Доброго часу доби усім форумчанам )
В цій темі хотілось би поділитись нашими напрацюваннями у сфері виготовлення акустичних систем різного спрямування.
Дво-полосна система стінового розміщення. Акустичне оформлення четвертьхвильовик. Компоненти Monacor sp-6/100pro, rbt-95.
Сситема монтується на стіну за домогою стального кріплення з двома степенями свободи (поворот, нахил). Фінішне оздоблення шпон/лак.
Система розроблялась як трансляційна для барів, кафе та ресторанів, але прижилась і в домашніх умовах. Також є можливим абгрейдування компоновки до трьох полос, можливе встановлення різних НЧ компонентів в розмірі 6,5" (тобто можна багато і цікаво експерементувати).
Теоретично можна закріпити АС на стійку і система стане "напольною".
The, за земляка образились, чи може спільний ґешефт маєте?
Просто у більшості, і у мене в тому числі, якість продукції ассоціюється з умовами виробництва.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
(26-10-2018 12:38)Тибетский Ламер писал(а): The, за земляка образились, чи може спільний ґешефт маєте?
Просто у більшості, і у мене в тому числі, якість продукції ассоціюється з умовами виробництва.
Хлопці роблять якісно свою роботу за помірні кошти.
А якість продукції краще асоціюйте з майстром, який виконує роботу - так буде правильніше.
(26-10-2018 12:38)Тибетский Ламер писал(а): The, за земляка образились, чи може спільний ґешефт маєте?
З часу тої світлини минуло багато часу, цех виріс порядок навівся )))
Я завжди за чистоту і порядок )))
The, не затруднит ли такого уважающего себя Мастера как Вы, записать видео с песней Евгения Осина "Плачет девушка в автомате"? Если понравится - спрошу о цене акустики, естественно в личке. Может быть действительно успешный проект, на поток поставим
Заранее спасибо.
(26-10-2018 21:26)futbolka писал(а): The, не затруднит ли такого уважающего себя Мастера как Вы, записать видео с песней Евгения Осина "Плачет девушка в автомате"? Если понравится - спрошу о цене акустики, естественно в личке. Может быть действительно успешный проект, на поток поставим
Заранее спасибо.
(29-10-2018 17:46)Eni pro Sound писал(а): Навіть не уявляю як це правильно можна зробити.
Обратитесь к Мастеру аудио- видеозаписи на айфон пану The. Он все сделает как надо и ролик сюда запостит. Ещё хороший материал из современного От Vinta "Накурила баба журавля".
(29-10-2018 21:39)futbolka писал(а): Обратитесь к Мастеру аудио- видеозаписи на айфон пану The. Он все сделает как надо и ролик сюда запостит. Ещё хороший материал из современного От Vinta "Накурила баба журавля".
Сергій ще поки не знає вашу особу троля-провокатора, тому відповідає безпосередньо. А так підкажіть краще на якій широкополосній акустиці чули запропонований матеріал та як оціните? Треба ж знати з якою відповідною широкополосною акустикою порівнюєте...
(29-10-2018 22:33)The писал(а): Сергій ще поки не знає вашу особу троля-провокатора, тому відповідає безпосередньо. А так підкажіть краще на якій широкополосній акустиці чули запропонований матеріал та як оціните? Треба ж знати з якою відповідною широкополосною акустикою порівнюєте...
Вы все думаете что над Вами стебутся. Даю подсказку: в песне про журавля довольно сложно правильно и без каши передать вокал четырех исполнителей, эмоционально и динамично одновременно. Без обид, Дайр Стрейтс на видео совсем не але, имхо. То ли запись, то ли действительно так звучит
(29-10-2018 23:44)futbolka писал(а): Вы все думаете что над Вами стебутся. Даю подсказку: в песне про журавля довольно сложно правильно и без каши передать вокал четырех исполнителей, эмоционально и динамично одновременно. Без обид, Дайр Стрейтс на видео совсем не але, имхо. То ли запись, то ли действительно так звучит
Я не дарма вас запитав на яких широкополосниках ви слухали вищезапропонований матеріал. Ви мовчите. Якби аргументовано відповіли та розказали враження, то не було б і думки про стьоб.
Мої ширіки це одиничний проект, який робили тільки для мене, для душі. Якщо хлопці матимуть на меті виготовляти їх в серіях, так само як акустику на Монакорах, то без проблем привезу, щоб записали на хороший мікрофон у відповідних умовах.
Мої ж відео з айфона носять лише ознайомлюючий характер і несуть швидше візуальне ознайомлення та часткове розуміння подачі акустики. Але я розумію, що вас муляє надпис Майстер під ніком. І ви тулите цей момент усюди де можна. Тому востаннє поясню, що це лише момент зручних для мене умов. Писатиме там майстер, ветеран, чи будь-що з цими ж умовами - мені без різниці.
Пара трьох-полосних систем.
Мід-бас секція: 6,5" monacor SPH-165, четвертьхвильовик
Середні частоти: monacor SPX-20M - 2 шт, ЗЯ
Високі частоти: monacor DT-19SU
Матеріал: МДФ 22мм, дубовий шпон, натуральний дуб, алюміній.
Фінішна обробка: натуральні масла та віск.
Система пасивна з 3-х полосим фільтром другого порядку.
Нова робота для хорошого знайомого музиканта.
Він називає цей продукт "контроль Середини".
Основа "кастомна" широкополосна динмамічна головка 6,5". Оформлення - закритий ящик.
Матеріал: МДФ 22мм, покриття: фактурна фарба HIFI DECO.
Після прослуховування залишилось приємне враження, не проти мати таке в себе в квартирі для повсякчасного користування. Прогнозований спад низьких частот субєктивно компенсується точністю передачі тонкощів музичних творі, якщо сказати простіше - слухається дуже приємно і фактично не виникає бажання "піддати низку". Шкода що замовили тільки одну систему, в стерео режимі було б подвійне задоволення )
(19-01-2019 15:46)Eni pro Sound писал(а): Система пасивна з 3-х полосим фільтром другого порядку.
Цiкава АС.Знаете над чим можна було би в нiй експериментнути?Оскiльки динамiки сч.вч. дiапазону знаходяться на окремiй алю пластинi,то ту пластину можна прикрiпити через м"яку,пористу,(десь прибл. 10мм.) гумову прокладку i таким чином вiддiлити ii вiд основного резонуючого корпусу.Думаю це надало би середнiм i високим частотам бiльшоi точностi.