Акустичний кабель для Dynaudio DM 2/7 + NAD C356. Апгрейд системи.
|
Автор |
Сообщение |
Theo
Старожил
|
Акустичний кабель для Dynaudio DM 2/7 + NAD C356. Апгрейд системи. / 15-09-2012 18:56
Слухаю Dyn+NAD вже 9 місяців. Використовую кабелі Alphard, які валялись дома. Засипав стійки. Знайшов оптимальне місце для акустики, думаю що робити далі. Розглядаю пошук кабелів для початку :)
Порадьте акустичний кабель для цієї звязки.
Система:
- PC > Foobar > Flac
- Native Instruments Audio 2
- NAD C356
- Dynaudio DM 2/7
- 15кв.м.
В системі не подобається ЦАП:
- злегка шумить
- вихід 6.3мм>RCA
- живлення по USB
- відстань досить велика, вирористовую 3-метровий usb кабель.
Також є питання по акустиці приміщення:
- нерівномірне звучання (оптимально на відстані 2,5м, поближче не так класно звучить)
- в жеяких місцях дещо гудить
Апгрейд цапу і приміщення дорогуваті ) Тому думаю почати з кабелів.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Юрий (sword)
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | doom |
|
|
Pasha
Ветеран
|
|
|
|
Юрий (sword)
Ветеран
|
|
|
|
|
Dимитрий
Ветеран
|
|
|
|
|
VladimirNB
Специалист
|
|
|
|
|
|
VladimirNB
Специалист
|
|
|
|
|
Theo
Старожил
|
RE: Акустичний кабель для Dynaudio DM 2/7 + NAD C356. Апгрейд системи. / 15-09-2012 23:09
Всім дякую за відповідь.
(15-09-2012 20:30)Юрий (sword) писал(а): Alphard в топку! Поменяйте хотя бы на аудиоквест тип-4, а лучше сразу cv-8 брать. Если планируется серьезный звук - лучше взять добротный проиграватель сд. Звук будет на порядок выше.
Думаю швидше буду брати нормальний ЦАП, це практичніше. СД вже майже не слухаю і нові диски купувати не буду.
(15-09-2012 20:59)Pasha писал(а): Много кабелей будет лучше Alphard. Озвучьте сколько готовы потратить на кабеля.
Перед створенням топіка читав форуми, стикався із аудіоквестом як рекомендацією, і дивися на Audioquest тут, Type4 по $17 за метр виглядає ок. Ціни в $200-400 відклякують Але якщо побачу в цьому зміст, можна припустити таку покупку, але пізніше і після прослуховування.
(15-09-2012 22:14)VladimirNB писал(а): Я хоть и не Юрий, но выскажу свое мнение. DM 2/7 заслуживает ну максимум Rockett 44. Цена ему за метр 45 баксов. Двухметровая пара с бананами обжимными - 220 за все.
Чи є зміст в бананах та інших примочках? Голий кабель не буде працювати оптимально? Це ж додаткові контакти/переходи.
Де ви такі ціни знайшли, покажіть =)
(Отредактировал 15-09-2012 в 23:10 Theo.)
|
|
|
|
|
|
sugden
Ветеран
|
RE: Акустичний кабель для Dynaudio DM 2/7 + NAD C356. Апгрейд системи. / 16-09-2012 20:14
(15-09-2012 23:09)Theo писал(а): Всім дякую за відповідь.
(15-09-2012 20:30)Юрий (sword) писал(а): Alphard в топку! Поменяйте хотя бы на аудиоквест тип-4, а лучше сразу cv-8 брать. Если планируется серьезный звук - лучше взять добротный проиграватель сд. Звук будет на порядок выше.
Думаю швидше буду брати нормальний ЦАП, це практичніше. СД вже майже не слухаю і нові диски купувати не буду.
(15-09-2012 20:59)Pasha писал(а): Много кабелей будет лучше Alphard. Озвучьте сколько готовы потратить на кабеля.
Перед створенням топіка читав форуми, стикався із аудіоквестом як рекомендацією, і дивися на Audioquest тут, Type4 по $17 за метр виглядає ок. Ціни в $200-400 відклякують Але якщо побачу в цьому зміст, можна припустити таку покупку, але пізніше і після прослуховування.
(15-09-2012 22:14)VladimirNB писал(а): Я хоть и не Юрий, но выскажу свое мнение. DM 2/7 заслуживает ну максимум Rockett 44. Цена ему за метр 45 баксов. Двухметровая пара с бананами обжимными - 220 за все.
Чи є зміст в бананах та інших примочках? Голий кабель не буде працювати оптимально? Це ж додаткові контакти/переходи.
Де ви такі ціни знайшли, покажіть =) ТС,Вы пишете,что"Думаю швидше буду брати нормальний ЦАП, це практичніше."Интересно,что такое нормальный ЦАП и сколько он может стоить по Вашему если цена полностью подготовленного акустического кабеля за $220 Вас пугает?
(Отредактировал 16-09-2012 в 20:16 sugden.)
|
|
|
|
Theo
Старожил
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|