Наші роботи
Автор Сообщение
Eni pro Sound Не на форуме
Участник
**

Наші роботи / 24-10-2018 11:55
Доброго часу доби усім форумчанам )
В цій темі хотілось би поділитись нашими напрацюваннями у сфері виготовлення акустичних систем різного спрямування.

Дво-полосна система стінового розміщення. Акустичне оформлення четвертьхвильовик. Компоненти Monacor sp-6/100pro, rbt-95.

Сситема монтується на стіну за домогою стального кріплення з двома степенями свободи (поворот, нахил). Фінішне оздоблення шпон/лак.
Система розроблялась як трансляційна для барів, кафе та ресторанів, але прижилась і в домашніх умовах. Також є можливим абгрейдування компоновки до трьох полос, можливе встановлення різних НЧ компонентів в розмірі 6,5" (тобто можна багато і цікаво експерементувати).
Теоретично можна закріпити АС на стійку і система стане "напольною".

(Отредактировал 24-10-2018 в 12:48 Eni pro Sound.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: funtik7984 , The
Вадимыч Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 24-10-2018 17:08
В минулому році, слухав я ці АС на зльоті СЗУ.

Для цільового призначення: "як трансляційна для барів, кафе та ресторанів", то і продумано, і досить добре. Улыбка З мене + !

Як для hi-fidelity... Embarrassed

Успіхів!
(Отредактировал 24-10-2018 в 17:09 Вадимыч.)

Думай головой, слушай ушами!
Найти все сообщения

Выразили согласие: Eni pro Sound
powercord Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 24-10-2018 17:13
Паутина крутая на окнах! Делаете колонки в атмосфере триллера? Оригинально! Biggrin
(Отредактировал 24-10-2018 в 17:14 powercord.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: PvS , B@lfeg0r
groove Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 25-10-2018 19:40
Динамик Eton?
Найти все сообщения

Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 25-10-2018 22:34
(25-10-2018 19:40)groove писал(а):  Динамик Eton?
Ага...

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Выразили согласие: groove , The
groove Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 25-10-2018 22:50
_https://www.eton-gmbh.com/produkte/home-hifi/symphony-ii/

А похожи на симфонию хексакон
Найти все сообщения

The Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 26-10-2018 12:29
В першому повідомленні вказано які динаміки.
(Отредактировал 26-10-2018 в 13:26 The.)
Найти все сообщения

Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 26-10-2018 12:38
The писал(а):А по темі вмієте говорити?
The, за земляка образились, чи може спільний ґешефт маєте? Biggrin
Просто у більшості, і у мене в тому числі, якість продукції ассоціюється з умовами виробництва.

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Выразили согласие: The , quadrokot
Участник
**

RE: Наші роботи / 26-10-2018 12:40
Остання робота на сьогодні:

"полочніки" на 3" ширіку
Dayton Audio PS95-8 3-1/2" Point Source Full Range Driver 8 Ohm

(Отредактировал 26-10-2018 в 13:41 Eni pro Sound.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Вадимыч , The , Тибетский Ламер , funtik7984 , Audiodoom , serglobo , Grotesk77 , TarasVIP , sergij777 , quadrokot , Sound-YP , oleg2566
The Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 26-10-2018 12:53
(26-10-2018 12:38)Тибетский Ламер писал(а):  The, за земляка образились, чи може спільний ґешефт маєте? Biggrin
Просто у більшості, і у мене в тому числі, якість продукції ассоціюється з умовами виробництва.
Хлопці роблять якісно свою роботу за помірні кошти.
А якість продукції краще асоціюйте з майстром, який виконує роботу - так буде правильніше.

(Отредактировал 26-10-2018 в 13:26 The.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: voitart , Yurion , Teren
Участник
**

RE: Наші роботи / 26-10-2018 13:44
(26-10-2018 12:38)Тибетский Ламер писал(а):  The, за земляка образились, чи може спільний ґешефт маєте? Biggrin
З часу тої світлини минуло багато часу, цех виріс порядок навівся )))
Я завжди за чистоту і порядок )))
Найти все сообщения

Выразили согласие: Тибетский Ламер , The , quadrokot
futbolka Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 26-10-2018 21:26
The, не затруднит ли такого уважающего себя Мастера как Вы, записать видео с песней Евгения Осина "Плачет девушка в автомате"? Если понравится - спрошу о цене акустики, естественно в личке. Может быть действительно успешный проект, на поток поставим Happy0144
Заранее спасибо.
Найти все сообщения

Участник
**

RE: Наші роботи / 29-10-2018 17:46
(26-10-2018 21:26)futbolka писал(а):  The, не затруднит ли такого уважающего себя Мастера как Вы, записать видео с песней Евгения Осина "Плачет девушка в автомате"? Если понравится - спрошу о цене акустики, естественно в личке. Может быть действительно успешный проект, на поток поставим Happy0144
Заранее спасибо.
Навіть не уявляю як це правильно можна зробити.
Найти все сообщения

futbolka Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 29-10-2018 21:39
(29-10-2018 17:46)Eni pro Sound писал(а):  Навіть не уявляю як це правильно можна зробити.
Обратитесь к Мастеру аудио- видеозаписи на айфон пану The. Он все сделает как надо и ролик сюда запостит. Ещё хороший материал из современного От Vinta "Накурила баба журавля".
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , Eni pro Sound , kokovania3
The Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 29-10-2018 22:33
(29-10-2018 21:39)futbolka писал(а):  Обратитесь к Мастеру аудио- видеозаписи на айфон пану The. Он все сделает как надо и ролик сюда запостит. Ещё хороший материал из современного От Vinta "Накурила баба журавля".

Сергій ще поки не знає вашу особу троля-провокатора, тому відповідає безпосередньо. А так підкажіть краще на якій широкополосній акустиці чули запропонований матеріал та як оціните? Треба ж знати з якою відповідною широкополосною акустикою порівнюєте...
Найти все сообщения

Выразили согласие: Provizor
futbolka Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 29-10-2018 23:44
(29-10-2018 22:33)The писал(а):  Сергій ще поки не знає вашу особу троля-провокатора, тому відповідає безпосередньо. А так підкажіть краще на якій широкополосній акустиці чули запропонований матеріал та як оціните? Треба ж знати з якою відповідною широкополосною акустикою порівнюєте...
Вы все думаете что над Вами стебутся. Даю подсказку: в песне про журавля довольно сложно правильно и без каши передать вокал четырех исполнителей, эмоционально и динамично одновременно. Без обид, Дайр Стрейтс на видео совсем не але, имхо. То ли запись, то ли действительно так звучит Cry
Найти все сообщения

The Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 30-10-2018 00:06
(29-10-2018 23:44)futbolka писал(а):  Вы все думаете что над Вами стебутся. Даю подсказку: в песне про журавля довольно сложно правильно и без каши передать вокал четырех исполнителей, эмоционально и динамично одновременно. Без обид, Дайр Стрейтс на видео совсем не але, имхо. То ли запись, то ли действительно так звучит Cry
Я не дарма вас запитав на яких широкополосниках ви слухали вищезапропонований матеріал. Ви мовчите. Якби аргументовано відповіли та розказали враження, то не було б і думки про стьоб.
Мої ширіки це одиничний проект, який робили тільки для мене, для душі. Якщо хлопці матимуть на меті виготовляти їх в серіях, так само як акустику на Монакорах, то без проблем привезу, щоб записали на хороший мікрофон у відповідних умовах.
Мої ж відео з айфона носять лише ознайомлюючий характер і несуть швидше візуальне ознайомлення та часткове розуміння подачі акустики. Але я розумію, що вас муляє надпис Майстер під ніком. І ви тулите цей момент усюди де можна. Тому востаннє поясню, що це лише момент зручних для мене умов. Писатиме там майстер, ветеран, чи будь-що з цими ж умовами - мені без різниці.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Sound-YP , adiron , Eni pro Sound , Provizor , Igor65
Участник
**

RE: Наші роботи / 19-01-2019 15:46
Пара трьох-полосних систем.
Мід-бас секція: 6,5" monacor SPH-165, четвертьхвильовик
Середні частоти: monacor SPX-20M - 2 шт, ЗЯ
Високі частоти: monacor DT-19SU
Матеріал: МДФ 22мм, дубовий шпон, натуральний дуб, алюміній.
Фінішна обробка: натуральні масла та віск.
Система пасивна з 3-х полосим фільтром другого порядку.                            

Нова робота для хорошого знайомого музиканта.
Він називає цей продукт "контроль Середини".
Основа "кастомна" широкополосна динмамічна головка 6,5". Оформлення - закритий ящик.
Матеріал: МДФ 22мм, покриття: фактурна фарба HIFI DECO.

Після прослуховування залишилось приємне враження, не проти мати таке в себе в квартирі для повсякчасного користування. Прогнозований спад низьких частот субєктивно компенсується точністю передачі тонкощів музичних творі, якщо сказати простіше - слухається дуже приємно і фактично не виникає бажання "піддати низку". Шкода що замовили тільки одну систему, в стерео режимі було б подвійне задоволення )

(Отредактировал 19-01-2019 в 16:19 Eni pro Sound.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Yurion , serglobo , funtik7984 , baheba , oleg2566 , The , Sound-YP , Сергей_ДЖБЛ , S`ema
vl27 Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 20-01-2019 20:28
(19-01-2019 15:46)Eni pro Sound писал(а):  Пара трьох-полосних систем.
А що за вставки з правого боку за СЧ-ВЧ секцією ?
Найти все сообщения

baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Наші роботи / 22-01-2019 14:38
(19-01-2019 15:46)Eni pro Sound писал(а):  Система пасивна з 3-х полосим фільтром другого порядку.
Цiкава АС.Знаете над чим можна було би в нiй експериментнути?Оскiльки динамiки сч.вч. дiапазону знаходяться на окремiй алю пластинi,то ту пластину можна прикрiпити через м"яку,пористу,(десь прибл. 10мм.) гумову прокладку i таким чином вiддiлити ii вiд основного резонуючого корпусу.Думаю це надало би середнiм i високим частотам бiльшоi точностi.
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS