Ото з тих пір, як випала нагода почути, так зокортіло мені того Electrocompanietа!.. Без двох днів три місяці блукали мої «не легкою працею зароблені» «америками і європами», аби віддатися за нього, та спідкали їх на чужині невдача за невдачею…
Але мова не про гроші, а про те, що за них не купиш.
Придбати новий апарат, гадаю, не проблема – є офіційний дилер в Україні, в Донецьку:
http://www.techaudiocom.com - булиб гроші. А так щоб дешевше б/в – доводиться дивитися «на за кордон»…
…Завдяки не байдужості форумчан із «рідного меломанського братерства»
повернулися на батьківщину мої «патріотично налаштовані кошти» в славне місто Львів, де і була поставлена жирна крапка в історії пошуків підсилювача потужності Electrocompaniet. Між іншим, саме тієї моделі, котру я і хотів з самого початку! ( ...А я ж, саме у той момент, да був жеж
, у своєму селі, на пилорамі, і мав пояснити як треба розпилювати дерево на стропила до моєї клуні. Поки переговорив з Сергієм та Ігорем, половину розпиляли без мене, «по своєму», «увіковічнивши» пам’ять про моє меломанське щастя.
)
Перепрошую за «надмірну синтементальність», та дуже зворушений я допомогою тутешніх форумчан «простому чоловікові із села» (до того ж, повному невігласові в іноземних мовах :blush2
. Snark, VictorV, Sergey, Norma приклали чималі інтелектуальні і фізичні зусилля, так що мені залишалося лише дочекатися.
…Доки мало ще «награних годин», маю деякі побоювання щодо розгорнутого опису звучання нового «агрегату»…
Слухати почав, десь після години як увімкнув.
Квітка Цісик. Голос, не побоюся цього слова, божественний! Питань до вокалу просто немає. Є лише зАхват! Саме приємне ще й те, що на «ультра-швидкісному» речитативі Сашка Полонинського чітко розбірливий не те що кожен звук в слові, а й донесений найдрібніший емоційний відтінок (а це найважливіше!) його «читання». Коротше кажучи – голос мов живий! «Безпафосно» кажучи – ефект присутності з новим компонентом ще більше підсилився, тембри інструментів ще більш «поприроднішали».
Головне!
Що жінка, вперше (на Квітці Цісик) «похвалила новий ящик», додавши про систему, що це перші компоненти які її не дратують! (Коли я вмикав нові, щойно придбані, компоненти попередньої моєї системи, її перша реакція була: «Ну?...
»).
Від нинішньої системи поки що «важко відірватися». Звук комфортний та емоційний, не «ріже слух» і не втомлює. Є бажання переслухати побільше своїх дисків. Неочікувано для себе, відчув сильний магнетизм акапельного співу, та під акомпонемент одного-двох інструментів – раніше таке мені було значно менш цікавим. Ще вирішилась проблема «басодифіциту» - низи вагомі та «фундаментальні». Правда їх приємна м’якуватість не на всякій музиці може бути доречною (особливо коли свіжа пам’ять про живі рок-виступи
)…
Загалом - дуже задоволений "залізяками"!