Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео
|
Автор |
Сообщение |
hifiman
Забанен навсегда
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
hifiman
Забанен навсегда
|
|
|
|
|
hifiman
Забанен навсегда
|
|
|
|
|
hifiman
Забанен навсегда
|
|
|
|
|
hifiman
Забанен навсегда
|
|
|
|
|
hifiman
Забанен навсегда
|
|
|
|
|
|
|
sergiyko
Учу Правила
|
|
|
|
|
hifiman
Забанен навсегда
|
RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 05-03-2012 21:47
(05-03-2012 21:30)tarsic писал(а): чудовий підхід до покупців - при тому ми підчистили, а при мені не могли, Заратустра не дозволяв, мабуть... стогнали, що ви не розбираєтесь в техніці, а майстр запросить 100 грн. вже й майстра не треба, так?
а цифри навколо регулятора ви теж намалювали для того покупця? 
При вас ми не могли підчистити, тому що ви втікли через пару хвилин після того як прийшли. Напевне вишукуєте дурачків на форумі, які продають задешево техніку, а тут побачили, що не вдався такий варіант - і вас як знесло... Що тут вспієш пояснити. На рахунок майстра - це казав мій батько, і це абсолютна правда, бо він сам і зробив підсилювач замість того щоб платити майстру тільки за те щоб той подивився, гроші. І там не було ніякої поломки, щоби треба було розбиратись в техніці аби її усунути. А "цифри навколо регулятора" мені не понадобилось малювати, тому що тому покупцеві це було абсолютно не важливо
|
|
|
|
|
tarsic
Ветеран

|
RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 05-03-2012 21:59
цікаво, що би ви розказували, якби я був не з одного з вами міста, а з Харкова, наприклад.... теж би "при мені" підчистили?  чи розповідали про "совкову техніку" яка ламається від подиху вітру?чи я ще мав просити на колінах, щоб ви підчистили? ви не могли це зробити до того як виставляти на продаж?
а пішов я, бо побачив, що апарат зовсім не відповідає опису, тож купувати завідомо несправну річ якось неохота було... подивіться в мої продажні теми і зрозумієте, чим я тут займаюсь 
ок, думаю, що всім стало зрозуміло, що би сталось, якби апарат купила людина не з одного з продавцем міста...
Учитель говорил:
- Я вдохновляюсь Песнями,
Ищу опору в ритуалах
И завершаю музыкой.
|
|
|
|
|
hifiman
Забанен навсегда
|
RE: Продам усилитель Radiotehnika У-101-Стерео / 05-03-2012 22:12
(05-03-2012 21:59)tarsic писал(а): цікаво, що би ви розказували, якби я був не з одного з вами міста, а з Харкова, наприклад.... теж би "при мені" підчистили? чи розповідали про "совкову техніку" яка ламається від подиху вітру?чи я ще мав просити на колінах, щоб ви підчистили? ви не могли це зробити до того як виставляти на продаж?
а пішов я, бо побачив, що апарат зовсім не відповідає опису, тож купувати завідомо несправну річ якось неохота було... подивіться в мої продажні теми і зрозумієте, чим я тут займаюсь 
ок, думаю, що всім стало зрозуміло, що би сталось, якби апарат купила людина не з одного з продавцем міста...
Нічого страшного би не сталося(дивіться вище на рахунок "страшної поломки"). Ще раз кажу - вся справа була в регуляторі, на нормальному рівні він тримав обидва канала добре. І я на цьому рівні слухав, не давив спеціально. Прийшов покупець - і почалося тестування з викручуванням регулятора до середини і більше, ось і почав один канал "плисти" і індикатор "завалюватись" по причині того, що резистор був забитий порохами. Розібралось, почистилось - і немає ніякого дисбалансу. Чим ви займаєтесь, я вже написав(см. вище). А ви також подивіться чим займаюсь тут я, і за який короткий срок в мене вже назбиралось позитивних відгуків
Одним словом, нікого не "кидав" і не збираюсь "кидати" надалі. Тему прошу в архів
(Отредактировал 05-03-2012 в 22:23 hifiman.)
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|