Electrocompaniet AW 120 DMB
Автор Сообщение
IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Electrocompaniet AW 120 DMB / 22-06-2008 02:20
Ото з тих пір, як випала нагода почути, так зокортіло мені того Electrocompanietа!.. Без двох днів три місяці блукали мої «не легкою працею зароблені» «америками і європами», аби віддатися за нього, та спідкали їх на чужині невдача за невдачею…
Але мова не про гроші, а про те, що за них не купиш. Улыбка Придбати новий апарат, гадаю, не проблема – є офіційний дилер в Україні, в Донецьку: http://www.techaudiocom.com - булиб гроші. А так щоб дешевше б/в – доводиться дивитися «на за кордон»…
…Завдяки не байдужості форумчан із «рідного меломанського братерства» Улыбка повернулися на батьківщину мої «патріотично налаштовані кошти» в славне місто Львів, де і була поставлена жирна крапка в історії пошуків підсилювача потужності Electrocompaniet. Між іншим, саме тієї моделі, котру я і хотів з самого початку! ( ...А я ж, саме у той момент, да був жеж Biggrin, у своєму селі, на пилорамі, і мав пояснити як треба розпилювати дерево на стропила до моєї клуні. Поки переговорив з Сергієм та Ігорем, половину розпиляли без мене, «по своєму», «увіковічнивши» пам’ять про моє меломанське щастя. Grin)
Перепрошую за «надмірну синтементальність», та дуже зворушений я допомогою тутешніх форумчан «простому чоловікові із села» (до того ж, повному невігласові в іноземних мовах :blush2Улыбка. Snark, VictorV, Sergey, Norma приклали чималі інтелектуальні і фізичні зусилля, так що мені залишалося лише дочекатися.
Улыбка
…Доки мало ще «награних годин», маю деякі побоювання щодо розгорнутого опису звучання нового «агрегату»…
Слухати почав, десь після години як увімкнув.
Квітка Цісик. Голос, не побоюся цього слова, божественний! Питань до вокалу просто немає. Є лише зАхват! Саме приємне ще й те, що на «ультра-швидкісному» речитативі Сашка Полонинського чітко розбірливий не те що кожен звук в слові, а й донесений найдрібніший емоційний відтінок (а це найважливіше!) його «читання». Коротше кажучи – голос мов живий! «Безпафосно» кажучи – ефект присутності з новим компонентом ще більше підсилився, тембри інструментів ще більш «поприроднішали».
Головне! Biggrin Що жінка, вперше (на Квітці Цісик) «похвалила новий ящик», додавши про систему, що це перші компоненти які її не дратують! (Коли я вмикав нові, щойно придбані, компоненти попередньої моєї системи, її перша реакція була: «Ну?... Angry»).
Від нинішньої системи поки що «важко відірватися». Звук комфортний та емоційний, не «ріже слух» і не втомлює. Є бажання переслухати побільше своїх дисків. Неочікувано для себе, відчув сильний магнетизм акапельного співу, та під акомпонемент одного-двох інструментів – раніше таке мені було значно менш цікавим. Ще вирішилась проблема «басодифіциту» - низи вагомі та «фундаментальні». Правда їх приємна м’якуватість не на всякій музиці може бути доречною (особливо коли свіжа пам’ять про живі рок-виступи Grin)…
Загалом - дуже задоволений "залізяками"! Happy0144
Улыбка
Найти все сообщения

alex novik Не на форуме
Ветеран

Re: Electrocompaniet AW 120 DMB / 22-06-2008 10:28
(22-06-2008 02:20)IZ SELA link писал(а):Ото з тих пір, як випала нагода почути, так зокортіло мені того Electrocompanietа!..

Головне! Biggrin Що жінка, вперше (на Квітці Цісик) «похвалила новий ящик», додавши про систему, що це перші компоненти які її не дратують! (Коли я вмикав нові, щойно придбані, компоненти попередньої моєї системи, її перша реакція була: «Ну?... Angry»).

Загалом - дуже задоволений \"залізяками\"! Happy0144
О! Останню крапку при виборі нового компанента повинна ставити дружина удіхфіла! (У мене так).Wink
Вітаю Вас з недаремним витраченням "не легкою працею заробленних". Happy0065

"Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом."
М. Твен
Найти все сообщения

Huboy Не на форуме
Ветеран

Re: Electrocompaniet AW 120 DMB / 22-06-2008 11:37
Поздравляю!

- Не надо лишать кузена Бенедикта невинных удовольствий, столь естественных в его возрасте...
Найти все сообщения

Snark Не на форуме
Ветеран

Re: Electrocompaniet AW 120 DMB / 22-06-2008 15:25
да, интересная система получилась, наверное
мягкий источник, нейтральный усилок и аналитичные АС
пусть радует подольше
Wink

Слушать музыку - это, без сомнения, один из самых
экстравагантных способов тратить деньги.
Маурисио Кагель
Найти все сообщения

VictorV Не на форуме
Ветеран

Re: Electrocompaniet AW 120 DMB / 22-06-2008 20:13
приятно, что все приключения позади, а результат оказался лучшим! пусть ощущения от музыки не увядают! Улыбка
Найти все сообщения

spk Не на форуме
Ветеран

Re: Electrocompaniet AW 120 DMB / 22-06-2008 21:06
Класне "залізо". Хороші люди допомогли. Дружині подобається. Володя, це як у казці!

ПС. Як нагода стане, то напишіть мені свої враження від дуєту Лаврі+Електрокомпаніент. Дякую.

Capitalism will gladly sell the rope used to hang itself
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Electrocompaniet AW 120 DMB / 23-06-2008 18:30
Дякую за щирі вітання і приємні побажання!!!
Biggrin
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Electrocompaniet AW 120 DMB / 23-06-2008 18:59
(22-06-2008 21:06)spk link писал(а):ПС. Як нагода стане, то напишіть мені свої враження від дуєту Лаврі+Електрокомпаніент. Дякую.
Сергію, мені й самому це цікаво! Але із-за Ігоря Улыбка, у якого я майже по щасливій випадковості, "пазапланово" "запозичив" апарат з дещо "іншого виміру", до Лаврика руки майже не доходять, (не вистачає довгих грудневих вечорів!) Але як тільки буде про що - обов`зково напишу.
Улыбка
Найти все сообщения

Санёк Не на форуме
Старожил

Re: Electrocompaniet AW 120 DMB / 25-06-2008 20:38
Володимир!
Щиро вітаю з придбанням.
В доброму розумінні цього слова бажаю вам забути про залізо та отримувати задоволення від Музики. Улыбка

"Помиляйся, тільки не зупиняйся" (с) реклама Nescafe
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Electrocompaniet AW 120 DMB / 25-06-2008 22:49
(25-06-2008 20:38)Санёк link писал(а):Володимир!
Щиро вітаю з придбанням.
В доброму розумінні цього слова бажаю вам забути про залізо та отримувати задоволення від Музики. Улыбка
Санёк!
З поверненням.
Ну як це забути про залізо? А як же "понти"? Надпис Е L E C T R O C O M P A N I E T, майже на всю довжину склянної лицьової панелі, так гріє душу, шо яка там різниця, шо там за Музика! BiggrinWink
Найти все сообщения

Санёк Не на форуме
Старожил

Re: Electrocompaniet AW 120 DMB / 25-06-2008 22:55
(25-06-2008 22:49)IZ SELA link писал(а):[quote author=Санёк link=topic=5291.msg102842#msg102842 date=1214415522]
Володимир!
Щиро вітаю з придбанням.
Санёк!
З поверненням.
Ну як це забути про залізо? А як же "понти"? Надпис Е L E C T R O C O M P A N I E T, майже на всю довжину склянної лицьової панелі, так гріє душу, шо яка там різниця, шо там за Музика! BiggrinWink
[/quote]
Дякую. Куди ж я без вас.
Знімаю капелюха перед вашим почуттям гумору Biggrin

"Помиляйся, тільки не зупиняйся" (с) реклама Nescafe
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Electrocompaniet AW 120 DMB / 26-06-2008 00:24
(25-06-2008 21:08)ostap bender link писал(а):Володя привет!
А как же с усилителем Корниенко?
Электрокомпанит показал себя лучше?
Привіт Вадиме!
Гібридний підсилювач В.Корнієнка "відкрив мені вуха" на інший характер звуку, що виявився для мене більш привабливим ніж той, що я отримував, на апараті в п`ятеро дорожчому. Не став кандидатом на покупку по "не серйозним" причинам: "не балансовості" і "багатоблочності" (3 або 4 шт. "не стандартних") (Norma недавно повідомляв про вихід нового гібридника Корнієнка в одному корпусі. Може це менш "круто", але, як на мене, це зручно.)
З Електрокомпанієтом не порівнював.
Да й шо понту з самодєльного усілітєля з Гребінок? Із села якогось там... Я й сам із села, так шо дороги загранишні мені луччіше личать!
(25-06-2008 21:08)ostap bender link писал(а):А акустика Ашер так и осталась или тоже подверглась изгнанию?
Ну шо Ви таке кажете? Як можна ізгнать із хати святиню? Це ж аудіооберіг меломанської оселі!
Я ж писав, що пороблено мені на Ашер, і порча до сих пір не знята, не відроблена... "Лутше Ашеров могут бить толька Ашери, тє каторих єщьо нє слихал"!
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS