Куплю акустику Klipsch Cornwall
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
sashakonev
Ветеран
|
RE: Куплю акустику Klipsch Cornwall / 08-10-2011 20:50
(08-10-2011 20:27)mirek писал(а): (08-10-2011 20:11)sashakonev писал(а): ламповый однотакт 2*9 вт на выходных лампах 300B
На мою думку, це не найкращий варіант для роботи із Форте. Ні по характеру звуку (хоча це у великій мірі суб'єктивно), ні по потужності. Те, що це чутливі колонки, не значить, що треба малопотужний підсилювач, навіть якщо Ви слухаєте досить тихо. Можу порадити почати із якісного (!) двотакту на EL-84. З ним Ви отримаєте задоволення і від делікатного тихого прослуховування і від прослуховування на, майже, концертних рівнях.
В кімнаті Вашій їм не мало б бути затісно. (Сподіваюся співвідношення сторін кімнати і внутрішня обстановка є в розумних межх). Какой качественный двухтактный на EL-84 посоветуете? Я долго слушал двухтактный 2*12 вт на 6Н2П+EL-84- нравилось, но однотактный по подаче вокала гораздо лучше, да и бас поинтереснее ( это не только мое мнение, но и тех кто слушал мои усилители). А от форте хочется услышать универсальность по жанрам музыки, если ее нет , то не стоит и париться - остановлюсь на Хереси !
|
|
|
|
|
Cap Morgan
Ветеран
|
|
|
|
|
mirek
Ветеран
|
RE: Куплю акустику Klipsch Cornwall / 08-10-2011 21:49
(08-10-2011 20:50)sashakonev писал(а): Какой качественный двухтактный на EL-84 посоветуете? Я долго слушал двухтактный 2*12 вт на 6Н2П+EL-84- нравилось, но однотактный по подаче вокала гораздо лучше, да и бас поинтереснее ( это не только мое мнение, но и тех кто слушал мои усилители). А от форте хочется услышать универсальность по жанрам музыки, если ее нет , то не стоит и париться - остановлюсь на Хереси !
Думаю, Форте достатньо ніверсальні. Це ж стосується і двотактних підсилювачів на противагу однотактним (за виключенням екстремальних варіантів).
Що би я міг порадити? Я не маю дуже широкого досвіду використання різноманітних підсилювачів. Однозначно можу говорити і рекомендувати те, що використовую сам - Leak Stereo 20. Але, думаю, не помилюся, якщо порекомендую інші класичні підсилювачі: Dynaco, Eico, Heathkit, The Fisher, HH Scott, Rogers, Lafayette на EL84 або ECL86. Одні трохи кращі, інші трохи гірші. Але майте на увазі, що кожен з них з них потребує грунтовної профілактики, яка може потягнти по грошах ще одну вартість підсилювача. Отже я б на Вашому місці, живучи в Харкові, не оминув би увагою підсилювачі Юрія Малишева.
Стосовно зовсім DIY'ерського DIY не стану Вам нічого радити, там все може бути дуже різне. Маю тільки однин досвід, двотакт по класичній схемі на 6П6С із вихідничками від Симфонії (це можна взяти а усереднений рівень DIY трансформатора) із Форте звучить зовсім кисло, от тільки "подача вокала" і є. Хоча в менш претензійній системі він зовсім собі приємний для вуха.
(Отредактировал 08-10-2011 в 21:50 mirek.)
|
|
|
|
|
Billy.Shears
Старожил
|
|
|
|
|
|
Yozsh
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Nikitis
Ветеран
|
|
|
|
|
Yozsh
Ветеран
|
|
|
|
Yozsh
Ветеран
|
|
|
|
Miky
Ветеран
|
|
|
|
|
Hitchhiker
Ветеран
|
|
|
|
|
Supermurzic
Ветеран
|
|
|
|
Hitchhiker
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|