Моя скромна система
|
Автор |
Сообщение |
vadimls
Ветеран
|
RE: Моя скромна система / 18-10-2014 12:09
(24-07-2012 10:09)Mazur писал(а): Доброго дня
Довго не міг наважитись,але таки вирішив викласти на осуд свою систему
Компоненти:
Акустична система Sound Sound ML-2
Підсилювач rotel ra-1062
Кабель акустичний van den hul 352 hybrid
Кабель міжлочний Audioquest King Cobra
поки що СД-плеєр sony cdp-597,але найближчим часом його буде замінено на ЦАП-PS Audio Ultralink + транспорт
Детальніше про акустику:
Не треба жахатися,що зроблена вона у нас в Україні(
Я і сам цього дуже боявся,але комрад doom дуже повпливав на мою думку і на побудову системи в цілому(раніше він мені вже дуже вдало порадив підсилювач,за що йому велике дякую і тепер я довірився його думці щодо цієї акустики )
Система створювалася для прослуховування рок музики,розмір кімнати 18м,висота стелі 3.20м,покриття підлоги- бетон->фанера->паркет, акустика розташована посередині довгої стіни
Зупинюся детальніше на акустиці:
візуально акустика нічим не програє іменитим брендам,якість продукту дуже висока,особливо це стосується грилів і їхніх міцних ніжок(на інших акустиках завжди мав проблеми з грилями)
лише одне,чого не вистачає для мене- захисту на шовковому ВЧ-динаміку
Динаміки відомої фірми Morel
Вч- динаміки Morel MDT 32s - найбільш ходовий динамік фірми
СЧ\НЧ- динаміки Morel H 6.1
Тепер щодо апгрейдів :
Оскільки в цій акустиці з заводу установлені просто фуфлові роз'єми,то було встановлено роз'єм Mundorf M-Connect
Внутрішню розводку змінив на van den hul 352 magnum hybrid
Звучання стало значно кращим,особливо це було відчутно на низьких частотах
Від себе хочу сказати,що результатом дуже задоволений і до тимчасового задоволення мені залишилось лише купити хороший ЦАП і транспорт
п.с. любов до акустики прийшла через важку спеціальність(вчуся на хірурга) і професійний спорт,тому коли приходжу додому просто хочу сісти,включити улюблену музику і відпочити
Вибачте,що виклав такий бюджетний конфіг,прохання каменями не кидатись , я лише студент 20 років і можливості мої обмежені
Фото всієї системи
фото чомусь вийшло дуже темне- заряджу фотоапарат і ввечері зроблю краще
І оскільки я постійно міняю пк- зробив міні-блог,де записую всі свої думки щодо тієї,чи іншої акустики яку я мав і прогрес системи,щоб вони нікуди не зникли і я потім міг їх переглянути
Всі зміни пройшли за період 7 місяців
Якщо будуть питання,чи хтось захоче послухати у Львові- з радістю допоможу
http://no-dvd.org IШаг в правильном направлении!
(24-07-2012 10:09)Mazur писал(а): Доброго дня
Довго не міг наважитись,але таки вирішив викласти на осуд свою систему
Компоненти:
Акустична система Sound Sound ML-2
Підсилювач rotel ra-1062
Кабель акустичний van den hul 352 hybrid
Кабель міжлочний Audioquest King Cobra
поки що СД-плеєр sony cdp-597,але найближчим часом його буде замінено на ЦАП-PS Audio Ultralink + транспорт
Детальніше про акустику:
Не треба жахатися,що зроблена вона у нас в Україні(
Я і сам цього дуже боявся,але комрад doom дуже повпливав на мою думку і на побудову системи в цілому(раніше він мені вже дуже вдало порадив підсилювач,за що йому велике дякую і тепер я довірився його думці щодо цієї акустики )
Система створювалася для прослуховування рок музики,розмір кімнати 18м,висота стелі 3.20м,покриття підлоги- бетон->фанера->паркет, акустика розташована посередині довгої стіни
Зупинюся детальніше на акустиці:
візуально акустика нічим не програє іменитим брендам,якість продукту дуже висока,особливо це стосується грилів і їхніх міцних ніжок(на інших акустиках завжди мав проблеми з грилями)
лише одне,чого не вистачає для мене- захисту на шовковому ВЧ-динаміку
Динаміки відомої фірми Morel
Вч- динаміки Morel MDT 32s - найбільш ходовий динамік фірми
СЧ\НЧ- динаміки Morel H 6.1
Тепер щодо апгрейдів :
Оскільки в цій акустиці з заводу установлені просто фуфлові роз'єми,то було встановлено роз'єм Mundorf M-Connect
Внутрішню розводку змінив на van den hul 352 magnum hybrid
Звучання стало значно кращим,особливо це було відчутно на низьких частотах
Від себе хочу сказати,що результатом дуже задоволений і до тимчасового задоволення мені залишилось лише купити хороший ЦАП і транспорт
п.с. любов до акустики прийшла через важку спеціальність(вчуся на хірурга) і професійний спорт,тому коли приходжу додому просто хочу сісти,включити улюблену музику і відпочити
Вибачте,що виклав такий бюджетний конфіг,прохання каменями не кидатись , я лише студент 20 років і можливості мої обмежені
Фото всієї системи
фото чомусь вийшло дуже темне- заряджу фотоапарат і ввечері зроблю краще
І оскільки я постійно міняю пк- зробив міні-блог,де записую всі свої думки щодо тієї,чи іншої акустики яку я мав і прогрес системи,щоб вони нікуди не зникли і я потім міг їх переглянути
Всі зміни пройшли за період 7 місяців
Якщо будуть питання,чи хтось захоче послухати у Львові- з радістю допоможу
http://no-dvd.org IШаг в правильном направлении!
(Отредактировал 18-10-2014 в 12:10 vadimls.)
la belle aurora...
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | |
|
Karp
Ветеран
|