«Мир аудиокассет» Chrome
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
YURCO
Ветеран
|
RE: «Мир аудиокассет» Chrome / 21-08-2013 08:28
(20-08-2013 20:35)RawaVlad писал(а): (20-08-2013 20:24)YURCO писал(а): я тобі відписав вже давно, запакував (бо боюся на неї навіть дихати) і готовий повернути з подякою Для чого? В мене ж ще є.Залиш і насолоджуйся звуком.Я ж тобі ще нічого не дарував на Ювілей.
І про відгуки мав на увазі тут в гілці в стилі "мурзілки"-о том как ты чувствовал "все нюансы изменения тембра рояля, а также его естественные послезвучия и обертона."
Чи там на запису не було взагалі ніякого роялю,лише балалайка.Вже не пам"ятаю.
там був і є Пінк Флойд "Лів Ін Берлін" 1990, касета згідно попередньої домовленості поїде до господаря у Львів - занадто дорогі подарунки, дякую
(20-08-2013 23:21)Александр Гуров писал(а): Юра, ORA больше похожа на Денон чем на ТДК. ИМХО и не только моё. И не только видом, но и лентой и звучанием. Вполне вероятно что это DX3 немного измененный. Потестируешь?))) Саша, может быть, но визуально мне в голову пришла вот такая картинка
тем более, что Панасоник и звучит как АР, а ОРУ я еще не гонял - пока не на чем
хотя еще раз пересмотрел и соглашусь с тобой - вот он вродь тот же корпус
а ленту потестим позже
(Отредактировал 21-08-2013 в 08:44 YURCO.)
Слава Україні !
|
|
|
|
|
|
|
YURCO
Ветеран
|
RE: «Мир аудиокассет» Chrome / 21-08-2013 09:32
а не забагато фудж метал рейндж, ангром ДУ 92, може ще фермо добавити , Володя, альтруїзм і щедрість то добре, але повинна ж бути межа ...
до того ж там добрий запис музики, яку я слухати не буду, а стирати те, за що ти платив гроші - це моветон, поміркуй ще раз, будь-ласка
Слава Україні !
|
|
|
|
YURCO
Ветеран
|
|
|
|
|
|
elias15
Ветеран
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | Ниро |
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 83 Гость(ей)
|
|