Сетап для стрима
Автор Сообщение
Beastmode Не на форуме
Пользователь
*

Сетап для стрима / 28-02-2019 12:49
Всем привет! Собираю сетап для стримов, в аудио понимаю мало по-этому хотел бы проконсультироваться! Хочу себе xlr микрофон, в данный момент выбираю между mxl 770 и AT2020. В качестве миксера выбрал behringer q502USB. И вот застрял на наушниках. Хотел бы взять что-то универсальное и под игры и под музыку, но понимаю что вряд ли получится. Так очень нравятся Logitech G533, но у них беспроводной USB интерфейс, и я не очень понимаю могут ли они адекватно работать если все мое аудио будет идти через миксер. Вообщем, если у кто-то может подсказать по этим вопросам то буду благодарен!
Найти все сообщения

wow_w Не на форуме
Ветеран

RE: Сетап для стрима / 28-02-2019 13:14
Хто саме радив таку збірку, чим саме викликаний вибір саме xlr мікрофону?
Навушники будуть працювати, якщо не буде конфлікту драйверів, просто юсбмікшер буде сприйматись як окрема звукова карта, треба буде в програмах вказувати, що звук поступає з берінжера, а виводиться на лоджітек.
Просто не бачу змісту саме в купівлі цього мікрофона та дешевого мікшерного пульта, той же резутат чи навіть краще можна досягнути за рахунок купівлі юсбмікрофона для підкастів.
Найти все сообщения

Beastmode Не на форуме
Пользователь
*

RE: Сетап для стрима / 28-02-2019 13:43
(28-02-2019 13:14)wow_w писал(а):  Хто саме радив таку збірку, чим саме викликаний вибір саме xlr мікрофону?
Навушники будуть працювати, якщо не буде конфлікту драйверів, просто юсбмікшер буде сприйматись як окрема звукова карта, треба буде в програмах вказувати, що звук поступає з берінжера, а виводиться на лоджітек.
Просто не бачу змісту саме в купівлі цього мікрофона та дешевого мікшерного пульта, той же резутат чи навіть краще можна досягнути за рахунок купівлі юсбмікрофона для підкастів.
выбирал все сам, смотря всякие видео, обзоры, статьи т.д. Миксер мне нужен для возможности регулировки компрессии и частот. А что до юсб миков, то например самы популярный вариант, Блу Йети, по стоимости выходит почти как мхл и беринджер, но по качеству проигрывает. Но опять же это исключительно мнение, которое у меня сложилось не из личного опыта а от пары дней просмотров и читки обзоров/статей.
Найти все сообщения

wow_w Не на форуме
Ветеран

RE: Сетап для стрима / 28-02-2019 15:32
Справа в тому, що цей форум трошки іншої направленості, не думаю, що тут багато людей стикались з Вашою ситуацією, Вам простіше поспілкуватись на цю тему на відповідних форумах , які займаються озвучкою/підкастами або ще краще з тими хто безпосередньо стрімив і працював з різними девайсами.
Років 5-7 тому я мав справу з озвучкою і підкастами при чому записаними на різноматні пристрої від компютерного юсбмікрофона за 10$ до систем набагато цікавіших.
Тепер по суті питання: якість звучання вашого пульта на рівні його ціни, тобто кажучи, що це кращий варіант ніж юсбмік це лукавство, тут просто треба безпосредньо дивитись, що Ви будете порівнювати. Той еквалайзер і компресор, які в берінжері можуть дати ще гірший результат ніж програмні, так як і одне і друге можна зробити плагінами. Мало того вся якість впреться в юсбперетворювач берінжера, а він по якості десь як мікрофонний, плюс мінус. Варіант з xlr микрофоном я для себе обирав би в наступному разі: наявність професійної звукової карти, потім хороший мікрофонний підсилювач або пульт але на декілька порядків кращий ніж той, що плануєте купувати і тоді вже якісний мікрофон. В іншому разі ефекту не буде.
Бачив юсбмік від Райзера по якості абсолютно влаштував, десь ходили слухи, що нутрощі там як у блю єті і збирають їх на одному заводі. Загалом мікрофон треба ще послухати, і зрозуміти наскільки вдало він буде передавати Ваш голос бо еквалайзером особливо тим, що пульті берінжера Ви його не витягнете. Тому пройдіться по магазинам позаписуйте на мікрофони послухайте, підготуйте попфільтр, кріплення типу паук, і звукопоглинаючі шторки, а саме головне правильна дикція, компресор її точно не замінить.
(Отредактировал 28-02-2019 в 15:40 wow_w.)
Найти все сообщения

Beastmode Не на форуме
Пользователь
*

RE: Сетап для стрима / 28-02-2019 17:06
(28-02-2019 15:32)wow_w писал(а):  Справа в тому, що цей форум трошки іншої направленості, не думаю, що тут багато людей стикались з Вашою ситуацією, Вам простіше поспілкуватись на цю тему на відповідних форумах , які займаються озвучкою/підкастами або ще краще з тими хто безпосередньо стрімив і працював з різними девайсами.
Років 5-7 тому я мав справу з озвучкою і підкастами при чому записаними на різноматні пристрої від компютерного юсбмікрофона за 10$ до систем набагато цікавіших.
Тепер по суті питання: якість звучання вашого пульта на рівні його ціни, тобто кажучи, що це кращий варіант ніж юсбмік це лукавство, тут просто треба безпосредньо дивитись, що Ви будете порівнювати. Той еквалайзер і компресор, які в берінжері можуть дати ще гірший результат ніж програмні, так як і одне і друге можна зробити плагінами. Мало того вся якість впреться в юсбперетворювач берінжера, а він по якості десь як мікрофонний, плюс мінус. Варіант з xlr микрофоном я для себе обирав би в наступному разі: наявність професійної звукової карти, потім хороший мікрофонний підсилювач або пульт але на декілька порядків кращий ніж той, що плануєте купувати і тоді вже якісний мікрофон. В іншому разі ефекту не буде.
Бачив юсбмік від Райзера по якості абсолютно влаштував, десь ходили слухи, що нутрощі там як у блю єті і збирають їх на одному заводі. Загалом мікрофон треба ще послухати, і зрозуміти наскільки вдало він буде передавати Ваш голос бо еквалайзером особливо тим, що пульті берінжера Ви його не витягнете. Тому пройдіться по магазинам позаписуйте на мікрофони послухайте, підготуйте попфільтр, кріплення типу паук, і звукопоглинаючі шторки, а саме головне правильна дикція, компресор її точно не замінить.
Дякую за консультацію! Останне питання. Можливо Ви могли би порекомендувати якийсь микшер, чи можливо комбінацію мікшер/мікрофон тощо?

(28-02-2019 15:32)wow_w писал(а):  Справа в тому, що цей форум трошки іншої направленості, не думаю, що тут багато людей стикались з Вашою ситуацією, Вам простіше поспілкуватись на цю тему на відповідних форумах , які займаються озвучкою/підкастами або ще краще з тими хто безпосередньо стрімив і працював з різними девайсами.
Доречі, я ще розглядав варіант Focusrite Scarlett 2i2, з мікрофоном та навушниками в комплекті.
https://hard.rozetka.com.ua/63366245/p63...cYQAvD_BwE

Чи варто розглядати цей варіант?
(Отредактировал 28-02-2019 в 17:09 Beastmode.)
Найти все сообщения

wow_w Не на форуме
Ветеран

RE: Сетап для стрима / 28-02-2019 18:04
Із недорогих, що були під руками брали Ямахи, але вони були аналогові, відповідно ще і звукова карта потрібна.
Варіант Focusrite Scarlett 2i2 я в руках не тримав, але бачите самі це бюджетна версія, ще раз повторюсь якщо не плануєте будувати студію вдома не морочте голову пультами спробуйте простіше, не сподобається результат або з'являться гроші на дорогу штуку, продасте мікрофон його буде легче спихнути ніж такий комплект. Для стріма Вам треба наворотів чи суперякості, достатньо щоб голос звучало чітко і ясно, ну і звичайно природно.
Мікрофон чи юсб, чи xlr треба слухати, бо можете не вгадати. Скажу, що дешеві мікрофони можуть звучати дуже нездало, стикався з записами мікрофонів Samson до 100$, не сподобалось дуже хоч і конденсаторні, ще була пара нонеймів, вже не пам'ятаю назв, але ситуація аналогічна, shure динамічні теж не для підкастів. От Rode сподобались, NT2-А навіть неділю вдома мав можливість дослідити, дуже хвалили K-2, невіть дешевий Podcaster давав непоганий звук єдина скарга був трошки тихіший, але це можна компенсувати.
О доречі, зараз на сайті в них вже є готовий комплект Complete Studio Kit with Audio Interface, як для початківця гарний вибір.
(Отредактировал 28-02-2019 в 18:08 wow_w.)
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS