Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3
Автор Сообщение
NoOneIsThere Не на форуме
Ветеран

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 14:08
Mandarin
У меня на Вч/Сч стоял QED X-Tube XT-400, а на Нч, - VDH Magnum, но стоимость этих кабелей была уже выше стоимости самих АС Wink
Найти все сообщения

A-TITO-A Не на форуме
Ветеран

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 14:34
(29-12-2020 12:25)Andrey-1973 писал(а):  Плиты жесть. сколько она весит ?
Не знаю, кг 30 точно
Найти все сообщения

Выразили согласие: Andrey-1973
black label Не на форуме
Ветеран

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 15:03
(29-12-2020 14:08)NoOneIsThere писал(а):  но стоимость этих кабелей была уже выше стоимости самих АС Wink
Я так далеко не заходил и довольствовался
Ecosse ms 2.3 (около 40$ за метр). Тем не менее,
акустика очень чувствительная к смене любых компонентов,
от чего есть немалая польза для творческого подхода.
Родные перемычки тоже убрал и сделал их из кусочков ms 2.3,
что положительно сказалось на звуке.

Графиня изменившимся лицом бежит пруду.
Найти все сообщения

Выразили согласие: kylav
kylav Не на форуме
Старожил

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 15:13
(29-12-2020 14:03)Mandarin писал(а):  Возможно это возрастное...
Вам может помочь "Qed anniversary silver xt" на верха по би-ампу.
Ви думаєте маразми вже пішли?Сам не знаю ,що хочу? )))
Кабель ви пропонуєте посрібнений )). Коротше колись була така фірма "Фітотрон" і випадково ,20 років назад я там розжився не посрібненими ,а банально срібними кабелями )). Колись вони в мене і на АС і на міжблоці стояли ,але потім зняв їх з естетичних причин .Пошукаю ,спробую )).
Найти все сообщения

Mandarin Не на форуме
Ветеран

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 15:19
(29-12-2020 14:08)NoOneIsThere писал(а):  Mandarin
У меня на Вч/Сч стоял QED X-Tube XT-400, а на Нч, - VDH Magnum, но стоимость этих кабелей была уже выше стоимости самих АС Wink
Сильвер неплох, и цена земная)

(29-12-2020 15:13)kylav писал(а):  Ви думаєте маразми вже пішли?Сам не знаю ,що хочу? )))
Кабель ви пропонуєте посрібнений )). Коротше колись була така фірма "Фітотрон" і випадково ,20 років назад я там розжився не посрібненими ,а банально срібними кабелями )). Колись вони в мене і на АС і на міжблоці стояли ,але потім зняв їх з естетичних причин .Пошукаю ,спробую )).
Нет-нет, ну что вы!!! всем известный же факт, что с возрастом восприятие ВЧ существенно изменяется, понятно в какую сторону... Я в 44 уже начал к темброблоку тянуться..

У меня еще к Харманам тоже вопросы были, именно по разрешению и детализации. Бьют они хорошо, а вот рассыпаться тарелочками не их конек.
(Отредактировал 29-12-2020 в 15:26 Mandarin.)
Найти все сообщения

kylav Не на форуме
Старожил

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 16:47
(28-12-2020 22:42)NoOneIsThere писал(а):  Попробуйте их поставить на плиты 10-15см. От стен не ближе метра и подключить бивайрингом или биампингом, если есть 2 усилителя, сможете усиливать Вч/Сч секцию и низ отдельно Rolleyes
Happy0158Happy0158Happy0158Happy0158Дуже дякую!!! ВЧ-СЧ підключив до Harnan Kardon HK 1400 ,а секцію НЧ до Harnan Kardon HK 675 .Послуховував
1.AC DC thunderstruck
2.Metallica One
3.Iron Maiden Sing of the cross + Afraid to shoot
Все супер !Головне знайти баланс . Реалістичність ,роздільність інструментів зразу ,прозорість ,баси барабанні ,а не як були до цього "диркоінверторні" ))). Супер і ще раз супер! Ніколи б не подумав ,що таке може бути і скептично до цього відносився ,але результат бомба!
Дякую тим хто відгукнувся ,а не так як один тут попонтувався,обізвав + доклав модератору ,а може і сам модератор ))).
І ще раз дякую !
П.С. Спроба підключення до "А клем" ВЧ_СЧ блок та до "В клем" НЧ блок нажаль нічого не дала . Також НУЛЬ змін при підключенні ВЧ_СЧ блока кабелем з чистого технічного серебра . Все було підключено банальним акустичним кабелем 2,5мм2 та 4мм2 .
Може хтось пояснить з технічної точки зору буду дуже вдячний .Гуманітарна точка зору не цікавить ))).

(29-12-2020 15:19)Mandarin писал(а):  Сильвер неплох, и цена земная)

Нет-нет, ну что вы!!! всем известный же факт, что с возрастом восприятие ВЧ существенно изменяется, понятно в какую сторону... Я в 44 уже начал к темброблоку тянуться..

У меня еще к Харманам тоже вопросы были, именно по разрешению и детализации. Бьют они хорошо, а вот рассыпаться тарелочками не их конек.
Все вирішив ,нижче написав ))) А про те,що з віком ,може точняк так? З весни щось мені стало все не так .Я вже і землю перевіряв і чітко 220В і токи спокою і міняв кабеля на новіші,думав ,що пересохли))) і акустику продав яка до цього подобалась ,змінив вже декілька ,а задоволення не відчуваю. Може клімакс на вуха ?BiggrinBiggrinHappy0196Happy0196а мені ж тільки 46 )))
Хармани моя манія в мене вже їх стільки моделей було ,що важко і згадати ))).Але НК 1400 тримається в мене вже 20ть років і тарілочки і розсипається .Все залежить від запису ))
(Отредактировал 29-12-2020 в 17:10 kylav.)
Найти все сообщения

Anton605 Не на форуме
Ветеран

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 17:30
НУ вот Party0012Party0012 поздравляю.
У меня ВЧ тоже серебром, а низы толстой медяшкой. Но Все же, основное что нужно BW = это достаточно высокий ток от усилителя. В чем HK - не силен, как мне кажется. Вообще, у меня есть такой стереотип, что HK - имеет такой раздутый американский саунд. Для маленькой квартирки не очень.... хотя и слышал не так много усилителей этой марки.
Найти все сообщения

kylav Не на форуме
Старожил

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 18:14
(29-12-2020 17:30)Anton605 писал(а):  НУ вот Party0012Party0012 поздравляю.
У меня ВЧ тоже серебром, а низы толстой медяшкой. Но Все же, основное что нужно BW = это достаточно высокий ток от усилителя. В чем HK - не силен, как мне кажется. Вообще, у меня есть такой стереотип, что HK - имеет такой раздутый американский саунд. Для маленькой квартирки не очень.... хотя и слышал не так много усилителей этой марки.
Харман Кардон якраз позіціонують себе з токовими підсилювачами -це в них головна фішка як вони кажуть. Харманів через мене пройшло море .Мені подобаються.
Найти все сообщения

Ribak Не на форуме
Ветеран

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 18:15
(27-12-2020 22:05)kylav писал(а):  Підкажіть хоч в яку сторну ?AKAI AM-75 ,Onkio 8850 також пробував )).В мене просто пару товаришів як і я трохи схиблених є ,трохи допомогли )))

Та вже виставив на продаж .Але ж блін були які надії ))
Onkyo 8850 дуже погано з ними? Маю такий підсилювач, придивляюсь акустику до нього.

Музыка прежде всего!
Найти все сообщения

kylav Не на форуме
Старожил

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 18:22
(29-12-2020 18:15)Ribak писал(а):  Onkyo 8850 дуже погано з ними? Маю такий підсилювач, придивляюсь акустику до нього.
Взагалі капець ,тільки сектор газа слухати )). Як не став щось з НЧ не те.
Я б посовітував Elac FS 58 чи 68 до цього підсилювача і один отвір "диркоінвертора")))) закрити пінопластовою пробкою. В мене був 8850 американець на 2кг важчий від європейця + ззаду три резетки під плоску вилку грав з Elac FS 58 досить пристойно.
Найти все сообщения

Mandarin Не на форуме
Ветеран

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 19:06
Если с двумя Харманами заиграли, то проблема явно была в усилении. Может нужно двигаться к двухблочнику. Но на приведенном тестовом материале оценить качество высоких мне кажется сложно. Да и эксплуатировать сетап с двумя разными интегральниками, имхо будет странным.
Найти все сообщения

kylav Не на форуме
Старожил

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 29-12-2020 19:59
(29-12-2020 19:06)Mandarin писал(а):  Если с двумя Харманами заиграли, то проблема явно была в усилении. Может нужно двигаться к двухблочнику. Но на приведенном тестовом материале оценить качество высоких мне кажется сложно. Да и эксплуатировать сетап с двумя разными интегральниками, имхо будет странным.
Згідно логіки ,треба ВЧ-СЧ підняти чуйку ,по всім признакам вона занижена . Це виходить з того ,що я ВЧ-СЧ добавляв ,а НЧ убавив на слух і все стало супер.
Тестовий матеріал мені ближче в такому вигляді .( Запропонуйте свій) .Можна піти по тупому шляху і фігачить генератором синусоїдальних сигналів ,але це на потім )))
Згоден "странно" двома підсилювачами ))) ,треба шукати інший вихід,спробую -попрошу товариша підвищити чуйку фільтрами.
Двохблочний - Були два невдалих Онкіо,Технікс і Харман цітатіон. Перші гарні з стрілками ))) ,але і на цьому все. Харман був не мій ,але неділю тестувався .Різницю на той момент з 665м Харманом я не почув і тихенько його вернув ))).
Найти все сообщения

Anton605 Не на форуме
Ветеран

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 03-01-2021 16:52
И все же уверен, что существующие Харманы не в состоянии раскрыть полностью Бивисы. Я тоже думал, что у меня Ямаха с Ротелем играла.... а Аркам раскачал Бивисы как надо. И средина и высокие и низы.....
Найти все сообщения

kylav Не на форуме
Старожил

RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 13-03-2021 16:03
Анекдотичне продовження ))).Задовбався я тягати акустику по кімнаті та по всякому підключати .Від двох підсилювачів не нормально і.т.д. ))) Коротше!!!!!! )) Купив я тумбу під апаратуру ,вона ширша ,прибрав я одну пару АС Bose 401 ,ВКЛ музичку .........йопрст!!!!! Грає супер! Сцена,деталізація та все бомба. Заношу і ставлю назад Bose і з"являється каша,гул ,нуль деталізації і взагалі капець.
Ніколи б не подумав,що інші АС можуть так спотворювати звучання.
Так,що акустика супер !

(03-01-2021 16:52)Anton605 писал(а):  И все же уверен, что существующие Харманы не в состоянии раскрыть полностью Бивисы. Я тоже думал, что у меня Ямаха с Ротелем играла.... а Аркам раскачал Бивисы как надо. И средина и высокие и низы.....
Так вийшло,що моєму товаришу принесли Arcam FMJ P38 для заміни зажимів для акустики з штатних на більш модні. Я скористався можливістю і зрівняв з НК 675 через "змішувач" з Arcam FMJ P38 на BW Bose 401 Elac fs58 .Комісія в складі двох товаришів ))) виявила - Бівіси )) - пропали НЧ ,але стали детальніші СЧ. Босе - без змін ,Елак - пропали низи .
Хоча в загальному цікавий апарат .

(29-12-2020 19:06)Mandarin писал(а):  Если с двумя Харманами заиграли, то проблема явно была в усилении. Может нужно двигаться к двухблочнику. Но на приведенном тестовом материале оценить качество высоких мне кажется сложно. Да и эксплуатировать сетап с двумя разными интегральниками, имхо будет странным.
Вирішено )).Всі странності прибрались. Все банально "мішали" Bose 401 ,що стояли рядом .Тільки їх виніс з кімнати стало все супер! Ніколи б не подумав.
(Отредактировал 13-03-2021 в 16:19 kylav.)
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS