В мене програвач вінілі Вега ЭП 110 стерео. Усілок Бриг 001. Колонки Radiotehnika 35 АС 1
Як правильно їх підключити ? Чи воно все буде нормально взаємодіяти ?
А то я підключив, але звук з'являється лише після половини повертання гучності. На максимальних грає як мої маленькі колонки від комп'ютера.
Буду вдячний за допомогу.
Ознакомьтесь с инструкцией по эксплуатации проигрывателя. У него 2 выхода 5 и 500мВ. в низкоуровневом выходе должна заглушка специальная стоять когда он не используется. http://rw6ase.narod.ru/000/rez1/wega_ep110s.html От других источников сигнала громкость нормальная?
Тепер розібрався. В 500 працює. Звук добрий. Але коли ставлю більше половини звук починається яке дрибизджання в звукові. Баси прибираю то воно зменшується. Але роблю голосніше воно знову з'являється. Не підкажете що може бути ? Іншої системи не маю. Перевірити щось інше не маю змоги.
Підключіть навушники на вихід підсилювача замість Ас, у роз'єм для навушників звісно. Якщо спотворення звука припинятися, то причина їх виникнення у акустичному зворотньому зв'язку АС і програвача. Треба експериментувати. До речі, вихід на навушники і у програвачі присутній, спробуйте як краще.
(30-12-2011 20:38)Нейтрон писал(а): Підключіть навушники на вихід підсилювача замість Ас, у роз'єм для навушників звісно. Якщо спотворення звука припинятися, то причина їх виникнення у акустичному зворотньому зв'язку АС і програвача. Треба експериментувати. До речі, вихід на навушники і у програвачі присутній, спробуйте як краще.
Одна проблема. Навушників з таким входом не маю
І ще таке. Програвач підключав до комети. І через неї на менші колонки від старого музикального центру (німецького). Там на великій гучності все було гаразд. Якщо не рахувати, що комета трималась останніми силами
В мене є ще Арія 102. Можливо її краще ставити ?
Проблема в усілку може бути ?
А ще в Брігу є такий перемикач між 1 та 1,5 і над ними пише "усилитель"
Вірогідно проблема у програвачі. АС можна спробувати у другу кімнату за допомогою будь якого довгого проводу винести,подалі від програвача. Перевірити чи будуть спотворення у такому випадку. Якщо програвач довго стояв без діла - потрібен сервіс у фахівця.
Що до перемикача на Брігу не зрозумів про який йде мова. На всяк випадок і про Бриг почитайте,інструкцію з експлуатації http://rw6ase.narod.ru/000/rez2/brig001st.html
ну в колонок довгий провід це не проблема. Але перевірю пізніше син спить
На одному з фото перемикач є, а в інструкції не має.
Програвач давно не прослуховували. Спробую взнати чи є в нас в місті спеціалісти.
Дякую за допомогу !