(27-09-2022 01:40)sous писал(а): поддерживается питание +/-24- до +/-42В, оптимум +/-30В.
Получается 100Вт на 4 Ом при +/-30В, и 150Вт при +/-36В на 4 Ом, и 200 При +/-40В.
Для охвата такого диапазона на АБ-паровозиках нужен целый модельный ряд.
Не обязательно. Важнее, чтобы БП был двухканальный (отдельный выход на каждый канал). Такой "импульсник" дороже и найти сложнее, а два одноканальных нежелательно - разница их рабочих частот будет в звуковом диапазоне. А обычный двухканальный БП можно и "на коленках" соорудить.
Так там ни полслова теории, сугубо практические нюансы. Хотя да, для вас же теория вообще всё, что не перетык чудотворящий, тогда спасиба за комплимент.
Розказуєш, показуєш в результаті одні двйки.
Однозначного результату не буде ніколи...
Бо підсилювач Д це чудисько зі ста головами, там буфер, там і живлення і проводочки... просто вибери те що подобається з котрою з голів цілуватися
Завжди смішили висловлювання типу найкащий підсилювач чи АС чи джерело. Смішно хлопці
лысый, оскільки я не маю технічної освіти, а маю гуманітарну - з теорією є деякі складнощі. Але вміння тримати в руках викрутку, паяльник, та ще деяка природня логіка мені підказують що не такий страшний чорт як його малюють.
Питання перше - коли модулі підсилення в окремих корпусах і в диференційному підключенні, яким чином різниця (несуттєва, бо ІБЖ купувались якісні) в їх частоті проникає в звуковий діапазон, з огляду на те що модулі самоосцилюючі, і мають свою власну несучу частоту?
Друге питання - а чим, власне відрізняється ІБЖ з двома виходами від потужного ІБЖ з одним виходом? У подвійного якимось чином нівельований ефект пампінгу?
Питання третє - чи не здається, що проблема, власне в об'єднаній землі, через що і відбувається проникнення різниці частот БЖ в звуковий діапазон, і диференційне_балансне_XLR підключення якщо не повністю, то в значній мірі вирішує цю проблему. Якщо вірити Бруно Путцейс, та його статті "Слово на літеру "G"
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
лысый, так знаю. І так, володію. Але коли якусь мову не знаю, то користуюсь Google translate
P.S. але якщо, раптом, ви не знаєте як тим користуватись -переклад в аттачі
Як скажете.
Взагалі, не я підняв теорію про два ІБЖ. Якщо є бажання щось повідомити - то говоріть зразу. А якщо хочеться бути загадковим - то в нас таких більше пів форуму.
Юра, отличная разработка! Поздравляю. Сегодня бюджетные варианты могут быть очень актуальны. И описание отличное, единственное, чего там не хватает - цен.
Кроме сборки усилителя с "0", эта версия может отлично подойти для переделки устаревших промышленных транзисторников - с сохранением родного блока питания и коммутации с установкой на родной радиатор.
В старых усилителях часто с "коммутацией" такая тоска-пичаль, что проще оставить только питание.
Кстати, вопрос к Юрию. При питании от обычного двуполярного БП с предохранителями в каждом плече, как себя чувствуют ваши модули при сгорании только одного предохранителя? Извиняюсь, если вопрос уже был.
sous, у вас почему-то личка недоступна, а на email не отвечаете, напишите пожалуйста мне в лс какие версии усилителей сейчас доступны? Та версия что была в путешествии по Украине мне все же запомнилась, интересует что-то похожее по характеристикам