(02-06-2022 12:42)smakerbus писал(а): Сергій, супер. Дякую за змістовні і дуже корисні відповіді. Ваші поради на цьому форумі це безцінне джерело корисної інформації.
Нема за що, звертайтеся . Дам ще одну пораду. Якщо Вас цікавить стерео і якість - ніколи , ніколи не шукайте щось подібне у ресиверах. Ви навіть не уявляєте скільки я Вам зеконовив коштів, часу і нервів.
(02-06-2022 17:37)Sergeo писал(а): Нема за що, звертайтеся . Дам ще одну пораду. Якщо Вас цікавить стерео і якість - ніколи , ніколи не шукайте щось подібне у ресиверах. Ви навіть не уявляєте скільки я Вам зеконовив коштів, часу і нервів.
Дякую. Чи можна тоді по мережі читати музичні файли ресівером, потім з ресівера видавати на підсилювач і вже слухати музику через підсилювач? Це нормальна схема чи теж не дуже?
(11-05-2022 09:43)rotla писал(а): Естествеено, если брать полочники и напольники схожей цены, то полочники скорее всего будут получше.
Если взять полочники и к ним аудиофильские стойки (они же должны на чём-то стоять), то цена будет такой-же как и стоимость напольников из этой же серии и места будут занимать одинаково. Вот только звук у напольников будет гораздо лучше.
(04-06-2022 22:53)smakerbus писал(а): Дякую. Чи можна тоді по мережі читати музичні файли ресівером, потім з ресівера видавати на підсилювач і вже слухати музику через підсилювач? Це нормальна схема чи теж не дуже?
як виявляється все можна! а от чи треба-))
були в мене рухи в цьому напрямку, тобто ресивер використовувати у якості попереднього підсилювача і далі на підсилювач видавати музику, при чому щоб було так що і сам підсилювач окремо як інтегральник працював........тобто з бай пасом.......
потім настали певні подіїв нашій країні.........слухав музика в авто по 10 годин на добу,на ноуті..потім вийшло так що Сонето попались за гарну ціну...і дали послухати підсилювач іншого рівні і дорогі кабелі.......ну так круто.....
але коли слухаеш саме музику, то достаньо вийти просто на прийнятний для тебе рівень........і слухати не звук, а музику! але це в иключно моя думка
щодо ідеї з ресивером і інтегральником.......підключив тоді преаути ресивера у звичайний вхід нетворк підсилювача.....і вийшло, що фронтальні канали кінотеатра підсилені окремо .....для кіно цілком прийстойно
цікаво було б Сонето спробувати підключити до них...але ці системи в різних містах
(04-06-2022 22:53)smakerbus писал(а): Дякую. Чи можна тоді по мережі читати музичні файли ресівером, потім з ресівера видавати на підсилювач і вже слухати музику через підсилювач? Це нормальна схема чи теж не дуже?
2 варіанти
1) Описав Нік вище. Коли ресивер інтегрований в підсилювач. Тоді ресивер виступає як попередній підсилювач, а підсилювач як мощнік.
Варіант зручний для комутації єдиної системи, можна всякі плюшки ресиверу юзати але по якості звуку, як на мене, програє другому варіанту
2) Використовувати ресивер як мультімедійний плеєр. Підключити звичайними лінійними виходами до підсилювача. Тоді ресивер буде виступати як джерело а підсилювач як повний інтегральник. Музика буде лунати тільки стерео. На мій смак так краще набагато по звуку.