Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео
Автор Сообщение
hifiman Не на форуме
Забанен навсегда

Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 29-02-2012 00:26
Усилитель в хорошем состоянии. Отправлю по Украине за 350 грн.
Тел. 097 700 93 27, Юра

Найти все сообщения

hifiman Не на форуме
Забанен навсегда

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 01-03-2012 11:35
Торг...
Найти все сообщения

hifiman Не на форуме
Забанен навсегда

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 02-03-2012 02:02
(01-03-2012 11:35)hifiman писал(а):  Торг...
320 грн.
Найти все сообщения

hifiman Не на форуме
Забанен навсегда

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 03-03-2012 14:34
(02-03-2012 02:02)hifiman писал(а):  
320 грн.
290 грн.
Найти все сообщения

hifiman Не на форуме
Забанен навсегда

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 03-03-2012 23:40
Продам
Найти все сообщения

hifiman Не на форуме
Забанен навсегда

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 04-03-2012 17:19
(03-03-2012 14:34)hifiman писал(а):  
(02-03-2012 02:02)hifiman писал(а):  
320 грн.
290 грн.
Продам
Найти все сообщения

tarsic Не на форуме
Ветеран

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 05-03-2012 18:50
Бачив і слухав сьогодні цей підсилювач. Фото не рідне. На справжньому підсилювачі повністю стерті цифри й напис навколо ручки гучності. Присутній сильний розбаланс каналів. Індикатор потужності відображає роботу тільки правого канала, який звучить мало не вдвічі гучніше лівого. Так і не зрозумів, чому про це не можна було написати і не змушувати мене витрачати годину часу і певну кількість бензину на те, щоб виявити ці недоліки.

Учитель говорил:
- Я вдохновляюсь Песнями,
Ищу опору в ритуалах
И завершаю музыкой.
Найти все сообщения

hifiman Не на форуме
Забанен навсегда

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 05-03-2012 19:59
Во первых, никто не говорил, что это его фото. Я просто дал для наглядности. Во вторых,... а во вторых уже не надо, пришел покупатель и благополучно забрал усилок. Мы при нем подчистили резистор, и все стало на свои места - и разбаланс каналов, и индикаторы. Вот слушает дома и радуется. Не все так категорично. Это ж совок, после некоторого простоя немного разрегулировался. Впредь Уважаемый не буду тратить ваше время и бензину и соглашаться отдать вам за 220 грн. рабочий усилитель
Найти все сообщения

tarsic Не на форуме
Ветеран

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 05-03-2012 21:30
чудовий підхід до покупців - при тому ми підчистили, а при мені не могли, Заратустра не дозволяв, мабуть... стогнали, що ви не розбираєтесь в техніці, а майстр запросить 100 грн. вже й майстра не треба, так?
а цифри навколо регулятора ви теж намалювали для того покупця? Wink

Учитель говорил:
Ищу опору в ритуалах
И завершаю музыкой.
Найти все сообщения

Выразили согласие: sergiyko
sergiyko Не на форуме
Учу Правила

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 05-03-2012 21:37
Действительно, странное отношение со стороны продавца.
Найти все сообщения

hifiman Не на форуме
Забанен навсегда

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 05-03-2012 21:47
(05-03-2012 21:30)tarsic писал(а):  чудовий підхід до покупців - при тому ми підчистили, а при мені не могли, Заратустра не дозволяв, мабуть... стогнали, що ви не розбираєтесь в техніці, а майстр запросить 100 грн. вже й майстра не треба, так?
а цифри навколо регулятора ви теж намалювали для того покупця? Wink
При вас ми не могли підчистити, тому що ви втікли через пару хвилин після того як прийшли. Напевне вишукуєте дурачків на форумі, які продають задешево техніку, а тут побачили, що не вдався такий варіант - і вас як знесло... Що тут вспієш пояснити. На рахунок майстра - це казав мій батько, і це абсолютна правда, бо він сам і зробив підсилювач замість того щоб платити майстру тільки за те щоб той подивився, гроші. І там не було ніякої поломки, щоби треба було розбиратись в техніці аби її усунути. А "цифри навколо регулятора" мені не понадобилось малювати, тому що тому покупцеві це було абсолютно не важливо
Найти все сообщения

tarsic Не на форуме
Ветеран

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 05-03-2012 21:59
цікаво, що би ви розказували, якби я був не з одного з вами міста, а з Харкова, наприклад.... теж би "при мені" підчистили? Улыбка чи розповідали про "совкову техніку" яка ламається від подиху вітру?чи я ще мав просити на колінах, щоб ви підчистили? ви не могли це зробити до того як виставляти на продаж?
а пішов я, бо побачив, що апарат зовсім не відповідає опису, тож купувати завідомо несправну річ якось неохота було... подивіться в мої продажні теми і зрозумієте, чим я тут займаюсь Улыбка
ок, думаю, що всім стало зрозуміло, що би сталось, якби апарат купила людина не з одного з продавцем міста...

Учитель говорил:
Ищу опору в ритуалах
И завершаю музыкой.
Найти все сообщения

hifiman Не на форуме
Забанен навсегда

RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 05-03-2012 22:12
(05-03-2012 21:59)tarsic писал(а):  цікаво, що би ви розказували, якби я був не з одного з вами міста, а з Харкова, наприклад.... теж би "при мені" підчистили? Улыбка чи розповідали про "совкову техніку" яка ламається від подиху вітру?чи я ще мав просити на колінах, щоб ви підчистили? ви не могли це зробити до того як виставляти на продаж?
а пішов я, бо побачив, що апарат зовсім не відповідає опису, тож купувати завідомо несправну річ якось неохота було... подивіться в мої продажні теми і зрозумієте, чим я тут займаюсь Улыбка
ок, думаю, що всім стало зрозуміло, що би сталось, якби апарат купила людина не з одного з продавцем міста...
Нічого страшного би не сталося(дивіться вище на рахунок "страшної поломки"). Ще раз кажу - вся справа була в регуляторі, на нормальному рівні він тримав обидва канала добре. І я на цьому рівні слухав, не давив спеціально. Прийшов покупець - і почалося тестування з викручуванням регулятора до середини і більше, ось і почав один канал "плисти" і індикатор "завалюватись" по причині того, що резистор був забитий порохами. Розібралось, почистилось - і немає ніякого дисбалансу. Чим ви займаєтесь, я вже написав(см. вище). А ви також подивіться чим займаюсь тут я, і за який короткий срок в мене вже назбиралось позитивних відгуків
Одним словом, нікого не "кидав" і не збираюсь "кидати" надалі. Тему прошу в архів
(Отредактировал 05-03-2012 в 22:23 hifiman.)
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS