Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
serapion1984
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 20-07-2022 14:10
Продовжую рубрику "трішки про сумісність компонентів". Без зайвої фалософії
Вирішив на холодну голову поділитися враженнями про вплив ethernet кабелів та свічу на звук. Тезисно.
В тесті було 5 кабелів. Один звичайний "одеса-кабель", три брендових від Cardas, Chord, Purist Audio Design. Останній для тесту дав Артур, модель точно не пам'ятаю. Скажемо так, просто дуже якісно зроблений Китай.
Свіч English Electric.
Не буду уточнювати моделі, щоб не збуджувати панство.
1) Ethernet кабеля суттєво впливають на звук онлайн радіо, менш суттєво на NAS стрімінг за умови використання звичайного свіча тп-лінк. При чому цей вплив суттєво ковєркає звук на будь якому кабелі у порівнянні з одеса кабель. Вносячи щось гарне але забираючи щось корисне. Порушуючи збалансованість звуку.
2) Додавання свіча значною мірою гармонізує звук. Вплив кабелів стає мінімально виразним. Кривизна впливу того чи іншого кабеля зводиться к мінімуму. В принципі, можна обійтися тільки свічем та одеса кабелями. Але удіфільська шиза мене подолала і я залишив пару брендових кабелів.
3) Моя гіпотеза про чим ближче контент безпосередньо до цапу тим менше чути вплив ethernet кабелів
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 20-07-2022 15:24
(20-07-2022 14:10)serapion1984 писал(а): 1. ...Без зайвої фалософії
2. ...Але удіфільська шиза мене подолала і я залишив пару брендових кабелів. 1. Ну никак нельзя без философии то! Особенно, если эта философия - есть концепт звука... А если в бытовом понимании, типа, отношение к разным моментам жизни, истории, религии, социуму, доброизлу..., то тоже интересно!
2. У меня аналогичная шиза по цифровым SP\dif. 6 есть (PAD, KK, AQ, Harmonix, AR, Oyaide). Но шиза шизе рознь! Мне моя помогла найти эталонный цифровик всех времен и народов! И не важно, что нет денег купить...
Зато знание есть!
Как говориться - могу показать, могу доказать!
Может тему - оду шизе пора открыть на форуме!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 24-07-2022 19:24
(24-07-2022 19:11)эполитт писал(а): Какие из аудио брендов, использовали на презентациях своих компонентов TIDAL ? Як мінімум 5. Так на вскидку, що запамяталося: Аурендер, Розе, Кері, Ауралік, МЛ. Були просто презентації, які використовували стрім, але звичайно інфи всіх інших представників в мене немає, на це не було часу, та чи вона потрібна.
Хтось крутив вініл, хтось СД.
З.І. просто подивіться на напрямок виробників за останні роки, всі вони "клепають" стрімери/мережеві плеєри, за цим майбутнє.
21й раз повторюсь, стрім ще треба вміти "приготувати" . А зрештою, кожен вибирає те ,що йому пасує. Я свій вибір зробив
(Отредактировал 24-07-2022 в 19:25 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
AlTair_SPb
Ветеран
|
|
|
|
serapion1984
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 24-07-2022 22:57
(24-07-2022 08:59)эполитт писал(а): Позвоните и договоритесь с моим другом Андрюшей! Вместе, вы будете придумывать увлекательные способы, с помощью которых можно спокойно добиться (на шкафу) прекрасных результатов!
Ви вмієте краще, набагато краще.
Зараз спитаю словами Вашого нового друга Васі, а яку систему і як само Ви побудували на роботі, або як другу систему будь де. Які результати?
Суть мого пориву було донести справжню емоцію з реального досвіду.
Тут багато хто питав чому люди не діляться справжнім досвідом життєвим?
На жаль, приклад моїх повідомлень надав вичерпну відповідь.
Один Андрій, доречі, відповів позитивно. А далі що? Холівар, жарти, умняк, "Вася один я розумію і ніхто більш не розуміє, тому що я розумію і більше ніхто не розуміє".
От реально в цій темі три людини корисні. Vd-two бо хто знає той знає, Андрій бо має досвід і лисий. Чому лисий? Бо апає тему коли вона мовчить.
ЗІ.: також респект Тібетському Ламеру та Serg68
ЗІ0.1.: кого не знаю, вибачте наперед
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|