Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео".
Автор Сообщение
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 27-11-2022 18:30
(27-11-2022 15:00)rotla писал(а):  "гаражом" кличуть автомайстернi
До чого тут автомайстерня?
Найти все сообщения

rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 27-11-2022 19:48
Вони в нас називаються "гараж".

Не запитуйте чому, а то ще занадобитися розшифровувати одну з наймiцнiших iзраiльських лайок - "кибенема" (або "лех кибенема")
("лех" = "иди") Happy0196
Найти все сообщения

ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 27-11-2022 19:52
Я ж без лапок написав.

(27-11-2022 19:48)rotla писал(а):  "лех"
Можливо я чогось не зрозумів, але ви забагато собі дозволили.
(Отредактировал 27-11-2022 в 20:00 ВА67.)
Найти все сообщения

rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 27-11-2022 20:59
Та нi, я вас не посилав, ви невiрно зрозумiли.
Це був тiльки приклад рiзного використання слiв у рiзних мовах - бiльшисть тих, хто використовуе цi висловлення, i поняття не мають про iх початкове значення.
Найти все сообщения

slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 27-11-2022 22:07
(26-11-2022 22:22)Vasiles писал(а):  Вся сутність багатоканальності в кіно, полягає в рівні якості компонентів
В ролі реса старий добрий Денон 4х тисячної серії, вагою 21кг, хотів 5ти тисячника, але потім закинув цю ідею )).
Те що тут пишуть що набавилися звуком в 5.1 , є питання а вони реально мали цей звук ?
Думаю що ні, ось тому таке відношення до домашнього кіно Wink
Я тому й написав, що багато людей в яких були й досить недешеві av-ресівери навіть не уявляють на що вони насправді здатні, чому так трапляється- в тому дуже багато нюансів, залежить як від якісного налаштування (у багатьох ресиверів є така особливість- що якщо накрутить купу налаштувань та вимірювань мікрофонами, наклацати купу режимів dsp, то про якість звуку можна взагалі забути, бо навіть pure direct не допоможе, бо він за замовчуванням все одно прив'язаний до налаштувань ачх мікрофоном, треба тільки робити повний сброс до заводських налаштувань ), так і від якості комутації та розміщення акустики, та ще більше від якості джерела! А багато хто в основному тулить до дорослого ресивера дешевий двд або cd плеєр в кращому випадку і підключають все це тоненькими соплями абияк-абичім, в результаті звук на виході відповіднийBiggrin
Для багатьох людей буде відкриттям, якщо записати свій звук у кімнаті з "шикарним інтегральником" який "виніс" топ ресивер, та порівняти те що получиться з записами людей у мережі, де налаштовані топ ресівери грають у системах роками, СЛУХАТИ ОБОВ'ЯЗКОВО В НАВУШНИКАХ, бо може виявитися така фігня, що середньої паршивості інтегральник у запису чомусь грає набагато гірше ніж здається на слух!!Biggrin

Достатньо буде навіть " Кеіth Don't Go" щоб стало зрозуміло все. Рідний dvd denon A1XV до такого ресіверу доречі коштував на час релізу 5800$ якщо хтось не знав! Акустика в ролику MBL 300E retail price 10000$
(Отредактировал 27-11-2022 в 23:03 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , эполитт
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 27-11-2022 22:35
(27-11-2022 22:07)slavikk писал(а):  недешеві av-ресівери навіть не уявляють на що вони насправді здатні, чому так трапляється- в тому дуже багато нюансів
Про що я і кажу. Щоб розкрити будь який компонент, в т.ч і рес, необхідно блоку дати все по максимуму.
Про що можна говорити, якщо рес комутований дешевими проводами. Ця тема багатьом не подобається, а це тому, що вони не знають що таке "звук"
Я був змушений свої тили комутувати 6м кабелями AudioQuest T4. Тому що навіть "ручне" налаштування не давало мені того звуку, що мене задовольняло.
Про цифрові взагалі навіть не говорю, бо якщо тут буде недостатнім якість, все далі можна не йти.
І звичайно сам матерял який ми дивитись і слухачем, треба не мр3, а принаймні таку якість, яку дають стрімінгові ресурси такі як Нетфлікс.
Якщо цього немає, то і 5.1 звуку не потрібно, максимум саундбар
Зновуж таки це моє розуміння і бачення,тобто слухання реса в ролі ДК і навіть стерео Улыбка

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: slavikk , serapion1984
slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 27-11-2022 22:42
Еще один простой пример как по-разному может играть один и тот же av-ресивер, в одном случае приличное приятное звучание, а в другом -пластмассовое бубнящее недоразумение а не звук, почему так получается? Ответил более чем подробно в предыдущем посте! Послушайте в наушниках и сравните:

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 27-11-2022 23:05
(27-11-2022 22:41)эполитт писал(а):  Не начинайте!
А хіба я закінчував ?
Просто дивуюся, яку дурню люди пишуть не маючи найменшого уявлення, про що пишуть Biggrin

Ну принаймні, це так виглядає в їхніх дописах, штампи, одні штампи

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 28-11-2022 15:02
(26-11-2022 19:52)DriverFirst писал(а):  Шановні, а як вважаєте, чи є доречним відмовитися від багатоканальності взагалі, та придбати для прослуховування аудио доброго підсилювача
"Нарешті пелена темряви впала з очей твоїх, мій юний падаван.. Да прибуде з тобою сила!"

(26-11-2022 22:22)Vasiles писал(а):  Те що тут пишуть що набавилися звуком в 5.1 , є питання а вони реально мали цей звук ?
Думаю що ні, ось тому таке відношення до домашнього кіно Wink
Як завжди трішки зухвало у фірмовому стилі Васілєс)))
Проте мушу абсолютно погодитися. Справжній багатоканальний звук/дк це шалений проект під шалені гроші. Ще купа зусиль або користувача або інсталяторів, як мінімум окреме підготовлене приміщення, ніші під сабвуфери, купа прорахунків. Інакше то все пукалки домашні.

slavikk, що за порівняння? Перші два записи грають на комп'ютерній акустиці гарно навіть з ютубу. Бо це удіфільскій рафінад.
Остання третя запис як раз не грає на ресиверах і це показово. Навантажте цим роком дві попередні системи і буде приблизно той самий результат.
(Отредактировал 28-11-2022 в 15:17 serapion1984.)

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , DriverFirst
slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 28-11-2022 18:57
Serapion1984, Сергiю, якщо такі топові монстри як AVC 1XV чи подібні гарно налагоджені, то грає майже все, і без жодних косяків типу каші, чи паганого контролю нч, якби я сам не чув їх, то не писав би, і акустику майже будь яку контролюють спокійно.
І Бромберга так вдуває що будь здоров! В нього дуже складний матеріал для багатьох систем, адекватно та розбірливо його не можуть зіграти майже половина усіх існуючих інтегральників без кашіWink Запиши цей трек у ролику свого звуку с підсилювачем чи мощником своїм, та послухай що получиться!

(28-11-2022 15:02)serapion1984 писал(а):  Проте мушу абсолютно погодитися. Справжній багатоканальний звук/дк це шалений проект під шалені гроші.

slavikk, що за порівняння? Перші два записи грають на комп'ютерній акустиці гарно навіть з ютубу. Бо це удіфільскій рафінад.
Остання третя запис як раз не грає на ресиверах і це показово. Навантажте цим роком дві попередні системи і буде приблизно той самий результат.
Дуже важливе зауваження- 'гарно грають навіть з ютубу'! А як це розуміти взагалі, з ютубу шикарно грає, а в живу що як г...вно чи як? Huh Щось тут тоді не сходиться з тим що багато людей каже що будь які ресівери у стерео пригодні тільки для того щоб 'капусту чавити', воно або грає або ні, мікрофон пише як є і при запису не вміє робити гарніше ніж є вживу, навпаки запис завжди гірший виходе ніж звук живої системи!
(Отредактировал 28-11-2022 в 19:41 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

anastas94 Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 28-11-2022 19:44
Якесь незрозуміле джерело, доволі посередні хеко селен і матеріал для відтворення зовсім легкий ( я це називаю " одна палка, два струна " ). Вам вище писали, якщо навантажити це більш складним матеріалом то буде горе. Воно і на цьому грати не хоче. Найбільші проблеми у таких апаратах це сцена , позиціювання інструментів , швидкість і якість басової секції і т.і, все те , що називається дорослим звуком. Якщо людина не знає як повинно бути, то цей звук може бути гарним.
Найти все сообщения

Выразили согласие: serapion1984
slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 28-11-2022 19:51
Anastas94, ви можете продемонструвати усім як цей саме трек Бромберга показово філігранно та шикарно відіграє ваш особистий підсилювач, запишіть цю комозицію та викладіть тут, якщо вона ще й така проста з ваших слівBiggrin Тобто ми маємо дуже помітно почути як ваш стерео підсилювач розірве той AVC Denon як ганчірку правда ж? Чекаю запису, цікаво почути та порівняти ці ролики, та зрозуміти про що ви віщаєте так впевнено!

(28-11-2022 19:44)anastas94 писал(а):  Якесь незрозуміле джерело, доволі посередні хеко селен і матеріал для відтворення зовсім легкий ( я це називаю " одна палка, два струна " ). Вам вище писали, якщо навантажити це більш складним матеріалом то буде горе. Воно і на цьому грати не хоче. Найбільші проблеми у таких апаратах це сцена , позиціювання інструментів , швидкість і якість басової секції і т.і, все те , що називається дорослим звуком. Якщо людина не знає як повинно бути, то цей звук може бути гарним.
Та яке має значення "незрозуміле джерело", воно в нього грає шикарно цей трек, яке саме мені наприклад пофігу, важливий результат, у навушниках слухайте і почуєте
(Отредактировал 28-11-2022 в 19:54 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

ЛЮБИТЕЛЬ.. Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 28-11-2022 20:21
Забавно читать как люди всю жизнь говорившие на русском языке, пытаются "мовою" донести свои мысли) используя, как они думают, нужные слова и словосочетания переведенные гуглом)
Найти все сообщения

Выразили согласие: roteid
anastas94 Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 28-11-2022 20:55
Судити про якість звуку через ютуб і записи на смартфон? Гіршого невігластва собі і уявити важко. І навіщо. Хто має знання і здоровий глузд усе зрозуміло, а для інших ніякі аргументи не будуть достатні.
Найти все сообщения

Выразили согласие: roteid , DriverFirst
slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 28-11-2022 21:15
Так запис буде чи ні?, якщо одні розмови про "великі знання" , дуже багатий досвід та ще щось езотеричне -то це зайве. Багато аудіофілів можуть пояснити що завгодно, та вигадати будь які відмовки окрім власного звуку, який навіть соромно викласти, бо після прослуховування свого власного ролику в навушниках у 80-90% випадків буде одне горе та ступор, а на словах та теоретично все шоколад простоBiggrin Сотні тисяч людей в ютубі вже давно пишуть викладають та порівнюють звук гарних компонентів та систем, у 21-ому сторіччі все чудово чутно, а все інше то відмовки у стилі "ля-ля".

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

anastas94 Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 28-11-2022 21:34
Сотні тисяч людей у 21- ому сторіччі впевнені і мають " докази " що земля пласка. Ви просто зовсім не розумієте про що йде мова. Зробіть наукове дослідження. Купіть за свої кошти Denon AVC-A1XV і початок хай-фай над - арками - аудіолаб тощо. Потім поспілкуємось .
Найти все сообщения

slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 28-11-2022 22:11
У Макинтошей кстати тоже были ресиверы взрослые, впрочем как и в сравнении c топами других фирм стоили дорого и были также малодоступны на рубеже 2000-ых, вот такой агрегат 42килоAshamed0006 :

(28-11-2022 21:34)anastas94 писал(а):  Сотні тисяч людей у 21- ому сторіччі впевнені і мають " докази " що земля пласка. Ви просто зовсім не розумієте про що йде мова. Зробіть наукове дослідження. Купіть за свої кошти Denon AVC-A1XV і початок хай-фай над - арками - аудіолаб тощо. Потім поспілкуємось .
Та не треба мені той бюдж.мусор тулить, я переслухав за 15 років багато техніки, і чудово знаю що грає чудово, а що просто марна трата часу, якщо аудіолаби ще якось можна слухати якщо ні з чим не порівнювати, то бюджетний nad це взагалі рихле пластикове милоCry...

(Отредактировал 28-11-2022 в 23:46 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

leva000 Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 29-11-2022 20:00
А кто что может сказать за Праймер SPA-20, 21......? Как они в стерео? Тоже не очень....?
Найти все сообщения

slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 29-11-2022 21:01
Хорошие и добротные аппараты, питание организовано отлично, вполне можно слушать стерео если без претензий лютой аудиофилии, схемотехника еще AB, а в более свежих Spa 22- уже на ШИМ построены

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS