Може кому доводилось "зіштовхуватись з таким агрегатом", цікаво булоб почути враження по звуку і експлуатації.
Мені він так на рок-музиці сподобався! Детальність, напористість, швидкість, (моторність) драйв! Чи може, в цьому напрямку може бути щось ще цікавіше...
(24-09-2008 00:14)IZ SELA link писал(а):Може кому доводилось \"зіштовхуватись з таким агрегатом\", цікаво булоб почути враження по звуку і експлуатації.
Мені він так на рок-музиці сподобався! Детальність, напористість, швидкість, (моторність) драйв! Чи може, в цьому напрямку може бути щось ще цікавіше...
Сталкивался и с ним и с его предшественником TL 51z, весьма приличные аппараты, однако интереснее играют по балансному кабелю (как на мой слух)
Слова - лакмусовая бумажка, определяющая тип разума<br />анекдот от трагедии отличается лишь точкой зрения
(24-09-2008 00:52)IZ SELA link писал(а):[quote author=Uncle Bob link=topic=6153.msg120657#msg120657 date=1222205898]
однако интереснее играют по балансному кабелю (как на мой слух)
Тим краще! У мене якраз потужник балансний (правда бракує попередника ); і "проперло" мене через RCA, а шо ж на XLR булоб!...
[/quote]
а с хорошим предваком перед включением голову бинтом обмотать, оставив ухи открытыми (это чтобы крышу не снесло )
Слова - лакмусовая бумажка, определяющая тип разума<br />анекдот от трагедии отличается лишь точкой зрения