The PILGRIMS - "Telling Youth... The Truth (1962-67)" / 2003
Интересный был коллектив!..
Считается одной из первых британских бит-групп, ставших исполнять так называемую Jesus music/Christian music.. т.е. фактически первая группа христианского рока..
За время своего существования группа не выпустила ни одного альбома и только в 2003-м
был издан этот диск, на материале сохранившихся пленок...
(11-11-2011 01:08)dOrOdO писал(а): The PILGRIMS - "Telling Youth... The Truth (1962-67)" / 2003
Что-то даже не нашел чтобы прослушать... может плохо искал? ссылочкой не поделитесь?
-------------------------------------------------------------------------
Enya - The Celts
Альбом" a little trip" а-ля BEATLES американских “стилистов” VINYL KINGS.
Насколько точно этот квинтет все стилистические и композиторские находки ливерпульской группы осмыслил и воспроизвёл. Слушаешь эти песни, и тут же возникают ассоциации (именно ассоциации, а не ощущение плагиата!) с битловскими композициями.Спасибо dOrOdO за диски. http://youtu.be/puN_YTaQUiA
Говорить о музыке все равно,что танцевать об архитектуре. (Френк Заппа).Чем старше и мудрее человек,тем меньше ему хочется выяснять отношения.Хочется просто встать,пожелать всего хорошего и уйти.
Deep Purple - Shades of Deep Purple , Fireball.
Насколько же классный первый альбом у пурпурных, голос Эванса просто завораживает, после него даже Fireball как-то не пошел.
(11-11-2011 12:21)smirnofb писал(а): Genesis - Trespass [1970] це на снiданок у мене таке було
І що, правда, японець ?
Так, не так давно якось зайшла мова з Сашою, вцілому про релізи Genesis, про бокс-сети та таке інше що стосується безпосередньо цього гурту. Через його руки пройшло дуже багато дисків, чим не можу похвастатись я. Є правда декотрі видання, які на його думку "отстойні". От я тепер кожен день виділяю багато часу прослуховуючи купу релізів, щоб мати власну думку по поводу якості ремастерінгу. А так як нема змоги, бажання та доцільності купувати це все, щоб потім паритись з розпродажею непотрібного, то знаходжу в сєті правильні СІ-ДІ рипи від перевірених та знайоміх мені релізерів, щоб це точно відповідало дійсності і .... далі роблю те що сказав спочатку, відділяю шелуху від семічек От така у нас житуха зараз
Ось це видання Japan VJCP-68091
(11-11-2011 13:27)smirnofb писал(а): Так, не так давно якось зайшла мова з Сашою, вцілому про релізи Genesis, про бокс-сети та таке інше що стосується безпосередньо цього гурту. Через його руки пройшло дуже багато дисків, чим не можу похвастатись я. Є правда декотрі видання, які на його думку "отстойні". От я тепер кожен день виділяю багато часу прослуховуючи купу релізів, щоб мати власну думку по поводу якості ремастерінгу. А так як нема змоги, бажання та доцільності купувати це все, щоб потім паритись з розпродажею непотрібного, то знаходжу в сєті правильні СІ-ДІ рипи від перевірених та знайоміх мені релізерів, щоб це точно відповідало дійсності і .... далі роблю те що сказав спочатку, відділяю шелуху від семічек От така у нас житуха зараз
Genesis.1970.Trespass(1993-No Remastered MCAD-1653 MCA Canada)
Genesis.1971.Nursery Cryme(1985-Original No Remastered VC CASCD 1052 Virgin UK)
Genesis.1974.The Lamb Lies Down On Broadway(1986-Original No Remastered VC CGSCD 1 Virgin)
Genesis.1976.A Trick of the Tail(1987-No Remastered 90415-2 (38101-2) Atlantic Japan)
Genesis.1976.Wind & Wuthering(1985-Original No Remastered VC CDSCD 4005 Virgin UK)
для тех кто жаждет продолжения мои субъективные рекомендации, как человека скачавшего весь genesis
на трекере и сделавшего выбор, повторяю все очень субъективно , я слушаю музыку в наушниках,/ не самых хилых /