Російський штрих-код на Nagaoka?
Автор Сообщение
Doll Не на форуме
Ветеран

Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 00:20
Таке запитання. Купив MP-200. Був дуже здивований побачити на ньому російський штрих-код (на самій коробці написано made in japan). Ніколи не чув про виробництво Nagaoka в Росії. Пошукав в інтернеті - такої інформації теж нема. Купував в Німеччині. Зателефонував в магазин - кажуть, що то якийсь внутрішній штрих-код магазину, але за цим штрих-кодом в інеті знаходиться купа MP-200 в різних магазинах. Хтось щось чув про російські Nagaoka?

Просто ще до всього враження, що голка стоїть трохи під нахилом вправо (якщо спереду дивитись), і враження, що правий канал грає трохи гучніше та прозоріше (антискейтинг налаштовано добре). Завтра викладу фото, але поки цікавить питання зі штрих-кодом. Може хтось з продавців в Україні підкаже, який штрих-код на ваших товарах?

ЕДІТ. Додав фото голки - якось воно точно дивно виглядає - чи ні? Неозброєним оком менше помітно. Намагався, як міг, зробити знімок фронтально.

(Отредактировал 22-01-2017 в 01:38 Doll.)
Найти все сообщения

Yuri S Не на форуме
Специалист

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 00:39
цена в 10 раз меньше обычной?
Найти все сообщения

Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 00:41
(22-01-2017 00:39)Yuri S писал(а):  цена в 10 раз меньше обычной?
Ні-ні, звичайна ціна у офіційного ділера. Поруч з цією наклейкою є стікер генерального імпортера в Німеччині - їм теж телефонував - теж толком нічого не сказали.

П.С. Якщо б ціна була навіть вдвічі менша, я б не задавав цих питань )
(Отредактировал 22-01-2017 в 00:42 Doll.)
Найти все сообщения

melomaniac Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 00:50
А я в последнее время обратил внимание на массированную раскрутку этого бренда. Нагаока всегда была бюджетным брендом, а сейчас ее море стало, отчего бы это? Не в этом ли вопрос. Производителю неинтересно раскрывать карты, если это так. До последнего будут утверждать, что Япония. Может все-таки заводик на Сахалине Cry
Найти все сообщения

Yuri S Не на форуме
Специалист

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 00:52
(22-01-2017 00:50)melomaniac писал(а):  Может все-таки заводик на Сахалине Cry
Китайцам остров отдали?
Найти все сообщения

Выразили согласие: Mark_V , djon
Mark_V Не на форуме
"M_V" Audio Laboratory

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 00:52
а еще есть вино грузинское "Ркацытелли" и "Васнаебалли"
Найти все сообщения

Выразили согласие: Yuri S , The , Doll , norman , Siroga0808
Yuri S Не на форуме
Специалист

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 00:53
Минассали Улыбка
Найти все сообщения

Выразили согласие: The , Mark_V , pumuru , djon
Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 00:56
(22-01-2017 00:50)melomaniac писал(а):  А я в последнее время обратил внимание на массированную раскрутку этого бренда. Нагаока всегда была бюджетным брендом, а сейчас ее море стало, отчего бы это? Не в этом ли вопрос. Производителю неинтересно раскрывать карты, если это так. До последнего будут утверждать, что Япония. Может все-таки заводик на Сахалине Cry
Ну от мене думки про заводик на Сахаліні теж турбують ) На сайті у них написано, що все в японії, і що взагалі у них голки половина виробників замовяє... але де самі картриджи збирають - стало цікаво. Може я себе накручую, звичайно, але...
Найти все сообщения

melomaniac Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 01:01
На сегодня это коммерческая тайна. Но вопрос вовремя поставлен Happy0144
Надо присмотреться, россия вся завалена Нагаокой, такого раньше точно не было,
расширили сборочное производство? Сегодняшний курс валют в россии способствует этому
(Отредактировал 22-01-2017 в 01:03 melomaniac.)
Найти все сообщения

Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 01:09
(22-01-2017 01:01)melomaniac писал(а):  На сегодня это коммерческая тайна. Но вопрос вовремя поставлен Happy0144
Надо присмотреться, россия вся завалена Нагаокой, такого раньше точно не было,
расширили сборочное производство? Сегодняшний курс валют в россии способствует этому
Поки шукав інформацію про російське виробництво, знайходив статті за 2009ий рік (чи щось біля того) з російських хай-фай журналів, що тепер у Нагаоки є офіційний ділер в Росії, і буде легше придбати (до цього, типу, все продавалось неофіційно). Але саме про російське виробництво якесь - жодного слова.
Найти все сообщения

Mark_V Не на форуме
"M_V" Audio Laboratory

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 01:23
если без шуток то "що голка стоїть трохи під нахилом вправо"
говорит о простой недостройке изделия, как правило из-за отсутствия пошаговых инструкций для сборщиков - что очень характерно для сборочных цехов на территории бывшего СНГ
Найти все сообщения

Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 01:39
(22-01-2017 01:23)Mark_V писал(а):  если без шуток то "що голка стоїть трохи під нахилом вправо"
говорит о простой недостройке изделия, как правило из-за отсутствия пошаговых инструкций для сборщиков - что очень характерно для сборочных цехов на территории бывшего СНГ
Після вашого коментаря пішов, зробив фото. Додав в шапку.
Чи це в межах нормального?
(Отредактировал 22-01-2017 в 01:55 Doll.)
Найти все сообщения

Sputnik Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 09:10
Думаю, японцы очень опрометчиво поступили, разрешив производство в России столь утончённых вещей. Себе же в убыток выйдет и дурная слава не заставит ждать.
Если взять для примера собираемые в России автомобили: большинство комплектующих - импортные, отношение людей к труду и своим обязанностям - по привычке халатное. Всё равно табуретка на колёсах получается.
Найти все сообщения

Yan Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 13:29
Щось вона кривувата. Я б повернув. Навіщо воно потрібно, яке тут відчуття задоволення.
Найти все сообщения

Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 13:49
(22-01-2017 09:10)Sputnik писал(а):  Думаю, японцы очень опрометчиво поступили, разрешив производство в России столь утончённых вещей. Себе же в убыток выйдет и дурная слава не заставит ждать.
Если взять для примера собираемые в России автомобили: большинство комплектующих - импортные, отношение людей к труду и своим обязанностям - по привычке халатное. Всё равно табуретка на колёсах получается.
Ну я все ж не впевнений на 100%, що вона російського виробництва. Це і хочеться з'ясувати. Може хтось, хто в Україні продає Нагаоку підкаже, що на штрих-кодах. Але якщо так - тоді ви повністю маєте рацію стосовно табуреток на колесах.

(22-01-2017 13:29)Yan писал(а):  Щось вона кривувата. Я б повернув. Навіщо воно потрібно, яке тут відчуття задоволення.
Ну от і мені так здається. Я не великий фахівець в картриджах та голках, але відкриваю не перший картридж і ніколи таке в очі не кидалось. А тут відкрив, і перше, що здалось, що голка криво стоїть (при чому навмисно не видивлявся). Після цього покрутив і подумав, що то в залежності від того, з якого боку на неї подивитись і що, мабуть, мені здалось. А вчора сфотографував - так дійсно наче криво стоїть... я просто не заню - може таке допускається і вони всі трохи криво стоять? Чи все ж таки має ідеально рівно стояти?

П.С. Я невірно написав в шапці - якщо спереду дивитись, то вона ліворуч нахилена. Коротше, на фото все видно.
(Отредактировал 22-01-2017 в 13:51 Doll.)
Найти все сообщения

malekcs Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 14:01
Код завода-производителя 2360 связан с Южной Кореей, код страны 460 - РФ.
Вывод - совместное предприятие, расположенное в РФ, выпускающее параллельно комплектующие для HYUNDAY & TOYOTA .

(Отредактировал 22-01-2017 в 14:03 malekcs.)
Найти все сообщения

Yuri S Не на форуме
Специалист

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 14:04
Очень много электроинструмента с украинскими и росийскими названиями, с надписью "сделано у нас", но все знают, что делалось оно в Китае, только надписи заказали, чтоб меньше таможенного головняка было. Тоже самое с электробритвами и запастями на бритвы Харьков марки ЭХО...
Думаю с головками тоже самое, не делают их в России. Лампы делают, а головки - нет.
Найти все сообщения

Voland415 Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 14:09
У меня есть МР-110, штрих-код 49 - Япония. Покупал у японского продавца в коце года. Странно. Дешевые собирают в Японии, а, что подороже в России?
Найти все сообщения

Mark_V Не на форуме
"M_V" Audio Laboratory

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 14:20
(22-01-2017 00:52)Yuri S писал(а):  Китайцам остров отдали?
таки да - в оренду на 49лет
для выращивания риса и кукурузы между виноградными полями
а китайци поставили спецкапец конвеЕр для сборки Хайэнд аппаратуры из неликвидных комплектующих Улыбка
(Отредактировал 22-01-2017 в 14:20 Mark_V.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: AntonZP , Yuri S , djon
Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 15:08
Я, сказати чесно, теж маю сумніви, що воно зібрано в Росії. По-перше, це не таке велике виробництво, щоб його переносити в Росію, Китай або ще кудись. По-друге, не думаю, що до мене ніхто не звернув на це уваги... Я нічого толком не розумію в штрих-кодах, еан номерах тощо. Але все ж таки дивно, що штрих-код російський.

Якщо хтось не зрозумів - я не збирався робити сенсацію, що Нагаоку збирають в Росії, а хотів поцікавитись, чи хтось ще зіштовхувався з таким. Бачу, що ніхто не зіштовхувався, що зменшує підозри про російське виробництво (хоча, як то кажуть - осадочек залишився ))) ).

До речі, в Німеччині взагалі є якийсь досить новий закон, що на певних групах електроних товарів (в які потрапляють і картриджи для програвачів) має бути вказаний виробник з його повною адресою, телефоном тощо. Пов'язано з безпекою використання, щоб користувач, в разі необхідності, міг звернутись напряму до виробника за допомогою, порадою тощо. І поруч з цим "російським" штрих-кодом є стікер, на якому, на перший погляд дивно, написано: "Виробник згідно з законом про безпеку товарів: німецька фірма, адреса, телефон тощо". Хоча ця німецька фірма не має нічого спільного з виробництвом. Просто генеральний імпортер. Можливо "російський" штрих-код з'являється на упаковці так само на якомусь етапі імпорту і не має нічого спільного з виробництвом. Просто все одно дивно, що цей штрих-код починається на 46.

Давайте закриємо тему з виробником до тієї миті, поки не з'явиться хтось з конкретною іноформацією, а замість того розберемось з нахилом голки. Може голка бути трохи нахилена, чи є сенс поміняти картридж на інший? Як какав, вчора слухав - здається, що правий канал трохи гучніше і прозоріше грає. Сьогодні ввечорі ще спробую попідмикати колонки навпаки - цікаво, щось зміниться, чи ні.
(Отредактировал 22-01-2017 в 15:11 Doll.)
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS