Подскажите простенький dac
Автор Сообщение
kennist Не на форуме
Старожил

Подскажите простенький dac / 26-10-2008 21:44
Здравствуйте. Есть такая проблемка. Есть такая штука: http://rapsody.com.ua/tovar/n35.php Аналоговый выход (аудио) у неё просто кошмарный. Нужен какой-нибудь простенький dac или подобное устройство. Что подскажете?
Найти все сообщения

mirek Не на форуме
Ветеран

Re: Подскажите простенький dac / 26-10-2008 22:42
Найпростіший (і, на мою думку, далеко не найгірший з можливих):
http://cgi.ebay.com/High-Grade-24bit-192...240%3A1318

А якщо ще й паяльником дружите, то за ~50$ можете одержати досить достойний звук. Я собі для експериментів якраз дві плати замовив. Якщо хочете щось більш окультурене, пошукайте в ebay на тему "zero dac": http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=...w=zero+dac . Думаю, для домашнього медіакомбайну вистачить з головою навіть без обробки напильником. Китайці на тему DAC`ів рулять Улыбка
Найти все сообщения

kennist Не на форуме
Старожил

Re: Подскажите простенький dac / 26-10-2008 23:40
(26-10-2008 22:42)mirek link писал(а):Найпростіший (і, на мою думку, далеко не найгірший з можливих):
http://cgi.ebay.com/High-Grade-24bit-192...240%3A1318

А якщо ще й паяльником дружите, то за ~50$ можете одержати досить достойний звук. Я собі для експериментів якраз дві плати замовив. Якщо хочете щось більш окультурене, пошукайте в ebay на тему \"zero dac\": http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=...w=zero+dac . Думаю, для домашнього медіакомбайну вистачить з головою навіть без обробки напильником. Китайці на тему DAC`ів рулять Улыбка
Большое спасибо за совет. А в Украине что-то подобное продаётся?
Найти все сообщения

mirek Не на форуме
Ветеран

Re: Подскажите простенький dac / 26-10-2008 23:52
А яка проблема там же (на ebay) і купити? В Україні щось подібне якщо і є то від тих же китайців та з 300% націнкою. Цей gigawork надсилає в будь-яку країну за тих-же $28.99.
Я, до слова, задумав із цією платкою зробити щось в цьому роді: http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/LAMP...boxed.html . (Холєра, другий раз на цього поляка посилаюся, але дуже мені захотілося перевірити, чи дійсно воно так класно грає, як він пише; і порівняти із своєю E-MU 0404 USB).
Найти все сообщения

kennist Не на форуме
Старожил

Re: Подскажите простенький dac / 26-10-2008 23:56
(26-10-2008 23:52)mirek link писал(а):А яка проблема там же (на ebay) і купити? В Україні щось подібне якщо і є то від тих же китайців та з 300% націнкою. Цей gigawork надсилає в будь-яку країну за тих-же $28.99.
Я, до слова, задумав із цією платкою зробити щось в цьому роді: http://www.lampizator.eu/LAMPIZATOR/LAMP...boxed.html . (Холєра, другий раз на цього поляка посилаюся, але дуже мені захотілося перевірити, чи дійсно воно так класно грає, як він пише; і порівняти із своєю E-MU 0404 USB).
С пэй пэлом не дружу Sad А вы, к слову, не считали приблизительную стоимость подобной конструкции (как у поляка)?
Найти все сообщения

Ингвар Не на форуме
Пользователь
*

Re: Подскажите простенький dac / 27-10-2008 00:10
kennist, если ищите устройство в Украине и не хотите связыватся с ebay, можете купить Gefen Digital Audio to Analog Audio Converter. Продается в магазине Мировой стандарт. Стоит 864 гривны и у них под кодом EXT-DIGAUD-2-AAUD. Наценка по сравнению с сайтом производителем почти 200%, правда не знаю стоимость доставки, если заказывать на офф. сайте.

mirek, ваше мнение - что лучше играть будет: встроенная аудиокарта+простенький dac или более качественная аудиокарта. Сильно мучает этот вопрос в соседней ветке.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace (c) Jimi Hendrix
Найти все сообщения

mirek Не на форуме
Ветеран

Re: Подскажите простенький dac / 27-10-2008 00:50
(27-10-2008 00:10)Ингвар link писал(а):mirek, ваше мнение - что лучше играть будет: встроенная аудиокарта+простенький dac или более качественная аудиокарта. Сильно мучает этот вопрос в соседней ветке.
Інгвар, я б порадив не паритися, взяти карту доларів за 200 (джулію або ему), послухати, а там побачите в яку сторону танцювати. А то викинете на якогось лінкса або RME купу грошей, а потім виявите для себе, що нічим вони не кращі за двохсотдоларові (у вашому випадку), та і те, що з компа вдома музику слухати елементарно незручно і .т.п. А так, звичайна добротна карта вам завжди пригодиться принаймні для виводу SPDIF на DAC.
Найти все сообщения

mirek Не на форуме
Ветеран

Re: Подскажите простенький dac / 27-10-2008 01:00
(26-10-2008 23:56)kennist link писал(а):С пэй пэлом не дружу Sad А вы, к слову, не считали приблизительную стоимость подобной конструкции (как у поляка)?
Якось особливо не замислювався над кінцевою вартістю бо лампи і все решта є як не в мене то в знайомих. Єдиним питанням був більш-менш естетичний корпус, але я його вирішив, купивши за 30 євро на німецькому ebay Fisher CC 7000. Відразу ще й закрив питання із комутацією джерел (бо до цього в мене карта була напряму до підсилювача потужності під`єднана - регульований вихід на ній це дозволяє). Словом, приїде плата - результатом похвалюся.
А з paypal не так все страшно, і досить зручно.
Найти все сообщения

kennist Не на форуме
Старожил

Re: Подскажите простенький dac / 27-10-2008 10:57
(27-10-2008 01:00)mirek link писал(а):[quote author=kennist link=topic=6607.msg127930#msg127930 date=1225054570]
С пэй пэлом не дружу Sad А вы, к слову, не считали приблизительную стоимость подобной конструкции (как у поляка)?
Якось особливо не замислювався над кінцевою вартістю бо лампи і все решта є як не в мене то в знайомих. Єдиним питанням був більш-менш естетичний корпус, але я його вирішив, купивши за 30 євро на німецькому ebay Fisher CC 7000. Відразу ще й закрив питання із комутацією джерел (бо до цього в мене карта була напряму до підсилювача потужності під`єднана - регульований вихід на ній це дозволяє). Словом, приїде плата - результатом похвалюся.
А з paypal не так все страшно, і досить зручно.
[/quote]
Спасибо за информацию.
Найти все сообщения

kennist Не на форуме
Старожил

Re: Подскажите простенький dac / 27-10-2008 11:20
(27-10-2008 00:10)Ингвар link писал(а):kennist, если ищите устройство в Украине и не хотите связыватся с ebay, можете купить Gefen Digital Audio to Analog Audio Converter. Продается в магазине Мировой стандарт. Стоит 864 гривны и у них под кодом EXT-DIGAUD-2-AAUD. Наценка по сравнению с сайтом производителем почти 200%, правда не знаю стоимость доставки, если заказывать на офф. сайте.

mirek, ваше мнение - что лучше играть будет: встроенная аудиокарта+простенький dac или более качественная аудиокарта. Сильно мучает этот вопрос в соседней ветке.
За 864 гривны можно купить какой-нибудь ресивер пионер и ещё деньги на такси и пиво останутся, это явно у них загибон Улыбка
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS