«Українськомовні кина» та мультики.
Автор Сообщение
IZ SELA Не на форуме
Ветеран

«Українськомовні кина» та мультики. / 17-03-2008 21:19
А ну ж, підскажіть, люди добрі, щось пристойне з україномовним дубляжем, будь-ласка. Ато я, закоренілий «аудіостереофоніст», несподівано для самого себе, із-за «Тачок», DVD-рекордера з РК-телевізором прикупив, да так всій сім’ї сподобалась «така чарівна цяця», що ще щось ловке шоб аби подивиться!
Biggrin
Найти все сообщения

IhorP Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 18-03-2008 15:47
(17-03-2008 21:19)IZ SELA link писал(а):А ну ж, підскажіть, люди добрі, щось пристойне з україномовним дубляжем, будь-ласка. Ато я, закоренілий «аудіостереофоніст», несподівано для самого себе, із-за «Тачок», DVD-рекордера з РК-телевізором прикупив, да так всій сім’ї сподобалась «така чарівна цяця», що ще щось ловке шоб аби подивиться!
Biggrin
Друже - піди в кіно і переглянь картіну про Болейн. Переклад і дублювання екстра класу! Happy0144 Happy0144
І кіно гарне - не пошкодуєш! А як в магазіні то дуже добре зроблений Рататуй - якісний відеоряд
і переклад на 12 балів Happy0144 Та і взагалі з укр доріжкою всі кіна достойні - єдиний виняток
Криваві Алмази з Лео де Капріо AFAIK.
(Отредактировал 18-03-2008 в 15:50 IhorP.)

Måske
Найти все сообщения

Vitos Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 18-03-2008 16:22
Что, Болейн действительно нормальное кино? А оно не чисто женское? Я, помню, наотрез отказался идти.

(моб). 8-044-3610012, 8-068-1990004, Виталий
Найти все сообщения

Вячеслав Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 18-03-2008 16:34
(18-03-2008 16:22)Vitos link писал(а):Что, Болейн действительно нормальное кино? А оно не чисто женское? Я, помню, наотрез отказался идти.
Нет, действительно очень и очень неплохой фильм!!!
Чисто женский, я бы сказал, это "Сафо" - тоже смотрел, но как-то ничем не зацепил...

В электронике существует два вида проблем: отсутствие контакта там, где он должен быть, и наличие его там, где его быть не должно. Соответственно, первая часть проблем решается постукиванием, а вторая - потряхиванием. (с) - не знаю чье
Найти все сообщения

IhorP Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 18-03-2008 17:45
(18-03-2008 16:22)Vitos link писал(а):Что, Болейн действительно нормальное кино? А оно не чисто женское? Я, помню, наотрез отказался идти.
Я ходив з жінкою - їй сподобалося. Так - кіно трохи феміністичне. Тваринко король за
жіноче місце готовий закласти цілу країну. Хоча хто зна - може воно так і було.
Але кіно 100% не жіноче - рожевих соплів немає. Жорстокий світ який не прощає помилок
ось що я побачив в цім кіні. Небабсько.

Måske
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 19-03-2008 02:21
(18-03-2008 15:47)IhorP link писал(а):Друже - піди в кіно і переглянь картіну про Болейн. Переклад і дублювання екстра класу! Happy0144 Happy0144
І кіно гарне - не пошкодуєш! А як в магазіні то дуже добре зроблений Рататуй - якісний відеоряд
і переклад на 12 балів Happy0144 Та і взагалі з укр доріжкою всі кіна достойні - єдиний виняток
Криваві Алмази з Лео де Капріо AFAIK.
О! А я ще переживав "шо кина не буде"!
А оце коли фільм по кінотеатрах проходить, він обов`язково на DVD потім виходить, чи незавжди? Я ж оце все новими цяцьками дома погратись хочу, дак мені краще оте Болейн на диску купить. ...Звиняйте за "примітивненькі" запитання, я якось до цього фільмами нецікавився (пару раз тільки в кінотеатрі був). Улыбка
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 28-03-2008 00:02
"Марш українського глядача" 29 березня, Софіївська площа 18:00 (ВО Свобода організовує).
Піду. Biggrin
Найти все сообщения

Huboy Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 28-03-2008 07:20
В субботу Миша у себя собирает на прослушивание. Вот куда надо идти. У него там много акустики экзотической собралось, такую мало где можно услышать.

- Не надо лишать кузена Бенедикта невинных удовольствий, столь естественных в его возрасте...
Найти все сообщения

IhorP Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 28-03-2008 12:53
(28-03-2008 07:20)Huboy link писал(а):В субботу Миша у себя собирает на прослушивание. Вот куда надо идти. У него там много акустики экзотической собралось, такую мало где можно услышать.
Також спонсоред бай ВО СвободА ? Biggrin Biggrin

Måske
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 28-03-2008 19:16
(28-03-2008 07:20)Huboy link писал(а):В субботу Миша у себя собирает на прослушивание. Вот куда надо идти. У него там много акустики экзотической собралось, такую мало где можно услышать.
Слушна пропозиція! Happy0144Biggrin
Колона з барабанщиками та духовим оркестром (начебто) від Софіївської площі, з зупинкою біля пам`ятника Шевченку, на Майдан Незалежності крокуватиме якраз через Бесарабку. Гріх, по дорозі, не "нагрянути" в "Арену" до пана Михайла! Якусь одну із екзотичних, можна було б прямо на Майдані, під час півторигодинного перегляду українських кіно- та мультфільмів, на "саундтреках зоцінити"!
Biggrin Biggrin Biggrin
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 30-03-2008 00:55
Сходив..."блін"...і приніс "стійке розчарування"...
Акція виявилась не на стільки мистецькою, як політичною. Так що, не допомогли і барабанщики з оркестром...
Якщо буде створюватися якісна україномовна аудіо-відео-продукція, споживач сам її знайде. А подібні політичні акції можуть тільки його "відлякати". Ось такі враження.
Мушу визнати - Huboy тут був правий. Краще було б потратити цей час на "розширення власного аудіо-кругозору", особливо мені "ашерашеному". Biggrin
Найти все сообщения

Huboy Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 30-03-2008 01:07
Я тебе сообщу дату следующего прослушивания. Обещают легендарные вещи. Кстати, ты уже писал впечатления по новым ашерам или еще их прогреваешь? Если не писал так напиши. Мне, например, очень интересно твое мнение.

- Не надо лишать кузена Бенедикта невинных удовольствий, столь естественных в его возрасте...
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 30-03-2008 01:26
Нехай після певної "модернізації"...
А тут давайте намагатися по темі гілляки, а то ще "обростеться дикою поросллю", як "ашерівська", що й до "істини не проберешся". Biggrin
Найти все сообщения

Пивз Не на форуме
Ветеран

Re: «Українськомовні кина» та мультики. / 12-04-2008 10:07
Абсолютный хит-это Теркель и халепа рус-укр-суржик,и укр-укр-суржик: два варианта озвучки представлены
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS