Підкажіть навушники високого класу але не для студії
Автор Сообщение
Гаруспик Не на форуме
Ветеран

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 14-09-2022 11:15
Нет, проблема в том, что хорошие наушники показали вам, как убого записаны некоторые треки.
Найти все сообщения

Выразили согласие: stanley60 , alex23 , duda
dmitry123 Не на форуме
Старожил

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 14-09-2022 11:25
Добре, здається що варто спробувати Meze 99. Спробую і відпишусь
Найти все сообщения

costa Не на форуме
Ветеран

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 14-09-2022 11:30
(14-09-2022 11:06)dmitry123 писал(а):  Бо я бачу що всі провідні навушники за ціною вище 8 тис. грн вже позиціонуються як студійні
Вы конечно извините, но что за ерунду вы пишите? Студийных наушников, которые используются в студиях, можно на пальцах перечислить.
А вот по м50х у меня ровно такие же ощущения были. Сдается мне, нам с вами одинаковый почерк наушников по нраву. Жалко конечно, что 650 не можете слушать. Еще одна модель, которая у меня задержалась надолго это hd280. Вам должно понравиться. И не смотрите на их типа студийное назначение. Хотя зря я это все пишу. Вы себе внушили какое-то ошибочное представление и будете носиться с этим.
Найти все сообщения

Выразили согласие: stanley60
dmitry123 Не на форуме
Старожил

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 14-09-2022 11:45
Давайте щоб я не був марнословним. Відкриваємо portativ. Ставимо фильтри:
Провідні, Повнорозмірні, закриті, від 8000 грн.
Беремо перщі три:
1) Audio-Technica ATH-PRO7x в описі - "...призначені спеціально для діджейської роботи", так не студійної, але все ж для роботи.

2) Centrance Cerene dB в особливосях: "Точний бас і розширений high-end, однаково відмінний для запису і мікшування"

3) V-Moda Crossfade LP2 Vocal Matte Black Metal - добре, тут нічого про студійну роботу не сказано, але я б на них не глянув, бо не знаю цей бренд.

але далі:

4) Focal Spirit Pro в описі мають "високу вірність і якість звуковідтворення, необхідні для професійного використання в студії або живих концертних виступах"

і так майже всі моделі. А я не хочу рівність АЧХ, я хочу почути те саме що Дейв Мастейн хотів сказати своєю гітарою, і все.
Найти все сообщения

duda Не на форуме
Ветеран

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 14-09-2022 14:39
(14-09-2022 11:06)dmitry123 писал(а):  Я слухаю музику через Spotify, у найвищій якості. Звуковий тракт складався із навушників (770, m50x і sennheiser 203) і звукової карти Asus STX II або Creative E5. Я виявив, що якщо користуватися встроєною звуковою карткою і дорогими навушниками, то прослуховування доволі комфортне. Але якщо використовувати звукову картку STX у парі з дорогими навушниками, то деякі треки звучать просто вражаюче, а деякі стають тусклими і пустими, навіть якщо їх було добре слухати на дешевій звоковій карті. Мені здається що можливо усі проблеми із за того що я використовував моніторні навушники. Тому і питаю які є якісні але НЕ моніторні навушники. У цьому основне питання.
В чем проблема уже написали. Сообщение #21 и #15
(14-09-2022 11:06)dmitry123 писал(а):  Бо я бачу що всі провідні навушники за ціною вище 8 тис. грн вже позиціонуються як студійні
Не стОит целиком и полностью принимать на веру писанину маркетологов.
(14-09-2022 11:45)dmitry123 писал(а):  А я не хочу рівність АЧХ, я хочу почути те саме що Дейв Мастейн хотів сказати своєю гітарою, і все.
Я Вам уже написал, на какие наушники обратить внимание, что бы "рок-песни не были пресными" и "вставляло". Вы на это обратили внимание?
(Отредактировал 14-09-2022 в 14:56 duda.)

Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
Найти все сообщения

dmitry123 Не на форуме
Старожил

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 14-09-2022 14:56
Так, та нажаль ізодинамічні коштують вже за межами мого бюджету, а ортодинамічні я не можу знайти взагалі, може вони якось інакше називаються?
Найти все сообщения

duda Не на форуме
Ветеран

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 14-09-2022 15:03
По моделям подсказать не могу. Попробуйте почитать форумы. Я бы такие наушники смотрел на вторичке.
Сам я вообще использую ТДС-15 и ТДС-16, при этом Beyerdynamic DT 1350 пылятся на полке.

Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
Найти все сообщения

costa Не на форуме
Ветеран

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 14-09-2022 17:07
(14-09-2022 11:45)dmitry123 писал(а):  і так майже всі моделі. А я не хочу рівність АЧХ, я хочу почути те саме що Дейв Мастейн хотів сказати своєю гітарою, і все.
Нет там никакой ровности. В случае с м50х вы в этом сами убедились. Откройте наушниковые форумы. Хотя зачем? Лучше прочитать описание к наушникам и сделать вывод как они звучат. Я бы так ни одной пары не купил, если б читал ту хрень. Vmoda никогда не выпускала студийных. У этой фирмы обычно басхэдские наушники начального уровня. Центранс никогда наушниками не занимались, раньше делали портативную технику, какие нафиг студийные наушники.
Это феноменально: на основе одной действительно студийной модели 770 вы сделали вывод о звучании всех студийных наушников, да еще и приплели сюда скопом все остальные наушники. Не ведая, что упоминание студийности это маркетологический ход.
Найти все сообщения

Выразили согласие: duda , stanley60
dmitry123 Не на форуме
Старожил

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 14-09-2022 17:19
А чому мені не вірити? На баєрах написано "для студії", я послухав - "і справді для студії", зрозуміло як воно для моніторингу звучить. Якщо на інших написано що вони теж для студії я роблю висновки що буде плюс/мінус те саме. Власно, я для цього тему і створив щоби розібратися, бо не можу ж я витрачати по 5-10 тис. грн на нові навуши кожні пару тижнів.
Найти все сообщения

costa Не на форуме
Ветеран

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 14-09-2022 17:32
Нет, это не верно, делать вывод на основе одних кривых наушников. Многие даже классические студийные наушники звучат очень по разному. Допустим шуры 840 звучат совершенно по другому чем м50х.
Возьмите фокал клир для примера. У них есть версия про. Обе звучат аналогично. Просто разная комплектация. Вы себе что-то внушили совсем несуразное. Вон на хедфае по мезе 99 500 страниц. Это там одни звукорежиссеры собрались? Что-то сомневаюсь, что есть хоть один.
Найти все сообщения

Выразили согласие: duda , stanley60
stanley60 На форуме
Ветеран

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 14-09-2022 21:14
Не зовсім зрозуміло, для чого Ви створили тему...
Люди дають Вам реальні поради, підказки про те,
в чому може бути проблема, де її шукати і як це можна вирішити,
але Ви якось це все ігнорите, і вкотре повторюєте все спочатку.
Складається враження, що Ви собі виробили якусь думку,
а на форум прийшли, щоб тут хтось її підтвердив.
Від реальних підказок/порад відмахуєтесь, а чекаєте підтвердження своєї ідеї.
Але так проблема не вирішиться, тільки відстрочиться. Ну і втратите трохи грошей.
То й таке ))) Ви такі не перші і не останні тут, на жаль...
Найти все сообщения

Выразили согласие: costa
dmitry123 Не на форуме
Старожил

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 15-09-2022 12:12
Та чому це? Я для себе виділив три речі:
по-перше, спробувати maze 99, по-друге, пошукати дешеві планарні навуши, і по-третє - ігнорити у описі до навушників слова про їх студійне призначення. Та що, всім дякую
Найти все сообщения

Гаруспик Не на форуме
Ветеран

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 15-09-2022 12:31
Планарные уши почти всегда открытые. Особенно недорогие. Если рассматриваете открытые - скромно прорекламирую себя:

Для Украины - полный возврат средств в течении двух недель.
Найти все сообщения

dmitry123 Не на форуме
Старожил

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 15-09-2022 17:41
Дякую, цікава річ!
(Отредактировал 15-09-2022 в 18:06 dmitry123.)
Найти все сообщения

Draconian На форуме
Старожил

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 15-09-2022 22:33
Я остановился пока на этих JVC HA-RX900
https://ldsound.club/index.php?threads/s...telja.862/
Это я сравнил их с Сехами HD-515 (открытые) они у меня есть.
Попробуйте,возможно подойдут.
Закрытые.
203 тоже были ,давно ,послушал 2 дня и продал.Неудобные и по звуку не очень.
А вот 201е переделал чуть и они у меня до сих пор живут,как для сна или работы,где не жалко.

(Отредактировал 15-09-2022 в 22:37 Draconian.)

Quis custodiet ipsos custodes?
Найти все сообщения

dmitry123 Не на форуме
Старожил

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 16-09-2022 11:44
А мені навпаки, 203-ті більше зайшли, більш глибоке звучання, як на мене.

А як саме ви доробили 201ші?
Найти все сообщения

Ostap-255 Не на форуме
Ветеран

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 16-09-2022 12:00
Почему не посмотреть на ту же Аудио-Технику линейки ЕS-ESW?
Они не сильно требовательны к усилению. Позиционируются как закрытые и стоят относительно недорого.
При чём каждая модель играет по своему неплохо.
Найти все сообщения

costa Не на форуме
Ветеран

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 16-09-2022 12:34
(16-09-2022 12:00)Ostap-255 писал(а):  Почему не посмотреть на ту же Аудио-Технику линейки ЕS-ESW?
Не, не пойдет. А то человек загуглит модели и найдет такое: https://pcnews.ru/news/derevo_protiv_met...#gsc.tab=0
А там написано: "И довольно недорого, ведь они и для улицы, и для студии." Или "Сравнительно высокое количество низких частот для мониторного звучания явно не придется по вкусу поклонникам сухого звука и звукорежисерам без опыта." И скажет, что это студийные наушники.
Найти все сообщения

Выразили согласие: stanley60 , Ostap-255
Ostap-255 Не на форуме
Ветеран

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 16-09-2022 13:13
costa
Обзорщики должны вкусно подать как бы.
Хотя лично для меня 990 неплохие уши именно не мониторные. На голову лучше 9-к, ну и мне больше нравятся чем 10ки. Довольно хорошо позиционируется сцена и неплохая детальность. НЧ тоже проработаны лучше чем в 10х.
Ну и как я писал. Не требовательные к усилению.
Может конечно Шенхайзеры 650 и лучше будут. Не слушал их. Ничего сказать не могу
Найти все сообщения

dmitry123 Не на форуме
Старожил

RE: Підкажіть навушники високого класу але не для студії / 16-09-2022 13:53
(16-09-2022 12:00)Ostap-255 писал(а):  Почему не посмотреть на ту же Аудио-Технику линейки ЕS-ESW?
Жодної моделі цих лінійок не можу навіть знайти в магазинах України Unsure
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS