Про TDA1540 поговоримо..!?
Автор Сообщение
VladimirNB Не на форуме
Специалист

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 00:06
(23-12-2014 21:19)Nemo писал(а):  Не думав, що у мене виникне найближчим часом писати на форумах...
Так никто не думал. И даже не ждал.Wink
Но видимо никто не покупает творение на 1540, вот и пришлось опуститься. До рекламы. Так?
Кстати, когда вы писали на русском языке, то у вас было значительно меньше ошибок. Вы бы подтянулись. Wink
Найти все сообщения

Выразили согласие: LionArt , Serpens , doom , aqvadim , Audiodoom , Comandante , Odessit67
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 00:13
(24-12-2014 00:06)VladimirNB писал(а):  Так никто не думал. И даже не ждал.Wink
Но видимо никто не покупает творение на 1540, вот и пришлось опуститься. До рекламы. Так?
Кстати, когда вы писали на русском языке, то у вас было значительно меньше ошибок. Вы бы подтянулись. Wink
Хочете спілкуватись тут надалі з своїми "друзями", - ваше право.
Я привів факт, більше додати нема чого.
Тим більше у мене нема часу і бажання.

Але, - я в минулих темах вас також запитував, а що у вас за система?
І чим ви заслужили звання хайфай гуру?

Така система за таку ціну - http://hi-fidelity-forum.com/forum/thread-71533.html

Істина система справжнього хайфай гуру)))
ЦАПи тут я не продаю, - можете не переживати за інших Party0012

Про мову, - тут прямо заявлю. Тільки справжній олух може таке писати.

За такі повідомлення може прийтися нести відповідальність.
В певній мірі ви уже й так несете... Тут можу тільки поспівчувати...
Даруйте констатацію трагічного факту...
(Отредактировал 24-12-2014 в 00:14 Nemo.)
Найти все сообщения

VladimirNB Не на форуме
Специалист

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 00:21
(24-12-2014 00:13)Nemo писал(а):  За такі повідомлення може прийтися нести відповідальність.
Внимательно прочитайте написанное вами. Вы действительно считаете что написали все правильно?
Ваш хамский выпад я вообще не рассматриваю. Бог вам судья.
Найти все сообщения

Выразили согласие: LionArt , doom , t.800 , Audiodoom , Comandante , Odessit67 , FiLiN , quadrokot
vd-two Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 00:50
(23-12-2014 21:19)Nemo писал(а):  Хто буде заперечувати, що Marantz CD94 MKII - це ТОП класика і що коштує він не мало і продається швидко?
Я буду. Все аппараты, в которых стоит цифровой фильтр SAA7220 - мутное УГ. Сравнивать с ними и делать выводы... не стоит.
Найти все сообщения

Выразили согласие: serg6677 , vltk , doom , Audiodoom , VladimirNB , Comandante , Тибетский Ламер , AVIATOR , Дмитрий Медведев
LionArt Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 00:51
(23-12-2014 23:45)Nemo писал(а):  ....
Перед усім тим, що просили мене по телефону ініціювати перемішення в архів або видалити тему, де Ви написали зайвого Sad

І як після такого Вам можна вірити?
Nemo, ты интерпретируешь реальность в своем понимании, и тут сказать нечего, я искренне жалею, что общался с нездоровым в умственном отношении человеком, но телефонное общение это к сожалению сразу не показывает. Sad Псевдореклама убогой поделки не вызывает ничего кроме смеха, продолжай. Happy0065
(Отредактировал 24-12-2014 в 00:53 LionArt.)

This Game has NoName. It will never be the Same.
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , aqvadim , Audiodoom , Comandante , Odessit67 , FiLiN
CTAC Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 00:56
(23-12-2014 23:26)lionart писал(а):  О, скоро Новый Год, начинаются "Старые песни о главном" Happy0158
Nemo, спой еще о том, как твой убогий и неиграющий цап переиграет очередное заводское изделие, а мы послушаем и поаплодируем. Happy0065Happy0065Happy0065
Поаплодируй, лучше станцуй, как ты умеешь Sick0010
Про заводские изделия - это к нашему гуре, можешь под танцевать, заодно и про не очень дешевые провода, создаётся впечатление что ты с гурой и есть представители этих не известных вам заводов, I wish, I wish... pathetic shit as always Wink

(23-12-2014 23:45)Nemo писал(а):  Великий знавець МУЗПК і редактор ЦАПів з китайським ламповиками, які продаються на Аліекспресі і кінотеатральними аудіопроцесарами
Хоть и китайские, зато заводские, хорошие, доступный high end это называется, Саша, ты просто не в теме. Party0012

(24-12-2014 00:50)vd-two писал(а):  Все аппараты, в которых стоит цифровой фильтр SAA7220 - мутное УГ.
А на чём основаны такие выводы? просто правда интересно Party0012
Я просто не имею достаточного опыта с этим чипсетом, ничего крутого не слышал на нём, однако то что слышал отвращения не вызывало, восторга тоже, просто как-то не связывал это именно с ЦФ Улыбка
(Отредактировал 24-12-2014 в 01:15 CTAC.)
Найти все сообщения

vd-two Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 02:42
7220 - кривая как собственно ЦФ и из-за огромного потребляемого тока создает кучу помех. Шутят, что десяток заменяет глушилку, а сотня - микроволновку Улыбка . Просто при тогдашних возможностях сделали как могли... Это и Rudy J. van de Plassche, ее разработчик, признавал. Поэтому и радуются люди после того, как выбросят ее из аппарата. PMD100 почему то никто не выкусывает кусачками Biggrin
(Отредактировал 24-12-2014 в 02:43 vd-two.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: VasilTech , SVS , serg6677 , Comandante , Odessit67 , AVIATOR , vltk , without_judge
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 08:28
Про 7220 - чіп як чіп. Нічого радикально поганого і нічого радикально хорошого.
При грамотній реалізації живлення буде цілком нормально звучати як в транспорті, так і в ЦАП.

Я б умовно поставив SAA7220 і SM5803 в один клас.
Вони структурно і параметрично різні, але по звуку досить схожі і по ціні аналогічні.
Думаю, мало хто заперечить.

А на SM5803 робилось дуже багато апаратів! Як приклад:
MARK LEVINSON No 30 - 2 x UA D20400 – SM5803AP – CS8412-CP
http://www.homecinema-fr.com/forum/achat...15116.html

Інші робились на PMD100. Але по якій причині перед усім?
По причині потреби відтворювати HDCD як формат - маркетингова фішка.
Хто слухає HDCD і якого розвитку набув цей формат?

Я слухав апарати на PMD100 - ЦФ як ЦФ, нормальний і хороший, але щоб у ньому було щось краще, скажімо за SM5803 - не вважаю.

Про SM5842 SM5847 - вони мені звуком не сподобались явно - синтетично звучать...
На мій слух SM5803 звучить явно натуральніше і збалансованіше по сукупності параметрів.

Думаю, тому в MARK LEVINSON No 30 поставили саме SM5803 а не SM5842

А взагалі я ЦФ не люблю, - мені попри переваги і недоліки без ЦФ на слух звук є кращим.
Найти все сообщения

Выразили согласие: dimoha.k68
t.800 Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 08:51
(23-12-2014 21:19)Nemo писал(а):  Висновок простий, очевидний і однозначний - апарат на 4 1540D значно переграє апарат на 2 x TDA1541A-S1

Відслуховувати не приходиться.
Чутно з перших секунд і "не тринованим вухом".
Ну конечно, кто бы сомневался, безусловно переиграет лучшую реализацию на 1541,
собственно, как и другую любую реализация тоже.facepalm
Я понимаю, нужно хвалить своё детище и пиарить, но не до такой же степени.

WINNEN of LEREN
Найти все сообщения

Выразили согласие: Audiodoom , doom , Comandante , VladimirNB , Odessit67 , Serpens , LionArt , Дмитрий Медведев , norrest , quadrokot , without_judge
SVS Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 08:55
(24-12-2014 08:28)Nemo писал(а):  Я б умовно поставив SAA7220 і SM5803 в один клас.
Горбатий Запорожець і старий Фольксваген Жук також вироби умовно одного класу. Далі самі розумієте...
(Отредактировал 24-12-2014 в 08:56 SVS.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Audiodoom , t.800 , VasilTech , doom , Тибетский Ламер , Comandante , VladimirNB , Odessit67 , FiLiN , Serpens , LionArt , Дмитрий Медведев , quadrokot , without_judge
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 10:42
(24-12-2014 00:51)lionart писал(а):  Nemo, ты интерпретируешь реальность в своем понимании, и тут сказать нечего, я искренне жалею, что общался с нездоровым в умственном отношении человеком, но телефонное общение это к сожалению сразу не показывает. Sad Псевдореклама убогой поделки не вызывает ничего кроме смеха, продолжай. Happy0065
Дивно...
Я відразу і однозначно зрозумів чим ви є по результатах телефонного спілкування.
Потім глянув деякі Ваші огляди і статті, - цілком підтверджує враження по телефонному спілкуванню.
Написане вами згодом - було тільки підтвердженням Party0012
Великий редактор Party0012

Пишіть і далі свої дуже правдиві огляди Party0012
Найти все сообщения

vd-two Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 11:52
(24-12-2014 08:28)Nemo писал(а):  Я б умовно поставив SAA7220 і SM5803 в один клас.
Вони структурно і параметрично різні, але по звуку досить схожі і по ціні аналогічні.
Их не в один класс, их даже рядом класть нельзя.
И зря вы критикуете PMD100, у него есть недостаток, но совсем не тот, о котором вы пишете Улыбка
Найти все сообщения

Выразили согласие: AVIATOR , VasilTech , without_judge
CTAC Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 11:52
(24-12-2014 02:42)vd-two писал(а):  7220 - кривая как собственно ЦФ и из-за огромного потребляемого тока создает кучу помех.
Ну не знаю, я вот посмотрел, Аббас например в топовый свой ЦАП именно такую микросхему и ставит. Я ему как-то заочно доверяю. Да и вообще 7220/1541 как-то стандартная связка и очень популярная. Я вообще как-то довольно скептически отношусь к заявлениям про кривые микросхемы, сам лично не имел опыта с кривыми микросхемами, слышал много разных ЦАПов на разных чипсетах, однако как-то не проследил какие из них кривые. ))
(Отредактировал 24-12-2014 в 11:59 CTAC.)
Найти все сообщения

Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 11:53
Nemo писал(а):Не думав, що у мене виникне найближчим часом писати на форумах...
А якщо й виникне, думав, - десь на дійаудіо.ком чи на ленкохевен чи ще на чомусь європейському чи американському.
Тим не менш...
Nemo, пробачте, Олександре, але ви непослідовний. Якщо вже ви образились на цей форум за невизнання вашої творчості - то ось ця ваша фраза, нагадує фразу білявки - "я три километра бежала за вами, чтоб сказать, насколько вы мне безразличны!"(с). Просто, якщо вже зібрались написати, то краще без таких преамбул.

А що стосується фрази
Цитата:А в тому, що величезні дискусії і резонанс, точки зору частини форумної спільноти виявились не чим іншим, як просто точками зору окремих людей, ціна яким мізерна...
то саме ви і ваші прихильники є тою невеличкою спільнотою, що любить звук TDA 1540. Якщо почитати українські, російські, та зарубіжні форуми - то більшість віддає перевагу реалізаціям УльтраАналога чи РСМ 58; 63; 1702, AD1862. А з цього випливає, що заява про неперевершеність реалізаціїї TDA 1540, не більше ніж точка зору окремих людей (вашими ж словами). А що стосується ціни цій точці зору (знову якщо вас цитувати) ... то складіть її самі.

А по сукупності вашої риторики вже й в мене склалось враження, що ви просто намагаєтесь пропіаритись.

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Выразили согласие: Comandante , VladimirNB , doom , Odessit67 , AVIATOR , t.800 , FiLiN , DojcheMark , LionArt , bobrw , norrest , quadrokot , without_judge
JRA7 Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 12:16
(24-12-2014 11:53)Тибетский Ламер писал(а):  А по сукупності вашої риторики вже й в мене склалось враження, що ви просто намагаєтесь пропіаритись.
..... а як з презумпцією невинності .... тоді це може інсинуація і наклеп !.... я за неупереджене спілкування на форумі !
... а то читаєш повідомлення редактора і стає гидко за форум ......
Найти все сообщения

CTAC Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 12:19
(24-12-2014 11:53)Тибетский Ламер писал(а):  Nemo, пробачте, Олександре, але ви непослідовний. Якщо вже ви образились на цей форум за невизнання вашої творчості - то ось ця ваша фраза, нагадує фразу білявки - "я три километра бежала за вами, чтоб сказать, насколько вы мне безразличны!"(с). Просто, якщо вже зібрались написати, то краще без таких преамбул.
Не знаю как лучше с преамбулами или без, однако считаю что этот форум не есть только одна предсказуемая команда, например на меня у Саши думаю нет повода обижаться. Им мне лично всегда интересно то что он пишет, думаю что многим другим тоже. Улыбка
А вообще, правда, Вы объясните - почему без преамбул? Почему Вы считаете себя вправе советовать - с преамбулами или без? И ещё- Вы что-то интересное имеете тут сказать? К чему эти все преамбулы, фразы блондинок и прочий унылый бред?
Найти все сообщения

Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 12:23
JRA7, перепрошую, вам посперечатись? Чи ви вже не відрізняєте ствердження від враження? Що стосується закидів про неупередженність, то хочу запитати - вам щось про причинно-наслідкові звязки відомо?
Я не проти того, що у кожної концепції є свої прихильники, але, я проти гучних заяв, що зводяться до абсолюту. В мене є свої вподобання, але я не намагаюсь довести що це найкраще та істина в останній інстанції.

CTAC писал(а):А вообще, правда, Вы объясните - почему без преамбул? Почему Вы считаете себя вправе советовать - с преамбулами или без? И ещё- Вы что-то интересное имеете тут сказать? К чему эти все преамбулы, фразы блондинок и прочий унылый бред?
CTAC, я уже как-то раньше говорил, что вы пустозвон. Мне нужно это ещё раз повторить для вас, на бис?
(Отредактировал 24-12-2014 в 12:25 Тибетский Ламер.)

Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , Comandante , LionArt , quadrokot
CTAC Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 12:47
(24-12-2014 12:23)Тибетский Ламер писал(а):  CTAC, я уже как-то раньше говорил, что вы пустозвон. Мне нужно это ещё раз повторить для вас, на бис?
Вы честно говоря ни единого раза не написали ничего интересного для меня в плане аудио, так что для меня Вы точно пустозвон. Все Ваши посты просто не про что точно также как и посты редактора и многих других оппонентов Nemo. Вы обратите внимание что например Vd-Two всегда пишет про что-то, согласен я с ним или нет, другой вопрос, здесь всегда есть какая-то дискуссия которая имеет смысл. В Ваших постах и бородатых анекдотах про блондинок смысла никакого просто нет, кроме того как напасть на ТС, Вы правда считаете себя грамотнее ТС технически?
Кстати, почему Вы пишите теперь опять на русском языке?
Найти все сообщения

JRA7 Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 12:52
(24-12-2014 12:23)Тибетский Ламер писал(а):  JRA7, перепрошую, вам посперечатись? Чи ви вже не відрізняєте ствердження від враження? Що стосується закидів про неупередженність, то хочу запитати - вам щось про причинно-наслідкові звязки відомо?
Я не проти того, що у кожної концепції є свої прихильники, але, я проти гучних заяв, що зводяться до абсолюту. В мене є свої вподобання, але я не намагаюсь довести що це найкраще та істина в останній інстанції.
Посперечатись . так як і Вам !.... а я не вів мову , що Ви щось ствердуєте , я висловив припущення , застосовуючи слова " тоді це може ...... , я стараюсь писати дуже акуратно , стараюсь не використовувати слова на зразок " закиди " !!!!!!!!!!

"я проти гучних заяв, що зводяться до абсолюту" ---- я також ненавиджу абсолют, але ця причина не викликає у мене наслідків у діяннях ! Party0012
Найти все сообщения

Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-12-2014 12:58
CTAC писал(а):Вы правда считаете себя грамотнее ТС технически?
CTAC, нет, не считаю, и в полемику о технической стороне реализации не вступаю. Я просто выражаю своё неприятие к форме преподнесения Александром своих достижений.
CTAC писал(а):Вы честно говоря ни единого раза не написали ничего интересного для меня в плане аудио
...как, собственно и вы и не только для меня.
CTAC писал(а):Кстати, почему Вы пишите теперь опять на русском языке?
Se você quiser - também posso escrever mais em Português.

JRA7 писал(а):я також ненавиджу абсолют, але ця причина не викликає у мене наслідків у діяннях !
JRA7, ..ну, бачите, всі ми різні. В мене, наприклад, коли виникає "критична масса" - "наслідки у діяннях" виникають.
Зрештою, якби автор не написав
Цитата:Не думав, що у мене виникне найближчим часом писати на форумах...
та
Цитата:Висновок простий, очевидний і однозначний - апарат на 4 1540D значно переграє апарат на 2 x TDA1541A-S1
спокійно пройшов би повз
(Отредактировал 24-12-2014 в 13:04 Тибетский Ламер.)

Найти все сообщения

Выразили согласие: JRA7 , Comandante , doom , FiLiN , DojcheMark , LionArt , norrest , quadrokot , vl27

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 18 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS