Bryan Ferry - хто він ? Останній романтик чи бездушний попсовік?
Автор Сообщение
rockservice Не на форуме
Ветеран

Bryan Ferry - хто він ? Останній романтик чи бездушний попсовік? / 06-01-2017 21:08
Зайшла якось розмова із одним із шанувальників рок музики про щирість виконання музичних композицій . Він називав це словом : тут є душа , а ось тут виконання бездушне або шаблонне . Ну і попав під роздачу Bryan Ferry і Roxy Music . НЕ буду лукавити людина з якою спілкувався є фахівцем від музики , більше того ,ми разом були на концерті Робера Планта в Києві в 2003 році . Але так обсирати Bryan Ferry і Roxy Music ... мені було боляче це слухати бо мені вони подобаються . Так для мене Bryan Ferry і Roxy Music це приклад високо інтелегентної музики , це шикарне аранжування , коли чужій композиції надається такий шалений імпульс до нового життя . Візьму свіжий приклад з останнього альбому Bryan Ferry -Avonmore як не звично цікаво зазвучала композиція "Johnny and Mary" яку написав і виконав Robert Palmer на "Clues". Мінімалізм але з яким смаком . УХ!!! І таких прикладів можна назвати багато . А гурт Roxy Music хіба не кузня талантів ? На київському концерті Bryan Ferry я був і надзвичайно було приємно отримати СМС повідомлення з Варшави "Bryan Ferry полетів до Вас зустрічайте . Концерт був магічний " . Звичайно зустріли і без сумнівів концерт був магічний . Планую його побачити 28 травня в Кракові ! НУ то пишіть .Є душа ?
(Отредактировал 06-01-2017 в 21:08 rockservice.)
Найти все сообщения

Ветеран

RE: Bryan Ferry - хто він ? Останній романтик чи бездушний попсовік? / 06-01-2017 21:25
Попсовик однозначно...

Аранжировки с мозгами, но попса она и в Африке попса...
(Отредактировал 06-01-2017 в 21:30 avatar.)

Сон разума рождает чудовищ.©
Найти все сообщения

AntonZP Не на форуме
Ветеран

RE: Bryan Ferry - хто він ? Останній романтик чи бездушний попсовік? / 06-01-2017 21:30
а чо вкурилке, если есть раздел "музыка" ?

у меня есть только один альбом и он мне очень нравится Happy0144
а остальное как-то не пошлО Nowink

[attachment=902154]
Найти все сообщения

Выразили согласие: avatar , dukua
rockservice Не на форуме
Ветеран

RE: Bryan Ferry - хто він ? Останній романтик чи бездушний попсовік? / 06-01-2017 22:04
ОК !!! Розмова почалась .Не все так погано . Ви молодці !!!

А як що для більшої пікантності я скажу : що в Roxy Music грали Phil Manzanera , Brian Eno або Eddie Jobson ( цей останній коли я дав йому на підпис "Siren" 1975 запитав мене чи знаю я хто зображений на обкладинці ? Знаю відповів я - це жінка Міка Джегера ( тодішня ). А барабанщик Andy Newmark який грав у : John Lennon, Cat Stevens, Joe Walsh, B.B. King, Eric Clapton, David Bowie, Roy Buchanan, Bryan Ferry, George Harrison, Rickie Lee Jones, Patrick Moraz, Randy Newman, Pink Floyd, Roger Waters, David Gilmour, Murray Head, Keith Richards, Rod Stewart, Ronnie Wood,[4] Roxy Music, ABC, Hue and Cry, Laura Nyro, Nicolette Larson, Elkie Brooks, Sting, Steve Winwood,[5] Nils Lofgren,[5] George Benson and Michael Franks.( взяв з вікіпедії він був в Києві на концерті Bryan Ferry . Як Вам це ? Попса ? Чи інтелігентна гра на грані ФОЛА ?
(Отредактировал 06-01-2017 в 22:20 rockservice.)
Найти все сообщения

great white Не на форуме
Ветеран

RE: Bryan Ferry - хто він ? Останній романтик чи бездушний попсовік? / 06-01-2017 22:25
Я думаю можно было поставить вопрос в ветку о Bryan Ferry і Roxy Music в разделе музыка.
Не знаю, кто там и как относится к его творчестве в группе и сольной карьере, но для меня это один из лучших исполнителей и говорить такую хрень и сравнивать с кем-то Браяна и Со полный бред!

Я думаю можно было вот здесь поболтать по этому поводу:
http://hi-fidelity-forum.com/forum/thread-170214.html
(Отредактировал 06-01-2017 в 22:26 great white.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Ygens67

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS