День дорый. Возникла проблема с наводками в мониторах KRK.Пока пользовался Edifier R2700 по оптике к ПК проблем не было,сейчас подлючил цап по USB к ПК ,мониторы поключены к цапу чрез RCA,идут наводки ,при скроллинге мышью и т.д.Монитор вкл. через обычную переноску отдельно в другую розетку,тоже самое.Если просто вкл.мониторы то наводок нет,появляются при запуске плеера аудио или видео.Мышь PS/2 отключал,ничего.Может у кого был аналогичный случай,дайте совет.Думал уже может из за обычных RCA кабелей
Вітаю. У мене така ж проблема була і теж з моніторами KRK та зовнішнім USB аудіоінтерфейсом. Вирішив дуже просто - вимкнув внутрішню звукову карту. Після цього будь-які сторонні звуки зникли. Спробуйте.
Вітаю. У мене така ж проблема була і теж з моніторами KRK та зовнішнім USB аудіоінтерфейсом. Вирішив дуже просто - вимкнув внутрішню звукову карту. Після цього будь-які сторонні звуки зникли. Спробуйте.
Якщо вимкнення внутрішньої звукової карти не допомогло, то переконайтеся що мишка та клавіатура ПК не підключені до одного й того ж контроллера USB що і ЦАП.
У мене такі самі. Теж іноді ламаю голову, звідки в таких "коробочках" стільки дурі? Перед покупкою сумнівався, брати ROKIT 5 або ROKIT 6. Купив 5-і і не шкодую бо дійсно відіграють на 200% свою вартість.
У мене такі самі. Теж іноді ламаю голову, звідки в таких "коробочках" стільки дурі? Перед покупкою сумнівався, брати ROKIT 5 або ROKIT 6. Купив 5-і і не шкодую бо дійсно відіграють на 200% свою вартість.
Маю дві. Edirol UA-25 та MOTU Ultralite MK3. Різниці між ними практично не відчуваю. Вдома більше використовую Едірол для написання музики і аранжування, а зведення і попередній мастеринг роблю на МОТУ. Саме МОТУ іноді тягаю на роботу. А у вас який ЦАП?
Маю дві. Edirol UA-25 та MOTU Ultralite MK3. Різниці між ними практично не відчуваю. Вдома більше використовую Едірол для написання музики і аранжування, а зведення і попередній мастеринг роблю на МОТУ. Саме МОТУ іноді тягаю на роботу. А у вас який ЦАП?
В мене для прослуховування вдома...Простенький Shiit.