Майже вінтажна система OPSа
|
Автор |
Сообщение |
Zag
Ветеран
|
RE: Майже вінтажна система OPSа / 04-12-2012 21:48
(03-12-2012 23:24)ops писал(а): (03-12-2012 19:11)Zag писал(а): Гарна система тільки б я шнурки десь спрятав би. Що б їх не так видно було. І як дека Накамиші в порівнянні з вінілом?
Поки важко сказати - трансформатор для МС головок ще їде, відповідно пописати на деку ще не встиг. Ті кілька касет, які я маю терпимо записаних, звучать досить непогано. Дека потрачені гроші відпрацьовує. Щодо шнурків: треба прикупити Г-подібні перехідники, може якось на днях... Зрозуміло. А може ззаду стойки якусь трубку черного кольору поставити (що б гармонійно виглядало), та в неї закласти кабеля.
Слався в віках, завжди жива,
Земле моя! Україно моя!
Мати - країна, в світі єдина -
Вільна, могутня, велична, старовинна!
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
ops
Ветеран
|
|
|
|
|
|
VASYA
Ветеран
|
|
|
|
|
|
andrijstudent
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Karp
Ветеран
|
|
|
|
|
ops
Ветеран
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | djon |
|
|
Выразили согласие: | djon |
|
spl38
Ветеран
|
|
|
|
|
ops
Ветеран
|
RE: Майже вінтажна система OPSа / 08-11-2013 14:44
(07-11-2013 23:39)powercord писал(а): (28-10-2013 10:31)ops писал(а): єдиний момент - дуже маленька відстань між конекторами, неможливо підключити сучасні міжблочники. Так может и не нужны для такой винтажной системы современные межблочники? Та може і не треба )). Мені навпаки хочеться її зробити повністю вінтажною у тому числі і такими самими древнючими кабелями. Нещодавно створив гілку про вінтажні кабелі - 6 сторінок абсолютного порожняку, та і ладно - поступово розберусь. Насправді проблема кабелів вирішилась підключенням касетника через DIN роз'єм.
(07-11-2013 23:35)moeller писал(а): Система вінтаж 70-х.А в ті роки випускались самі якісніші моделі.В мене також є L-75 i 700 tri tr,дуже хороші апарати,а маранци з якісного алюмінія завжди прекрашають любу систему,про іх якість всім відомо,а на рахунок шумів дешевоі плівки на трі-трейсері,купіть плівки початку 80-х,іх на форумі вистачає і тоді між треками замість шума буде чути хрустіння пластинки.За систему+,маючи таку в 80-ті,любий власник рахував би себе самим щасливим.
У Львові буваю вельми регулярно - може якось за пивом чи чаєм поспілкуємся про такі апаратики? Приємно мати однодумців.
(Отредактировал 08-11-2013 в 14:48 ops.)
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|