Каталонская «Барселона» посредством своего официального сайта отрапортовала об увольнении Эрнесто Вальверде с поста главного тренера команды. 55-летний специалист возглавлял «сине-гранатовых» с 2017-го года.
Новым наставником команды был утвержден 61-летний испанец Кике Сетьен, известный по работе в севильском «Бетисе». С ним подписан контракт до лета 2022-го года.
Сейчас идёт 1/4 финала Кубка Италии Юве - Рома.
В воротах стоит Буффон, через 6 дней ему 42 года!
Красавец.
Уже обогнал наверное давно Дино Дзоффа, Джиджи какой-то сверх-кипер!
Посмотрел и Дзенга до 39 стоял.
В общем Буффон просто молоток!
Кто смотрит, сейчас идёт Торино - Аталанта, матч супер, к 60-ой уже 0:5. Чудеса творятся, еб...ть-копать, вот это футбол, что творит Иосип "Виссарионович" Иличич, уже сделал Хет-трик, второй гол и четвёртый в матче с центра поля.
Аталанта в своём стиле.
Красавцы!
Трохи про колекціонера вінілових платівок і шанувальника The Beatles...
Фрагмент інрев'ю з Мироном Маркевичем
Незважаючи на примхи радянської системи, модна музика в СРСР все ж потрапляла. Її привозили з-за кордону моряки, члени спортивних делегацій або артисти. Та й дипломати цим теж "грішили". Завдяки старанням згаданих категорій громадян "великого і могутнього" на чорних ринках, в середовищі фарцовщиків та інших вузьких колах "потрібних" людей регулярно з'являлися вінілові диски. Молодий Мирон Маркевич купував їх і з задоволенням слухав на домашньому програвачі. А ще нишком переписував на магнітофон заборонені в СРСР концерти Володимира Висоцького.
- У мене була найкраща колекція "вінілів" у Львові, - заднім числом хвалиться Мирон Богданович. - Зібрав всі альбоми "Beatles", серед них - "Abbey Road". Його наявність дозволяла бути самим козирним в місті. Також в колекції були пластинки і багатьох інших популярних в той час ансамблів і виконавців.
На жаль, з роками цілісність унікальної колекції порушилася. За словами тренера, одного разу до одного з його синів заглянули в гості друзі, після візиту яких один з "вінілів" "Beatles" зник. Але для справжнього меломана немає нічого неможливого - через якийсь час прогалина в колекції була ліквідована шляхом покупки нового екземпляра.
Справжнього поціновувача музики ніщо не зупинить відвідати концерт хорошої групи в іншому місті або навіть країні - благо, в наш час це вже не проблема. Маркевич - з їх числа. Коли дізнався, що в Україну приїжджає сучасна група "Imagine Dragons", довго не роздумував - вирішив відвідати її виступ.
- Я люблю цю групу, їх пісні мені дуже подобається, - згадує Мирон Богданович. - Коли дізнався, що "Imagine Dragons" приїжджає до Києва, був приємно здивований. Ми з дружиною пішли на їх концерт, від якого я отримав величезне задоволення.
Як зізнається Мирон Маркевич, під час виступу він навіть пустився в танок нарівні з молодими.
Про музику "динозавр" нашого тренерського цеху готовий говорити годинами. Адже вона, як і футбол, червоною ниткою проходить через все його життя.
Смотрим и болеем за бергамасков, за Малину.
Аталанта играет в Милане, но так как цвета такие же, как у Интереа, то можно считать местным фанам, сто играет их любимая команда. Даже смотрю Пирло пришел поболеть.
В общем поехали.
Первый пошел. Надеюсь и думаю это не последний. Аталанта должна играть в своём стиле и тогда можно решать все в первом матче.
Хотя и Валенсия хорошая команда.
Таки 1/8 ЛЧ, тут все в порядке.