Відтворення SACD
Автор Сообщение
Orca Не на форуме
Постоялец

Відтворення SACD / 18-07-2012 09:15
В наявності два пристроя: SACD/CD-плеєр Marantz SA7003 та
Blu-ray Marantz UD5005. Власне, 5005 відтворює майже все, зокрема і SACD диски.
Давно мріяв послухати звук з SACD. Проте, в продажу асортимент SACD не великий, а ті що є, не на мій смак.
Знайшов в інтернеті декілька образів (ISO) SACD. За допомогою Nero Burning ROM, записав на болванки. І от що вийшло.
SACD/CD-плеєр 7003 не розпізнає диски жодним чином і викидує їх. Blu-ray 5005 чудово розпізнає їх як SACD і відповідно відтворює.
Спочатку я подумав, що 7003 не читає диски RW та записав на R. Результат такий саме.
Хто знає, в чому причина? Що я не так роблю? Як власноруч записати коректний SACD?
Найти все сообщения

olen77 Не на форуме
Ветеран

RE: Відтворення SACD / 18-07-2012 09:19

С уважением, Олег.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Roma47
Siroga0808 Не на форуме
Ветеран

RE: Відтворення SACD / 18-07-2012 09:20
Те кто выкладывают эти образы обычно и приводят список проигрывателей которые способны их воспроизвести. И некоторым аппаратам это увы не дано....

Прежде чем учить меня жизни, предъявите свой "Сертификат идеальности" .
Найти все сообщения

Orca Не на форуме
Постоялец

RE: Відтворення SACD / 18-07-2012 09:27
Тобто, якщо я правильно зрозумів, SACD/CD-плеєр Marantz SA 7003, взмозі відтворити тільки заводські SACD?
До речі, має значення, на яку болванку записувати: +R, чи -R ?
Найти все сообщения

Valkiry Не на форуме
Ветеран

RE: Відтворення SACD / 20-07-2012 17:35
(18-07-2012 09:27)Orca писал(а):  Тобто, якщо я правильно зрозумів, SACD/CD-плеєр Marantz SA 7003, взмозі відтворити тільки заводські SACD?
До речі, має значення, на яку болванку записувати: +R, чи -R ?
Записаний в домашніх умовах на DVD-болванку образ SACD зараз читають тільки універсальні DVD або BD плеєри. І то далеко не кожні. Мій Pioneer DV-989 не хоче, холера така. А Marantz UD-5005 у знайомого - на ура читає і на +R і на -R. Ваш SА-7003 такий самопальний диск не розпізнає, на жаль. Як і Denon DCD-1500AE у ще одного моєго знайомого їх не бачить.
(Отредактировал 20-07-2012 в 17:52 Valkiry.)

Чем дольше я живу, тем больше склоняюсь к мысли о том, что в Солнечной системе Земля играет роль сумасшедшего дома (Бернард Шоу)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Roma47
multiklexa Не на форуме
Ветеран

RE: Відтворення SACD / 20-07-2012 18:06
Записаний в домашніх умовах на DVD-болванку образ SACD зараз читають тільки універсальні DVD або BD плеєри. І то далеко не кожні. Мій Pioneer DV-989 не хоче, холера така. А Marantz UD-5005 у знайомого - на ура читає і на +R і на -R. Ваш SА-7003 такий самопальний диск не розпізнає, на жаль. Як і Denon DCD-1500AE у ще одного моєго знайомого їх не бачить.
[/quote]

То что аппараты читают самописные SACD,еще не говорит о высоком классе этих аппаратов.Аппараты ,которые выдают качественный звук, самописные SACD читать не умеют.Так что не расстраивайтесь. Happy0144
Найти все сообщения

Выразили согласие: Egorr
stolyar Не на форуме
Ветеран

RE: Відтворення SACD / 20-07-2012 21:55
(20-07-2012 18:06)multiklexa писал(а):  То что аппараты читают самописные SACD,еще не говорит о высоком классе этих аппаратов.Аппараты ,которые выдают качественный звук, самописные SACD читать не умеют.Так что не расстраивайтесь. Happy0144
Особенно вот этот Денон

Антикварная лавка звуковых полотен и артефактов реализует мелодии и ритмы потерянного поколения исчезающей цивилизации
Найти все сообщения

Выразили согласие: Roma47 , Karp
multiklexa Не на форуме
Ветеран

RE: Відтворення SACD / 20-07-2012 21:59
(20-07-2012 21:55)stolyar писал(а):  
(20-07-2012 18:06)multiklexa писал(а):  То что аппараты читают самописные SACD,еще не говорит о высоком классе этих аппаратов.Аппараты ,которые выдают качественный звук, самописные SACD читать не умеют.Так что не расстраивайтесь. Happy0144
Особенно вот этот Денон

Но,бывают же исключения? Shocked
Найти все сообщения

Выразили согласие: stolyar , oreefer

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS