Чим помити передню панель Одиссей-У-010?
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Alex Under
Пользователь
|
RE: Чим помити передню панель Одиссей-У-010? / 08-03-2017 23:54
(08-03-2017 23:45)adsh писал(а): Берите смело 47 мк х 16 (25) В. Ваши сомнения здесь совершенно лишние. Дуже вдячний, що не проходите мимо цієї теми!
А як бути з 470 мкф, 220 мкф, 100 мкф, 22 мкф, 20 мкф, 10 мкф, є і взагалі 1 мкф, треба з такими самими показниками купляти, чи потрібно вище?
По вольтажу думаю, що буду точно вище брати.
|
|
|
|
|
|
|
|
Alex Under
Пользователь
|
RE: Чим помити передню панель Одиссей-У-010? / 10-03-2017 16:25
(09-03-2017 00:46)Буратино писал(а): Як що шо, звiтуйте нам про господарьске мило i мийку свого аппарату, ми за тобою стежимо)
Бажано з фотокартками звiти.
Дякую. Домовились!
Але коли це буде не скажу точно.Тому що, я буду його мити в той час, коли будуть мінятись конденсатори, міняти їх буду не я особисто.
А вільного часу не так багато, ні в мене, ні в тої людини яка буде займатись заміною, тож коли це буде точно не скажу.
Але не думайте, що я спитав аби тільки потриндіти, всі відповіді я взяв до уваги!
Ще хотів спитати по конденсаторам...Якщо совок 20 мкф відповідає сучасним 22 мкф, то як же бути із совковими 22 мкф, їм теж на заміну треба ставити сучасні 22 мкф?
Виходить, що совкові номінали різні, а сучасні будуть однаковими, чи це правильно?
Також є таке питання - я знайшов для заміни конденсатори NICHICON BT series, на aliexpress вказають, що вони використовуються для motherboard, audio, power amplifier, power supplies, military goods, automotive electronics products, на всіх фото стоїть напис hi-fi, а в одному з наших магазинів такий опис - применение конденсаторов: автомобильная электроника.Що це мається на увазі?
Як гадаєте, чи будуть вони добрими для підсилювача?
Я маю на увазі в роботі протягом тривалого часу, питання без аудіофілії.
|
|
|
|
|
|
|
adsh
Ветеран
|
|
|
|
Буратино
Ветеран
|
RE: Чим помити передню панель Одиссей-У-010? / 11-03-2017 12:42
(10-03-2017 16:25)Alex Under писал(а): Але не думайте, що я спитав аби тільки потриндіти Нуашо, не? )))))))
Ты же форменный колобок ,посмотри на себя! *чота ржот*
PS По сабжу: был у меня товарищ, который покупал на ибэе всякий хлам (аудио девайсы)
Как-то захожу к нему, а он в ванной полощет из душевой лейки (под полным напором горячей воды) бобинники (3 шт) Тик, тот что со "смешной" лентопротяжкой и два Акаяна (639 и 730... вродебы, если я правильно указал модели (с пентопротягой-птицей))
Передние панели были сняты, а сами аппараты были вытащены из кабинетов. Прежде, чем их мыть, он их поливал из какого-то баллона с химией (покупалась спецом для этих целей) Они откисали под воздействием этой жидкости пару минут или часов (этого я не уточнял) а потом под душ.
Говорил, что чаще всего вода была не очень грязной, иногда вообще без изменений, но бывали варианты, когда вода бывала просто мутно-серой - столько грязи было на кинематике и платах.
Как он потом сушил все это хоз-во - я не в курсе, но думаю, после мойки все это стекало, а потом феном. Так мне кажется))
И спросит Бог: - Никем не ставший, Зачем ты жил? Что смех твой значит? - Я утешал рабов уставших, - отвечу я. И Бог заплачет.
Игорь Губерман.
|
|
|
|
|
Alex Under
Пользователь
|
RE: Чим помити передню панель Одиссей-У-010? / 13-03-2017 19:15
(11-03-2017 01:38)adsh писал(а): Этот не тот усилитель, чтобы особенно перебирать. Любые из вышеописанных будут много лучше К50-16. От і я такої думки.
Почав експерементувати з очисткою регуляторів від окислу, спробував звичайну зубну пасту + рушник, хоча і довго терти, але результат є.
І як завжди в процесі вилізла проблема, зовсім трішки потер регулятор спереду, і зникла концентруюча точка, від якої розходяться промені при світлі.
Що робити щоб її повернути як було не знаю, тим паче що такі точки є на всіх регуляторах та кнопках, без тертя не знаю як бути, а якщо терти то вони зникнуть...
Може хтось знає як її повернути?
|
|
|
|
|
Radioliubovnik
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Radioliubovnik
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Radioliubovnik
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|
|