Як і було заплановано без поспіху - "Без Меж" потихеньку приїхав.
Двояке враження справило присутність реклами. Все було, такого ще ні. Я не засуджуюю це, всім потрібно заробляти гроші, але такого не бачив ні на чіїх дисках. Ні на дисках Манфреда, ні на Пінк Флойд, ні на Юрай Хіп. Це вже спам.
(12-09-2016 20:51)Comandante писал(а): Як і було заплановано без поспіху - "Без Меж" потихеньку приїхав.
Двояке враження справило присутність реклами. Все було, такого ще ні. Я не засуджуюю це, всім потрібно заробляти гроші, але такого не бачив ні на чіїх дисках. Ні на дисках Манфреда, ні на Пінк Флойд, ні на Юрай Хіп. Це вже спам.
То у Вас дуже мало дисків вітчизняного видання. У мене їх вдосталь. Бумбокси, Воплі, Океани, Мандри, Гайдамаки, Земфіра і т.п. Скрізь реклама на любий смак.
Навіть диск Пікардійської терції 2003 року, коли ще ніхто не знав що таке реклама, прикрашений логотипами U'Tel, Gala Radio і т.п.
Насправді це так і є, дуже мало українських виконвців. Правда, є декілька дисків. В основному це класичні твори у виконанні невеличких українських камерних колективів, але там реклами теж немає. Тому й здивований трохи. Ще слід зазначити, що на попередніх альбомах ОЕ її теж немає.
Ви праві . Цілком вірно .
Взяв з полиці диск " Іноземці" Таліта Кум 2002 року
так там на звороті якої тільки реклами немає
І " Укртелеком" ," Новий канал" , " Наше радіо " " Вуличне телебачення " ..
якійсь магазини
і навіть " Лучший автомобільний сервис " з номером телефону
(13-09-2016 08:39)ironman71 писал(а): поки ні, але скоро виходить
Про українських виконавців на вінілі взагалі мало що відомо, добре що хоча б Вакарчук про нас не забуває
Є проект "Брюссель" на LP (який дуже подобається), новий альбом мені дуже його нагадує, тож хотілося б і "Без меж" в колекцію...