Audirvana Windows - Обговорення
Автор Сообщение
Doll Не на форуме
Ветеран

Audirvana Windows - Обговорення / 24-10-2018 23:35
А є на форумі користувачі цього плеєру? Хотілось би дещо обговорити. Купив, щойно він вийшов під Він, але працює поки що "проблемно". Цікаво, як у інших.

who lives forever anyway
Найти все сообщения

DenKovgan Не на форуме
Ветеран

RE: Audirvana Windows - Обговорення / 25-10-2018 12:47
пользуюсь триал версией, вроде норм, файлы играет, библиотека удобная, интерфейс приятный. Правда звук от ОС Линукс Албум Плеер больше по душе, намного меньше искажений, вот как раз с ним есть траблы.
Найти все сообщения

Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Audirvana Windows - Обговорення / 25-10-2018 13:00
Мені потрібен плеєр для він компа, який вміє відправляти музику з Tidal та Qobuz через DLNA на мережевий програвач. На жаль, таких рішень взагалі майже нема!

До цього у мене стояв РасберіПай, на якому було встановлено Баблупнп Сервер, який, в свою чергу, емулював ОупенХоум. А на компі стояв Linn Kazoo, який вміє працювати по протоколу ОупенХоум. Коротше, відправляв файл з компа на расбері, а той вже переправляв на мій мережевий програвач. Незручно страшенно, все глючило, постійно треба було все перезавантажувати тощо.

А от аудірвана вміє все це робити, тому дуже зрадів, коли вона вийшла під він. Але щось поки юзав бету по тесту - наче було більш-менш. А як вийшов реліз - купив, і щось воно працює все гірше, і гірше. Якщо слухати альбом з Qobuz чи Tidal, постійно пропускається треки (грає типу 1-3-5-7-8-10 і так далі), часто просто все зупиняється, треба запускати по новій. Раз на два альбоми плеєр зависає, треба перезапускати тощо. На локальних образах SACD є помітні проблеми зі звуком (на 16/44, що на локальних, що на онлайн, до речі не помічав ніколи). Розробник на форумі не особливо на мої скарги реагує.

От і хотілось почути, як у інших.

Ви, я так розумію, використовуєте його як локальний плеєр? По мережі нічого не відправляєте?

who lives forever anyway
Найти все сообщения

DenKovgan Не на форуме
Ветеран

RE: Audirvana Windows - Обговорення / 25-10-2018 16:34
(25-10-2018 13:00)Doll писал(а):  Ви, я так розумію, використовуєте його як локальний плеєр? По мережі нічого не відправляєте?
год назад пытался использовать разные БАБЛ приложения для трансляции сигнала на малину, но хорошего софта не нашёл и забросил эту тему. Увы. Не помогу вам
Найти все сообщения

Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Audirvana Windows - Обговорення / 25-10-2018 17:05
Ну мені на малину і не треба. Малина - то був вимушений костиль. Тому і схопився за аудірвану, що вона дозволяє викинути малину.

П.С. Взагалі на Малину можна Linn Kazoo налаштувати теоритично. І можливо Roon. Але Roon я ставив пробну версію - не зрозумів, за що вони 500 баксів хочуть, особливо враховуючи, що воно DLNA не підтримує.
(Отредактировал 25-10-2018 в 17:06 Doll.)

who lives forever anyway
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS