Мій колгоспний аудіо панк
|
Автор |
Сообщение |
Josslen
Постоялец
|
|
|
|
Выразили согласие: | Тибетский Ламер , Kir9790 , utrechko_ua , urdos , Lexx200010 , djon , oleg2566 , sayhey , bigun02 , Karp , t.800 , djo , BaryshpolYurii , moeller , Igor65 , Ramzes III , lekha.alex60 , эполитт , kakasik_2006 , zbutmash , linn6 , Audiodoom , novik , WoWaN , Enrique31 , oleg2005 , dystantnic , Vic61 , Виктор В |
|
Ramzes III
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | |
|
Ramzes III
Ветеран
|
|
|
|
Boostaddict
Ветеран
|
|
|
|
Josslen
Постоялец
|
RE: Мій колгоспний аудіо панк / 22-03-2020 11:36
Всім дякую за компліменти.
Стійка проектувалася саме під таку систему, з продуманими "нішами", де що має стояти.
З більш-менш прорахунком ширин та висот, щоб пропорційно виглядало.
По життю заробляю фото, тому на фотографуванні знаюся: остання серія зфотографована на Canon 6D + Takumar 50/1,4 тому і така глибина.
Щодо "дерева"... поставила дружина . Як на мене нормально вписався вазон.
Але... вона вже зловживає, бо тицьнула ще два штуки і каже, що там в мене є зайві штуки
Я не чистий аудіофіл, а більше меломан та "естет", тому всякоразний дизайн в стійці присутній.
Щодо лакування, то шпаклівка і лак (палісандр) вже заготовлені. Тепер треба виділити час, щоб розібрати, довести до пуття і знов зібрати.
Смена-8 купувалася через її автоспуск, але він, на жаль не працює. Спалах неробочий - спеціально для підставки під наушники.
Ось такий "ансамбль"
|
|
|
|
Josslen
Постоялец
|
|
|
|
Josslen
Постоялец
|
|
|
|
Josslen
Постоялец
|
|
|
|
Выразили согласие: | urdos , alex23 , Kir9790 , dystantnic , Vic61 , Muzzman , Валерий , moeller , novik , parasound , kakasik_2006 |
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|