(15-12-2008 09:12)VictorV link писал(а):[quote author=IZ SELA link=topic=7388.msg142395#msg142395 date=1229296809]
...може тут...
http://my.nashformat.ua/publication/soln...vakarchuka
нет в наличии...
[/quote]
Сьогдні по роботі проїзджав неподалік Бєлінського,5 ("Наш формат"), дай прикупив там з п`ятерко кружалець, в т.ч. "Вночі" за 35грн., так шо хай не свистять про неналічіє - там його валом!
Од нетерплячки, у конторі, з колэгою, поставили на комп`ютерних колоночках. "А нічого так, фончиком" - підбадьорювали ми одне одного. Прослухавши половину диска я збагнув всю глибину свого небажання, до тепер, придбати (чи бодай, послухати) хоч один диск ОЕ. Такаж одна довга і нудна пісня "о чом віжу, то й пою". Шо мелодія, шо тексти, шо виконання, якесь, даруйте, "імпотентно-фригіне". Чи в його нема голосу, чи йому співать в падло?.. Затеж "нарциська самозакоханість" як завжди - неперевершена! Шо то значить є бабло й можливості запросити людей, котрі вміють грати. На "помпезній фотографії з оркестром, розгледів скрипаля Сергія Охримчука, що в різних мною шанованих етнічних колективах виграє ("Хорея Козацька" Тараса Компаніченка один з них). На вечорі пам`яті Квітки Цісик, (оскільки та була ще й скрипалькою) теж і сам грав і Скрипці акомпонував. А ще ж він (трохи похвастаюсь) на весілля до мого товариша був запрошений в якості музИки. (Шось я отвльокся)...
Коли чую... один з треків шось трохи вибився із загальної "концепції альбому", і бек вокаліст так файно підспівує. Дивлюся 7й трек - муз. не Вакарчука - Мілош Єліч, він же і на "беках".
...За другим разом останні пісні альбому вже чуть не "заводили". А за третім - все. Хана. Приїлось.
...Пришов додому. Одразу ж поставив на своїй "хай-енд сістємі". Жінка подивилась на мене дещо "перелякано-співчуваючим" подивованим поглядом. Я кажу, що просто хочу послухать саму якість "звучанія запісі" і все. Небагато там чого слухать...
І після цього обов`язково потрібно булоб щось поставити, аби не проспати всю ніч, без пробудно споглядаючи довжелезні як груднева ніч, нуднющі сни ні про що...
Вася CLUB / Хіпан / 10 Чудо-ча-ча-ча (Круц Рекордз, 2001)
Вмикаю. "Чого це ти зо мнов рівняєш
Цього не бритого чорта"...
Трохи смішно вийшло, але Василь Гонтарський аби міг таке сказати, мав би рацію.
Вісім років тому не кому не відомий (майже як і зараз) і відповідно "не при грошах" Василь міг записати "по-людськи"! і цим не перестаєш насолджуватись. Але це далеко не головне. Коли його слухаєш - чуєш як співає "настоящий мужчина". В голсі є і сила і емоції і неперевершена акторська гра... Тай його музиканти - чіста Данецкіє пацани ріальна рвут на часті своїм драйвовим виконанням. (Воно й зрозуміло - люди ж не на "каторзі"). (Між іншим цікаво, пиво "Славутич" чи стибрило, чи заплатило за мелодію в своїй рекламі саме з цієї пісні?...)
Аура очистилась...
На добраніч...