(29-06-2013 21:43)WoWaN писал(а): Что нового за Калугина слышно ?
В студии сидит в Англии (а точнее, в Уэльсе) - пишут новый Hoggwash.
хм, странно)) я когда общался с Антоном дней 10 назад - он собирался в Киев писать барабаны и обещался быть в Харькове где то в районе 6-го июля), может прописал барабаны в Киеве и поехал дальше?
У меня соседи-психи. Ночь, почти 2 часа, стучат в потолок и по батареям. Хорошо еще, что я в это время не сплю, а на баяне играю
(29-06-2013 21:43)WoWaN писал(а): Что нового за Калугина слышно ?
В студии сидит в Англии (а точнее, в Уэльсе) - пишут новый Hoggwash.
хм, странно)) я когда общался с Антоном дней 10 назад - он собирался в Киев писать барабаны и обещался быть в Харькове где то в районе 6-го июля), может прописал барабаны в Киеве и поехал дальше?
(30-06-2013 22:13)alex-rael писал(а): P.S. WoWaN! Не пропусти!
Ну шо !Запрослушал Вокалист новый(имхо) так и хочет чтоб я уснул . Соса как то проникал глубже . Где волынка подевалась
А в целом конечно
Опять же этот белорус "Господин оформитель " Ed Unitsky http://hi-fidelity-forum.com/publish/music/87
(очередной спс alex-rael )
(01-07-2013 17:30)Castle писал(а): хард-прог из Италии, местами очень неплохо: CIVICO 23 "Siero Progressivo", июнь 2013
Саня, на когось подібні?
P.S. І взагалі, народ, просив би в цьому топіку нові команди та альбоми порівнювати з аналогами (ну або написати, що аналогів нема), бо, як кажуть, "что русскому из Apple Pie хорошо, то немцу из Sylvan - смерть"
(01-07-2013 17:30)Castle писал(а): хард-прог из Италии, местами очень неплохо: CIVICO 23 "Siero Progressivo", июнь 2013
Саня, на когось подібні?
P.S. І взагалі, народ, просив би в цьому топіку нові команди та альбоми порівнювати з аналогами (ну або написати, що аналогів нема), бо, як кажуть, "что русскому из Apple Pie хорошо, то немцу из Sylvan - смерть"
Операція "Ы" - "народ хочет разобраться":)
на мій погляд із того що я чув є дещо із Museo Rosenbach, про більше не скажу нажаль немаю обширних пізнань твого калібру, а по друге мною вказана ссилка на треки, і кожен може ознайомитись, я ж не просто назву і обложку привів.
«Говорить о музыке — всё равно что танцевать об архитектуре» Frank Zappa
Ну знаєш, в італійському прозі є 3 напрямки - PRI (PFM, Le Orme...), sympho (Zuffanti, Moongarden,...), neo (The Watch,......). От і цікаво, до якого берега прибилась ця група.
(01-07-2013 18:37)alex-rael писал(а): Ну знаєш, в італійському прозі є 3 напрямки - PRI (PFM, Le Orme...), sympho (Zuffanti, Moongarden,...), neo (The Watch,......). От і цікаво, до якого берега прибилась ця група.
прослухавши більшість треків данного альбому, можу сказати що у них мєссіво із харду, симфо і нео, як їх класифікувати більш точно не знаю але в цілому альбом мені сподобався, особливо в плані гітарного саунду, і в останніх треках проскакують дуже гарні клавішні
(01-07-2013 18:37)alex-rael писал(а): Ну знаєш, в італійському прозі є 3 напрямки - PRI (PFM, Le Orme...), sympho (Zuffanti, Moongarden,...), neo (The Watch,......). От і цікаво, до якого берега прибилась ця група.
прослухавши більшість треків данного альбому, можу сказати що у них мєссіво із харду, симфо і нео, як їх класифікувати більш точно не знаю але в цілому альбом мені сподобався, особливо в плані гітарного саунду, і в останніх треках проскакують дуже гарні клавішні
новинки на японских CD: YES: High Vibration [Limited Release] [SACD Hybrid] - 377$, релиз 04.09.2013
(Collector's box set of YES includes their complete 13 albums (15 discs) and a bonus disc featuring SACD Hybrid and remastering in 2013. Also includes a description and lyrics. Included albums: "Yes (1969)," "Time and a Word (1970)," "The Yes Album (1971)," "Fragile (1971)," "Close to the Edge (1972)," "Yessongs (1973) ," "Tales from Topographic Oceans (1973)," "Relayer (1974)," "Going for the One (1977)," "Tormato (1978 ) ," "Drama (1980)," "90125 (1983)," and "Big Generator (1987).")
+ RUSH на SHM-CD начиная от альбома Presto http://www.cdjapan.co.jp/list_from_code_...key=174288