Ремонт Kenwood KX-7030. Нужна помощь.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
multiklexa
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Lexuaf
Пользователь
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lexuaf
Пользователь
|
RE: Ремонт Kenwood KX-7030. Нужна помощь. / 13-07-2022 17:49
(12-07-2022 22:38)us7ign писал(а): Ну я свою версію сказав. Напишіть після ремонту в чому була справа.
Q92 має його змінювати і час задає С903. а процесор швидше за все має певний трешхолд і не реагує на таку швидкість зміни логічного рівня. я ж одразу про це написав.
Винен був конденсатор С901. Цілком вийшов з ладу, тому не зглажував змінний струм, імпульси якого проходили через діод D91 і запускали мікросхему ресета IC708 сотню разів в секунду.
Цікаво, що конденсатор ELNA С901 вийшов з ладу через клей, яким поруч були приклеєні великі конденсатори. Всюди де клей попав на ножки елементів, там було доволі агресивне окислення. Ножки С901 були цілком залиті клеєм і окислення зайшло всередину.
Я додатково вибірково випаював інші конденсатори з різних частин схеми і перевіряв. ELNA рулить, ємність як написано така і є.
Дякую за допомогу !!!!!!
|
|
|
|
|
HighBias
Учу Правила
|
RE: Ремонт Kenwood KX-7030. Нужна помощь. / 14-07-2022 01:51
(13-07-2022 17:49)Lexuaf писал(а): Цікаво, що конденсатор ELNA С901 вийшов з ладу через клей, яким поруч були приклеєні великі конденсатори.
Всюди де клей попав на ножки елементів, там було доволі агресивне окислення. Ножки С901 були цілком залиті клеєм і окислення зайшло всередину.
Клей когда высыхает, становится химически агрессивным.
Кроме того с прогревом внутри аппарата, он еще и подванивать начинает. Поэтому его нужно удалять однозначно.
На ремонтных форумах этот момент неоднократно обсуждался.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|