hansson "Magician's Hat",Charisma – FC 6062,US,1973
Ще одне відкриття. Пречудовий джазовий піаніст і композитор Ran Blake . Щось подобне до фрі-джазу,але має такий свій тонкий настрій, Настрій,що так гармонізує з сьогоднішньою погодою.. Складна,часами неочикувана музика,дуже атмосферна...мені здається ,що цей альбом можна прослуховувати безкінечно і він не набридне... За альбом дякую Валентину.
Записан- меня такая запись устраивает. Качество печати оцениваю как 5ть из возможных 5ти. Очень качественная печать. Конверт почти глянцевый.
Единственный косяк, мне непонятный. На последнем фото видно белый знак..... по ходу остатки какого то стикера на исходнике с которого Floga rec. катала конверт. Неужели нельзя было заретушировать .....перед печатью ))))))
(23-11-2017 12:34)Володя писал(а): Единственный косяк, мне непонятный. На последнем фото видно белый знак..... по ходу остатки какого то стикера на исходнике
Буду дома посмотрю свой экземпляр, а пока на работе.
Gino Vannelli – Brother To Brother . A&M Records – SP-4722, A&M Records – SP 4722. Vinyl, LP, Album, Gatefold . Country: US . Released: 1978 . Genre: Electronic, Rock, Funk / Soul . Style: Soft Rock, Pop Rock, Synth-pop, Classic Rock .
Manowar – Fighting The World
ATCO Records – 790 563-1
хотел взять бэк он блек -но пришлось взять сие творение евро индустрии -звук хорош -этож manowar периода расцвета , продавец правда обманул -есть скачки
Та в том то и дело что по месту . днепр украина - больше с нашими не связываюсь
Хотя брал 84 у девушки -так там даже песочка почти нет ,все как описано так и есть .Гонял целый день-,чудь сидюки в мусорку не ушли
(23-11-2017 18:43)klimlord писал(а): Manowar – Fighting The World
ATCO Records – 790 563-1
хотел взять бэк он блек -но пришлось взять сие творение евро индустрии -звук хорош -этож manowar периода расцвета , продавец правда обманул -есть скачки
а чому не амер? й інсертеа не бачу ((( а про бакІНблакі, мої поради - забудьбе. ну тільки, якщо хочете, щось до колекції добити. а слухати ... (
(23-11-2017 19:05)klimlord писал(а): Та в том то и дело что по месту . днепр украина - больше с нашими не связываюсь
а ось тут я з вами стовідсотково погоджусь ! стан(, ціна(, а саме головне - амбіції )))
Та якесь затемнення найшло .Менi вистачало цiлком мого першопресса -хотiв новороба схопити а узрiв цього . На счастя продавець людина порядна -такшо це лахмiття поiде назад. Тепер на Батькiвщинi без макро фото зйомкiв нiяких куплянь