(11-04-2023 11:53)o-leg писал(а): Та у нас також така танкетка е. Но площе стоить , i не хто цiм не похвеляется..
Да будет вам...
Мне нечем похваляться- просто чел пишет что в Ашфорде Акай 912 предлагается за 50,00 - посудите сами- какая у меня должна быть реакция. Я там просто бываю, о Английиский танк стоит в центре пешеходной зоны - я показал что не шучу что я там бываю.
Кстати, а где это такой танчик в Харькове стоит? Как-то не встречался- это танк 1912 года. В Русской Лозовой у нвс был завод на месте овощной базы- немного сшаком с вашими месиами
(11-04-2023 23:05)moeller писал(а): В чому ще є мінус такої «капсули часу» , в тому що якщо почати ним користуватись якийсь рік , його ціна стане майже практично одинакова як всіх екземплярів в колекційному стані
В такий «капсулi часу» часу я придбав свiй Nakamichi DR-10 у Iндонезii- там було загалом 50 штук з гаком
Allmotors ,dr-10 це останні деки від накамічі , в випускали їх до майже 2000року ., різниця між акаєм велика, але тим не менше це також рідкість , що на складі лежало така кількість нових касетних дек . Висновок , що в Індонезії різко всі перейшли на CD, що наки не встигли і продатися
Згоден що до капсулі часу, взагалі як для магнітофонів, та ще й таких древніх як 747, вона нічого доброго не несе, як правило це буде мертва гума, сухі конденсатори і таке інше, частіше краще, щоб апарат хоть іноді був в роботі.
(12-04-2023 08:07)moeller писал(а): Allmotors ,dr-10 це останні деки від накамічі , в випускали їх до майже 2000року ., різниця між акаєм велика, але тим не менше це також рідкість , що на складі лежало така кількість нових касетних дек . Висновок , що в Індонезії різко всі перейшли на CD, що наки не встигли і продатися
Справа в тому що в Iндонезii був розташований останнiй завод Nakamichi. У мене 2 DR10 - 1н для Америки, 2й- 220В- це тей що новий. Зроблено у 1994му
(12-04-2023 06:04)Allmotors писал(а): Да будет вам...
Мне нечем похваляться- просто чел пишет что в Ашфорде Акай 912 предлагается за 50,00 - посудите сами- какая у меня должна быть реакция.
Вы абсолютно невнимательны . Canada Reverb 139 $ US Reverb 85 $
Но Вам простительно всё)))
Знающий вы наш...
На Reverb Akai 912 стоил 120,00 5 лет назад.
Новые предложения такие: https://reverb.com/item/37965910-akai-gx...-ultra-rar
Так что расскажите мне про Ашфорд, Англия
Такое бываает когда не в теме