ELAC в бюджетній конфігурації
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
MZ 2006
Гость
|
Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 28-11-2007 00:20
(27-11-2007 22:00)Ostap link писал(а):[quote author=Moks link=topic=3764.msg75069#msg75069 date=1196189326]
[quote author=Ostap link=topic=3764.msg75068#msg75068 date=1196188768]
вот Вам тоже советую обратить внимание и послушать Audio Physic
который от втрое более дешёвого саунд-саунд отличаеться только отделкой, формой корпуса и чуть лучшей настройкой фильтров
[/quote]
пу-пу-пу!
нет, он от радиотехники 80-х годов отличается этим!
я же забыл, что здесь Саунд-Саунд - это Топ High-Ehd!!!
Извиняюсь, забираю свои слова назад, слушайте самый дешёвый Саунд и тассссчытэсь!
на здоровье!
[/quote]
Во-во, Остап Ибрагимович!!! Хотели как лучше, а выйшло як завжды....
Не забывайте - мы не Рио-де-Женейро, это родная нашему сердцу - Ненька-Україна!!!
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 28-11-2007 00:43
(27-11-2007 18:35)vDmit link писал(а):ВВ О !!!
Популярна й в Полтаве
Група Київська - ВеВе
http://www.vopli.com.ua/
Я оце ще нікому цього не говорив, (окрім Vitosa, звичайно) а Вам по секрету скажу: Я все підбираю під ВВ! "Залізо" витримало нелегке випробування і доля мені його підкинула. Слухав якось я і NADи в "SS"(то найлуччий магазін у Кийові!) правда 372 як попередній + 272потужник - до сих не знаю що про них можна поганого сказать. Хіба що одне - не треба було перед цим Berendsena мені слухать! Ну це таке...
Мій однозірквий статус новічка-немовляти не дає мені морального права щось радити, але коли ви згадали в сує святе ... Якраз для ВВ чекаю на USHER Be-718, яких так і не вдалося послухати. (Слухав Х-719). Колись, як Бог дасть, гарно розслухаю ВВ на USHER розповім. Оце і все.
Бувайте.
ПС: А про USHER є дебела тут гілляка.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vDmit
Пользователь
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 29-11-2007 03:11
(28-11-2007 11:41)vDmit link писал(а):IZ SELA
Читав гілку про Ашер... Та ну його... Той ашер... Уже страшно й слухати. А якщо я не почую там чогось що інші чують? Я й так написав про ELAC та щось мені здається що щось не те ляпнув... Всі мовчать про ELAC як риба об лід. Мабуть це такий отстой по місцевих мірках, що форумчани із ввічливості не кажуть мені, що я повний лох.
Вирішив так - їду у столицю у найкращий магазін СС і слухаю розумних людей (а основне звук наявних там девайсів). А то у нас в Полтаві лише один (!) сільмаг, що торгує звуком. Провінція...
Хоча для справедливості скажу, що музика краще звучить все таки у Полтаві. І абсолютно незалежно від апаратури...
Та нє-є-є!
Полтава хоч і провінція, але всетаки ж місто! А от у моєму СЕЛІ якби ви музику послухали. На городі, з косою в руках! Кругом травичка та дерева, опля-картопля, і бур`яни, бур`яни, бур`яни, бур`яни! Ото звукопоглинання, і ніяких тобі перевідзеркалень...
...СС мав на увазі той що на Боричів Тік 30, бо є ще на Пушкіна. "Найлуччий у Києві" сказав напівжартома, бо я ж не всі їх знаю, але там мені сподобалось. Прийшов, попросив послухать "тето й тето", і на тобі пульта і слухай. Приємно.
...Дуже прикро що знатоки не вдповідають про ELAC. Може й не знають, бо зазвичай в подібних випадках тут жвавенько. ...Сам я в класиці "не бум-бум" - нічого не скажу... Нехай мене вибачає Vitos, але спробуйте звернутися до нього. Може назве якусь іншу "виграшну комбінацію" для Ваших потреб. Називаю Віталія, бо сам купував у нього і залишився задоволений (особливо зекономленими грішми). Після чого порадив його послуги своїй гарній знайомій по підбору дом.кіно - і вона задоволена. А так наражався на продавців і не компетентних, і хамів, і хитрих психологів...
Те що ашер відлякує, може й дарма. Перепалка на тій гілляці мабуть багатьох "збиває з пантелику", але предметної суперечки там не було. І якщо "відвіяти полову" то щирих раціональних зерен там не мало. Ще одним із привабливих факторів, особисто для мене був той, що цей товар оцінюється "долярами", а не ростучими "еврами". Ну а прояснилось остаточно, звичайно, після прослуховування...Полочну V-601-ї, яка може влізти в Ваш бюджет (3 131грн - рекомендована) нажаль не чув. Як буде цікаво, в "Будинку меблів" від 6311 напольних "можна вловити хвірменний почерк"... Ну це вже я мабуть на себе забагато беру, ще звинуватять в корупції":)...
|
|
|
|
|
vDmit
Пользователь
|
Re: ELAC в бюджетній конфігурації / 29-11-2007 10:04
(29-11-2007 03:11)IZ SELA link писал(а):Кругом травичка та дерева, опля-картопля, і бур`яни, бур`яни, бур`яни, бур`яни! Ото звукопоглинання, і ніяких тобі перевідзеркалень...
До-речі, цікаво було б послухати як звучить в чистому полі... Мабуть там би були свої заморочки
(29-11-2007 03:11)IZ SELA link писал(а):...СС мав на увазі той що на Боричів Тік 30, бо є ще на Пушкіна. \"Найлуччий у Києві\" сказав напівжартома, бо я ж не всі їх знаю, але там мені сподобалось. Прийшов, попросив послухать \"тето й тето\", і на тобі пульта і слухай. Приємно.
- Що на узвозі... Я зрозумів.
(29-11-2007 03:11)IZ SELA link писал(а):...Дуже прикро що знатоки не вдповідають про ELAC.
- Угу
Дякую, IZ SELA, за підтримку.
Думаю, що в Києві визначусь остаточно, бо пора уже "шото рішать". Життя проходить...
мікросистема кенвуд :((((((((((((((
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|