DIY міжблочний кабель DIN-RCA
Автор Сообщение
owlman Не на форуме
in cassette veritas
*

DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 06-06-2010 01:35
Нарешті зроблено 2 міжблочники DIN-RCA (з деки/на деку).
З посрібленого дрота з безкисневої міді, безсвинцового срібновмісного припою та фуфлових (DIN) і більш-менш нормальних штекерів (RCA).
Отриманий результат вражає: високі частоти звенять, упругий бас розливається по кімнаті, помічено чітке позиціонування інструментів в просторі і т.п. Одним словом - нарешті деку з підсилювачем повноцінно з"єднав - і для відтворення і для запису.

Дійшов висновку - міжблочні кабеля краще підганяти по розміру, щоб нічого зайвого не звисало (+шумів менше) і кабеля економія.
Якби увесь Hi-Fi-відтворюючий комплекс в одному невеликому ящику поміщався, менеджмент компаній типу NordOst повішався б...

Щодо кабеля: нині у мене він скінчився, що порадите прикупити?

З.і. От і робіть висновки, хто тут паяти не вміє, а хто аудіохіромант (див. репутацію).

.jpg  mb1.jpg (Размер: 34.37 Кб / Загрузок: 249)
.jpg  mb2.jpg (Размер: 13.14 Кб / Загрузок: 214)
.jpg  mb3.jpg (Размер: 17.8 Кб / Загрузок: 195)

Настоящим объявляю, что все мои персональные данные, иллюстрации, рисунки, комиксы, картинки, фотографии, видео и так далее являются объектами моего авторского права (согласно Бернской Конвенции).

Для коммерческого использования всех вышеупомянутых объектов авторского права в каждом конкретном случае необходимо мое письменное разрешение.
Найти все сообщения

f1a5h84ck Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 06-06-2010 01:44
Термоусадочные трубки не завезли еще в ваши края?
Найти все сообщения

owlman Не на форуме
in cassette veritas
*

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 06-06-2010 01:51
(06-06-2010 01:44)f1a5h84ck link писал(а):Термоусадочные трубки не завезли еще в ваши края?
На одному міжблоку я посадив трубки - щоб проводи різнокольорові смужки мали. А от трубки такого діаметру, щоб замість скотча використати ще не купив (це ще можна виправити).

Для інформації:
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%8...0%BA%D0%B0 Психоакустика
http://m.habrahabr.ru/post/55666/ Monster Cable против вешалки
(Отредактировал 06-06-2010 в 13:51 owlman.)

Настоящим объявляю, что все мои персональные данные, иллюстрации, рисунки, комиксы, картинки, фотографии, видео и так далее являются объектами моего авторского права (согласно Бернской Конвенции).

Для коммерческого использования всех вышеупомянутых объектов авторского права в каждом конкретном случае необходимо мое письменное разрешение.
Найти все сообщения

Макс Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 06-06-2010 22:56
ТС предупреждение за оскорбление в репутации
Найти все сообщения

Konica Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 06-06-2010 23:42
Ох и страшные кабеля получились
Надо бы переделать нормально
Найти все сообщения

Круглый Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 00:34
Я обычно DIN жестко фиксирую, чтоб к нему можно было красиво и ровно подпаяться.
А тут как будто на весу паяли ...
Найти все сообщения

owlman Не на форуме
in cassette veritas
*

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 00:42
(06-06-2010 22:56)Макс Штирлиц link писал(а):ТС предупреждение за оскорбление в репутации
Значить ivan_ivanov та VictorV мають право мене ображати в репутації? А я не можу Йвана злим (Увага! це і була так звана образа в його сторону) назвати.
Будьте послідовними Nowink

Може Ви не помітили:

ivan_ivanov (+145/-9) owlman (+9/-13) - дружок,лечись!.будешь тут минусы расставлять... В теме 03 Июня, 2010, 12:51:34
VictorV (+325/-20) owlman (+9/-13) - не пристало сопляку так со взрослыми разговаривать В теме 02 Июня, 2010, 23:03:43
ivan_ivanov (+145/-9) owlman (+9/-13) - клоун,рылом не вышел еще минусовать,паять научись! В теме 02 Июня, 2010, 22:55:45
NikBatman (+27/-1) owlman (+9/-13) - Не ругайся, клоун В теме 19 Марта, 2010, 21:16:16

Найти все сообщения

owlman Не на форуме
in cassette veritas
*

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 00:47
Пан Konica, Улыбка скотч зробив свою пахабну справу. Вже шукаю можливості купити термоусадку необхідного діаметру. Якщо "страшність" полягає в іншому, що краще переробити?

(07-06-2010 00:34)Круглый link писал(а):Я обычно DIN жестко фиксирую, чтоб к нему можно было красиво и ровно подпаяться.
А тут как будто на весу паяли ...
Нажаль жорстко не зміг зафіксувати - тримав штекер в плоскогубцях. І якщо для RCA я завбачливо планку купив, на якій можна зафіксувати штекер. то з DIN вийшло складніше, як у плані тримання, так і у плані пайки. Якщо є можливість, викладіть фотки "зафіксованого" DIN.

Найти все сообщения

veterok Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 00:59
Просто зафиксировать "папу" при пайке, в закреплённую (на столе к примеру, или в тисочках) отдельную "маму".

Каждый слышит то, что может, слушает то, на что хватило денег, разглагольствует на сколько хватает длины извилин.(С)
Найти все сообщения

owlman Не на форуме
in cassette veritas
*

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 01:10
(07-06-2010 00:59)veterok link писал(а):Просто зафиксировать \"папу\" при пайке, в закреплённую (на столе к примеру, или в тисочках) отдельную \"маму\".
Нажаль лещат(тиски) немає: планку з "мамами" RCA теж доводиться на підручних матеріалах тримати (проте виходить зручно). Майстерня в квартирі - недоступна для мене розкіш Biggrin

З.і. Почав вам мінус в репу паять, та передумав.

Найти все сообщения

veterok Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 01:15
(07-06-2010 01:10)owlman link писал(а):Нажаль лещат(тиски) немає: планку з \"мамами\" RCA теж доводиться на підручних матеріалах тримати (проте виходить зручно). Майстерня в квартирі - недоступна для мене розкіш Biggrin
Можно планку шурупчиком куда нибудь на время прикрутить, потом убрать. На деревяшку массивную к примеру.

(07-06-2010 01:10)owlman link писал(а):З.і. Почав вам мінус в репу паять...
Сколько угодно раз.

Каждый слышит то, что может, слушает то, на что хватило денег, разглагольствует на сколько хватает длины извилин.(С)
Найти все сообщения

owlman Не на форуме
in cassette veritas
*

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 01:21
(07-06-2010 01:15)veterok link писал(а):[quote author=owlman link=topic=24467.msg437021#msg437021 date=1275862200]
Нажаль лещат(тиски) немає: планку з \"мамами\" RCA теж доводиться на підручних матеріалах тримати (проте виходить зручно). Майстерня в квартирі - недоступна для мене розкіш Biggrin
Можно планку шурупчиком куда нибудь на время прикрутить, потом убрать. На деревяшку массивную к примеру.
[/quote]

Так і буде Wink

(07-06-2010 01:15)veterok link писал(а):[quote author=owlman link=topic=24467.msg437021#msg437021 date=1275862200]
З.і. Почав вам мінус в репу паять...
Сколько угодно раз.
[/quote]

Я не ви.
(Отредактировал 07-06-2010 в 01:47 owlman.)

Найти все сообщения

Макс Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 08:18
иван иванов - предупреждение за оскорбление в репе

owlan не занимайтесь провокациями
Найти все сообщения

owlman Не на форуме
in cassette veritas
*

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 13:09
Я скромно займаюсь пропагандою справедливості і неупередженості.
Виходить, VictorV та NikBatman мають право лишати образи в репутації навіть без попередження від адміністратора?... І їхня "творчість", разом із Іваном, є недоторканою, на відміну від моєї характеристики Івана, якого я після всіх образ назвав "негативною і злою людиною", що Ви прийняли за образу і видалили. Тобто "образи" від owlman видаляєте, образи від Ivan Ivanov, VictorV та NikBatman - не видаляєте. Причому останні двоє навіть попередження не заробили.
Неважко зробити висновки: чи правила на форумі одні для всіх?

Втім, мені було не принципово видалення образ з репи, ті образи лишень авторів характеризують. Прикро, що є так звані VIP-персони на форумі, яким все дозволено без будь-яких наслідків, і є цапи-відбувайла типу мене - як тільки написав пост із критикою - отримав бан за "образи та провокації".

Продовжуючи тему подвійних стандартів на прикладі топіку "Серебряный межблочник" https://hi-fi-forum.net/forum/index.php?topic=23991.200

Audiodoom може людей називати заїжджими клоунами, без всяких наслідків (« Ответ #222, ст9)
veterok називає мене "трепло и неумёха просто пускает пузыри" (P.S. Если был бы спаян межблок, то его фото было бы здесь, а не какого то штекера. Но его нет. Т.е. трепло и неумёха просто пускает пузыри.), теж без наслідків (« Ответ #269, ст11). "Вирок" адміністратора нижче не містить навіть попередження цим особам.

Міжблок таки був спаяний, хоча і раніше було зрозуміло, що 3.5 штекер важче паяти. Втім, замість вибачень veterok мені іще один мінус вліпив. Мабуть не сподобалось те, що ТС вміє відповісти за свої слова, і руки з потрібних місць ростуть.
(Отредактировал 07-06-2010 в 14:17 owlman.)

Найти все сообщения

rocket Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 14:19
Действия модератора обсуждению не подлежат!
Хотя чтото в этом есть Biggrin

В лучшие годы число пи доходило до 4-х....
Найти все сообщения

rocket Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 14:24
По поводу пайки - любая радиомонтажница сделает это за три секунды с закрытыми глазами. Кстати женщины это делают лучше, чем мужчины. Тренируйтесь и все получится. Улыбка

Найти все сообщения

Макс Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 07-06-2010 14:35
owlan за бесконечные провокации и нарушение последнего пункта правил бан навсегда
Найти все сообщения

mihail Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 08-06-2010 22:44
(07-06-2010 14:35)Макс Штирлиц link писал(а):owlan за бесконечные проыокации и нарушение последнего пункта правил бан навсегда
Happy0065 Happy0065 Happy0065

Давно пора было лишить слова сего молодого субъекта , порядком надоевшего всем
своими хамскими постами на грани фола !
Такие люди и сами не учатся на форуме и другим у них, ну совсем нечему поучится.
Найти все сообщения

rocket Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 09-06-2010 15:39
Не желай зла ближнему своему.

Найти все сообщения

Макс Не на форуме
Ветеран

Re: DIY міжблочний кабель DIN-RCA / 09-06-2010 15:40
Я - зло?
Прекрасно - пусть каждый для начала посмотрит на себя в зеркало
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS