Російський штрих-код на Nagaoka?
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
Yuri S
Специалист

|
|
|
|
|
|
|
Yuri S
Специалист

|
|
|
|
Mark_V
"M_V" Audio Laboratory

|
|
|
|
Yuri S
Специалист

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yan
Ветеран

|
|
|
|
|
Doll
Ветеран

|
RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 13:49
(22-01-2017 09:10)Sputnik писал(а): Думаю, японцы очень опрометчиво поступили, разрешив производство в России столь утончённых вещей. Себе же в убыток выйдет и дурная слава не заставит ждать.
Если взять для примера собираемые в России автомобили: большинство комплектующих - импортные, отношение людей к труду и своим обязанностям - по привычке халатное. Всё равно табуретка на колёсах получается.
Ну я все ж не впевнений на 100%, що вона російського виробництва. Це і хочеться з'ясувати. Може хтось, хто в Україні продає Нагаоку підкаже, що на штрих-кодах. Але якщо так - тоді ви повністю маєте рацію стосовно табуреток на колесах.
(22-01-2017 13:29)Yan писал(а): Щось вона кривувата. Я б повернув. Навіщо воно потрібно, яке тут відчуття задоволення.
Ну от і мені так здається. Я не великий фахівець в картриджах та голках, але відкриваю не перший картридж і ніколи таке в очі не кидалось. А тут відкрив, і перше, що здалось, що голка криво стоїть (при чому навмисно не видивлявся). Після цього покрутив і подумав, що то в залежності від того, з якого боку на неї подивитись і що, мабуть, мені здалось. А вчора сфотографував - так дійсно наче криво стоїть... я просто не заню - може таке допускається і вони всі трохи криво стоять? Чи все ж таки має ідеально рівно стояти?
П.С. Я невірно написав в шапці - якщо спереду дивитись, то вона ліворуч нахилена. Коротше, на фото все видно.
(Отредактировал 22-01-2017 в 13:51 Doll.)
|
|
|
|
|
malekcs
Ветеран

|
|
|
|
|
|
|
Doll
Ветеран

|
RE: Російський штрих-код на Nagaoka? / 22-01-2017 15:08
Я, сказати чесно, теж маю сумніви, що воно зібрано в Росії. По-перше, це не таке велике виробництво, щоб його переносити в Росію, Китай або ще кудись. По-друге, не думаю, що до мене ніхто не звернув на це уваги... Я нічого толком не розумію в штрих-кодах, еан номерах тощо. Але все ж таки дивно, що штрих-код російський.
Якщо хтось не зрозумів - я не збирався робити сенсацію, що Нагаоку збирають в Росії, а хотів поцікавитись, чи хтось ще зіштовхувався з таким. Бачу, що ніхто не зіштовхувався, що зменшує підозри про російське виробництво (хоча, як то кажуть - осадочек залишився ))) ).
До речі, в Німеччині взагалі є якийсь досить новий закон, що на певних групах електроних товарів (в які потрапляють і картриджи для програвачів) має бути вказаний виробник з його повною адресою, телефоном тощо. Пов'язано з безпекою використання, щоб користувач, в разі необхідності, міг звернутись напряму до виробника за допомогою, порадою тощо. І поруч з цим "російським" штрих-кодом є стікер, на якому, на перший погляд дивно, написано: "Виробник згідно з законом про безпеку товарів: німецька фірма, адреса, телефон тощо". Хоча ця німецька фірма не має нічого спільного з виробництвом. Просто генеральний імпортер. Можливо "російський" штрих-код з'являється на упаковці так само на якомусь етапі імпорту і не має нічого спільного з виробництвом. Просто все одно дивно, що цей штрих-код починається на 46.
Давайте закриємо тему з виробником до тієї миті, поки не з'явиться хтось з конкретною іноформацією, а замість того розберемось з нахилом голки. Може голка бути трохи нахилена, чи є сенс поміняти картридж на інший? Як какав, вчора слухав - здається, що правий канал трохи гучніше і прозоріше грає. Сьогодні ввечорі ще спробую попідмикати колонки навпаки - цікаво, щось зміниться, чи ні.
(Отредактировал 22-01-2017 в 15:11 Doll.)
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|