Roger Waters – The Pros And Cons Of Hitch Hiking, Harvest – SHVL 24 0105 1, Vinyl, LP, UK Roger Waters – Radio K.A.O.S., EMI – 24 0783 1, KAOS 1, Vinyl, LP, UK
Отримав Deep Purple 1974 "Stormbringer" 35-th Anniversary Edition. Аргентинське видання. Буклет, суперобкладинка, відмінна поліграфія. Ремастер сподобався. CD + DVD (Тільки аудіо. Формат 5.1). Із альбомів з Кавердейлом і Х'юзом, найменше люблю цей, але дуже хотілось мати саме це видання. На DVD - перезведені верісії пісень цього альбому, які видавались на сінглах у різних країнах. Бонусні версії пісень на CD (ремікс Гленна Х'юза), сподобався менше оригінальних версій.
(14-08-2013 20:11)Okki Nokki писал(а): Deep Purple - Now What?! - VIZP-116
Black Sabbath - 13 - UICN-1034/5
Вітаю, класні видання. Купив своєму другу американські.
Альбоми динозаврів дуже сподобались. Звук DP - просто казковий. Відмінна робота у студії. Ех, якби ще Gillan зміг заспівати так як колись...
Black Sabbath - чудовий матеріал. Brad Wilk (барабанщик R.A.T.M. і Audioslave) зі своєї сторони відмінно все придумав і зіграв. Дуже шкода, звичайно, що не Bill Ward .
Класно діди видали!
Mike Oldfield – Ommadawn.
Virgin – V 2043, Vinyl, LP, UK.
Grateful Dead – In The Dark.
Arista – AL-8452, Vinyl, LP, US.
Ten Years After – Ssssh.
Deram – DML 1052, Vinyl, Album, Mono, UK.
Состояние пластиночек-супер. Но отдельно хочу сказать о Ssssh, такое впечатление, что диск и не слушался, состояние, как” в масле”! И это в 44 года!
Супер!
Первое издание (Америка):
Yes - альбом "90125" Atco A2-90125.
Yes - альбом " Going for the one" Atlantic 19106-2, вышел в 1989 году, до него выходил 1988 году.
Ten Years After – Ssssh.
Состояние пластиночек-супер. Но отдельно хочу сказать о Ssssh, такое впечатление, что диск и не слушался, состояние, как” в масле”! И это в 44 года!
Супер!
[/quote]
да, пластинка достойная! интересно, за что его уценили?
(15-08-2013 15:18)voivod писал(а): Ten Years After – Ssssh.
Супер!
[/quote]
Да, вопрос! Вот был тут у нас Олег из Лондона, тот точно знает!
Да и Владимиров , тоже в виниле силен!
(15-08-2013 15:18)voivod писал(а): Ten Years After – Ssssh.
Супер!
Да, вопрос! Вот был тут у нас Олег из Лондона, тот точно знает!
Да и Владимиров , тоже в виниле силен!
[/quote]
Да..да.... Жаль забанили чувака.
"Життя - це черга за смертю. Але деякі лізуть без черги" (с)