ELAC в бюджетній конфігурації
Автор Сообщение
vDmit Не на форуме
Пользователь
*

ELAC в бюджетній конфігурації / 27-11-2007 18:35
Вітаю звуколюбів!
Хочу нормальний звук. Бюджет - 1499 уе. Кімната - 17 м.кв. (з меблів тільки диван і ТВ) Музика - класика (в основному камерна: скрипкові квартети Гайдна, але іноді симфонічна), джаз (люблю з голосом: Ніно Катамадзе напр.), рок (ВВ, ДДТ)... У нас тут в Полтаві місцеві продавці порадили NAD C325BEE + NAD C521BEE. З акустикою ніяк не визначусь. По характеру звучання мені сподобався Elac BS 53. (в усякому разі мені епос 5 і монітор аудіо меньше сподибались) Здивувався низькій ціні.

Ну і питання - може у мене з вухами того?... Може я чогось не чую? А якщо й справді це непогана акустика то може варто на 63-й подивитись (послухати)? Правда його в Полтаві нема... Треба замовляти і платити за можливість прослухати...

Коротше, порадьте, що брати в моєму випадку? Може я взагалі не з того почав?

Дякую.
(Отредактировал 27-11-2007 в 18:41 vDmit.)

мікросистема кенвуд :((((((((((((((
Найти все сообщения

Moks Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 27-11-2007 21:48
(27-11-2007 21:39)Ostap link писал(а):вот Вам тоже советую обратить внимание и послушать Audio Physic
который от втрое более дешёвого саунд-саунд отличаеться только отделкой, формой корпуса и чуть лучшей настройкой фильтров Tongue
Найти все сообщения

Moks Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 27-11-2007 21:58
ой, ошибся брендом, но всё равно: "Like many small manufacturers, Audio Physic doesn`t build its own drivers or cabinets. Instead, it relies on the R&D of speaker companies like Vifa, SEAS, and ScanSpeak for the raw driver technology, which it then often modifies (and usually improves) to fit its particular needs."
Найти все сообщения

MZ 2006
Гость

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 28-11-2007 00:20
(27-11-2007 22:00)Ostap link писал(а):[quote author=Moks link=topic=3764.msg75069#msg75069 date=1196189326]
[quote author=Ostap link=topic=3764.msg75068#msg75068 date=1196188768]
вот Вам тоже советую обратить внимание и послушать Audio Physic
который от втрое более дешёвого саунд-саунд отличаеться только отделкой, формой корпуса и чуть лучшей настройкой фильтров Tongue
[/quote]
пу-пу-пу!
нет, он от радиотехники 80-х годов отличается этим!
я же забыл, что здесь Саунд-Саунд - это Топ High-Ehd!!!
Извиняюсь, забираю свои слова назад, слушайте самый дешёвый Саунд и тассссчытэсь!
на здоровье!
[/quote]

Во-во, Остап Ибрагимович!!! Хотели как лучше, а выйшло як завжды.... Biggrin

Не забывайте - мы не Рио-де-Женейро, это родная нашему сердцу - Ненька-Україна!!!

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 28-11-2007 00:43
(27-11-2007 18:35)vDmit link писал(а):ВВ
О !!!
Популярна й в Полтаве
Група Київська - ВеВе Happy0144
http://www.vopli.com.ua/
Я оце ще нікому цього не говорив, (окрім Vitosa, звичайно) а Вам по секрету скажу: Я все підбираю під ВВ! "Залізо" витримало нелегке випробування і доля мені його підкинула. Слухав якось я і NADи в "SS"(то найлуччий магазін у Кийові!) правда 372 як попередній + 272потужник - до сих не знаю що про них можна поганого сказать. Хіба що одне - не треба було перед цим Berendsena мені слухать! Ну це таке...
Мій однозірквий статус новічка-немовляти не дає мені морального права щось радити, але коли ви згадали в сує святе Biggrin... Якраз для ВВ чекаю на USHER Be-718, яких так і не вдалося послухати. (Слухав Х-719). Колись, як Бог дасть, гарно розслухаю ВВ на USHER розповім. Оце і все.
Бувайте.
ПС: А про USHER є дебела тут гілляка.
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 28-11-2007 00:58
Згадав! Я ж ту Audio Physic YARA Evolution теж чув. Незнаю як на ній буде ВВ і ДДТ, а атмосферу концертного запису передає дуже й дуже неслабо. Душевно так. Якщо пан Остап надає можливість прослухати в нормальних умовах - скористайтесь, озброївшись власними СD. (З USHER в цьму плані складніше).
Найти все сообщения

Vitos Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 28-11-2007 01:41
dateline= писал(а):который от втрое более дешёвого саунд-саунд отличаеться только отделкой, формой корпуса и чуть лучшей настройкой фильтров
Месье специалист по настройкам фильтров?

(моб). 8-044-3610012, 8-068-1990004, Виталий
Найти все сообщения

Moks Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 28-11-2007 09:59
(28-11-2007 01:41)Vitos link писал(а):
Цитата:который от втрое более дешёвого саунд-саунд отличаеться только отделкой, формой корпуса и чуть лучшей настройкой фильтров
Месье специалист по настройкам фильтров?
Ребят, насколько же вы не хотите\не умеете читать до конца\хотя бы до следуещего поста.
Найти все сообщения

Snark Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 28-11-2007 10:11
а что меняет следующий пост?
Huh

в настройке - самая соль

Слушать музыку - это, без сомнения, один из самых
экстравагантных способов тратить деньги.
Маурисио Кагель
Найти все сообщения

vDmit Не на форуме
Пользователь
*

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 28-11-2007 11:41
Ostap
Бюджет оверфловін...
1499 - це на все з кабелями та підставками включно.

IZ SELA
Читав гілку про Ашер... Та ну його... Той ашер... Уже страшно й слухати. А якщо я не почую там чогось що інші чують? Я й так написав про ELAC та щось мені здається що щось не те ляпнув... Всі мовчать про ELAC як риба об лід. Мабуть це такий отстой по місцевих мірках, що форумчани із ввічливості не кажуть мені, що я повний лох.

Вирішив так - їду у столицю у найкращий магазін СС і слухаю розумних людей (а основне звук наявних там девайсів). А то у нас в Полтаві лише один (!) сільмаг, що торгує звуком. Провінція...

Хоча для справедливості скажу, що музика краще звучить все таки у Полтаві. І абсолютно незалежно від апаратури...

Найти все сообщения

vDmit Не на форуме
Пользователь
*

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 28-11-2007 13:00
Може я невнятно висловився... Бюджет на ВСЕ! Тобто з НАДами включно... Улыбка

Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 29-11-2007 03:11
(28-11-2007 11:41)vDmit link писал(а):IZ SELA
Читав гілку про Ашер... Та ну його... Той ашер... Уже страшно й слухати. А якщо я не почую там чогось що інші чують? Я й так написав про ELAC та щось мені здається що щось не те ляпнув... Всі мовчать про ELAC як риба об лід. Мабуть це такий отстой по місцевих мірках, що форумчани із ввічливості не кажуть мені, що я повний лох.

Вирішив так - їду у столицю у найкращий магазін СС і слухаю розумних людей (а основне звук наявних там девайсів). А то у нас в Полтаві лише один (!) сільмаг, що торгує звуком. Провінція...

Хоча для справедливості скажу, що музика краще звучить все таки у Полтаві. І абсолютно незалежно від апаратури...
Та нє-є-є! Nowink
Полтава хоч і провінція, але всетаки ж місто! А от у моєму СЕЛІ якби ви музику послухали. На городі, з косою в руках! Кругом травичка та дерева, опля-картопля, і бур`яни, бур`яни, бур`яни, бур`яни! Ото звукопоглинання, і ніяких тобі перевідзеркалень... Biggrin
...СС мав на увазі той що на Боричів Тік 30, бо є ще на Пушкіна. "Найлуччий у Києві" сказав напівжартома, бо я ж не всі їх знаю, але там мені сподобалось. Прийшов, попросив послухать "тето й тето", і на тобі пульта і слухай. Приємно. Biggrin
...Дуже прикро що знатоки не вдповідають про ELAC. Може й не знають, бо зазвичай в подібних випадках тут жвавенько. ...Сам я в класиці "не бум-бум" - нічого не скажу... Нехай мене вибачає Vitos, але спробуйте звернутися до нього. Може назве якусь іншу "виграшну комбінацію" для Ваших потреб. Називаю Віталія, бо сам купував у нього і залишився задоволений (особливо зекономленими грішми). Після чого порадив його послуги своїй гарній знайомій по підбору дом.кіно - і вона задоволена. А так наражався на продавців і не компетентних, і хамів, і хитрих психологів...
Те що ашер відлякує, може й дарма. Перепалка на тій гілляці мабуть багатьох "збиває з пантелику", але предметної суперечки там не було. І якщо "відвіяти полову" то щирих раціональних зерен там не мало. Ще одним із привабливих факторів, особисто для мене був той, що цей товар оцінюється "долярами", а не ростучими "еврами". Ну а прояснилось остаточно, звичайно, після прослуховування...Полочну V-601-ї, яка може влізти в Ваш бюджет (3 131грн - рекомендована) нажаль не чув. Як буде цікаво, в "Будинку меблів" від 6311 напольних "можна вловити хвірменний почерк"... Ну це вже я мабуть на себе забагато беру, ще звинуватять в корупції":)...
Найти все сообщения

vDmit Не на форуме
Пользователь
*

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 29-11-2007 10:04
(29-11-2007 03:11)IZ SELA link писал(а):Кругом травичка та дерева, опля-картопля, і бур`яни, бур`яни, бур`яни, бур`яни! Ото звукопоглинання, і ніяких тобі перевідзеркалень... Biggrin
До-речі, цікаво було б послухати як звучить в чистому полі... Мабуть там би були свої заморочки Улыбка

(29-11-2007 03:11)IZ SELA link писал(а):...СС мав на увазі той що на Боричів Тік 30, бо є ще на Пушкіна. \"Найлуччий у Києві\" сказав напівжартома, бо я ж не всі їх знаю, але там мені сподобалось. Прийшов, попросив послухать \"тето й тето\", і на тобі пульта і слухай. Приємно. Biggrin
- Що на узвозі... Я зрозумів.

(29-11-2007 03:11)IZ SELA link писал(а):...Дуже прикро що знатоки не вдповідають про ELAC.
- Угу Sad

Дякую, IZ SELA, за підтримку.
Думаю, що в Києві визначусь остаточно, бо пора уже "шото рішать". Життя проходить...

Найти все сообщения

vitaly Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 29-11-2007 14:03
Шо то вы не то про полтаву -беруту меня и ае и кэри и пафос и дорогие диски .так шо за полтаву мне как то обидно...
Найти все сообщения

vDmit Не на форуме
Пользователь
*

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 29-11-2007 16:50
(29-11-2007 14:03)vitaly link писал(а):Шо то вы не то про полтаву -беруту меня и ае и кэри и пафос и дорогие диски .так шо за полтаву мне как то обидно...
vitaly, Ви образились за сільмаг? То я так... До магазину я ніяких претензій не маю. Все у Вас чудово. І чудово послухав те, що у Вас є... Я ж не про те... Я про відсутність вибору інших магазинів у досить великому місті. Та і з вибором наявної техніки у Вас теж не дуже... А за решту я Вам дуже вдячний, особливо Гені. Улыбка

Найти все сообщения

Garin Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 29-11-2007 18:12
Elac BS 53 смело можете покупать, мне они тоже очень нравятся. Вобще, считаю эту модель одну из лучших по соотношению качество\цена. Happy0144Даже не могу сказать что я слышал за эти деньги еще, чтоб так играло. Я думаю их еще можно "подпереть" снизу сабвуфером RELWink (всеж ВВ слушаете, как я понял) и будет "ульот". Да, и еще, поставте их на хорошие тяжелые подставки с шипами.
А про Elac вам ничего не скажут - здесь каждый хвалит своё "болото"... Kiss

Гений видит то же что и другие, только думает об этом иначе (с)
Найти все сообщения

vDmit Не на форуме
Пользователь
*

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 29-11-2007 18:16
(29-11-2007 18:12)Garin link писал(а):Elac BS 53 смело можете покупать, мне они тоже очень нравятся.
- Garin, дуже Вам вдячний! А за Elac BS 63 нічого не скажете?

Найти все сообщения

Garin Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 29-11-2007 18:18

Не правда, есть в Полтаве такие люди - http://www.svtech.com.ua. тел. (067) 531-57-57.
Рекомендую позвонить и пообщаться. Happy0144

Найти все сообщения

Garin Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 29-11-2007 18:22
А за Elac BS 63 нічого не скажете?

[/quote]
Знаете, не скажу - потому что не слушал их.
Мне в 53 нравится пищалка и басовичек. Он кстати бумажный(!).
Эти серебристые сэндвичи в 63 меня лично пугают. BS 53 дешевые т.к. шлепает их Китай. Но это не есть минус в данном случае.

Найти все сообщения

Vitos Не на форуме
Ветеран

Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 29-11-2007 18:25
dateline= писал(а):А про Elac вам ничего не скажут - здесь каждый хвалит своё \"болото\"...
А вы чье хвалите? Свое же Улыбка

(моб). 8-044-3610012, 8-068-1990004, Виталий
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS