Та я тебя умоляю От "еле слышно" до "укакаться от неожиданно ударившей бас-бочки" диапазон потребления выходной мощности от регенератора - 175 - 250Вт, и это на все, комп, цап, 8 каналов усиления, плюс разделить на КПД.
Другое дело, что 20Вт от полуметрового в диаметре дина - это совсем не то же, что 100Вт, вдутые в 6,5-10" пукалки ...
Во....т воно шо
На самому ділі, самий "робочий" динамік - десятка", і самий "тупий" 95 дБ/м/Вт.
А коли в записі є щось нижче 50Гц, тоді так - печінка напрягається.
Але те не головне, важлива комбінація усього зразу, ось Сергій etlik, перерахував маленьку частинку, але дуже важливу, того що стосується АС.
Звісно, тут і підсилювачі і джерело і кабелюки.
Фігня все це... головне маньоври
Сьогдні слухали з Сергієм музику, де хто не приїав
Та то таке, ось такі девайси для ЦАПи, на які вона дуже гарно відгукнулась
USB кебель, маэ дуже велику розподільчу здатність, без питань, класно
Плюс.... новий кабелюка для ЦАПи Вадімича, дуже гарна звязка
Фотки...
Доброї ночі коллеги.
Сьогодні був дуже бурхливий та життєрарадісний день. Давненько такого не було, але дякуючи друзям все склалося дуже класно.
С початку приїхали Вадімич з Карп-ом, слухали довго і різне, замінили кабелі, новий ЮСБ, гарно поборовся з попередньо анонсованим Аудіоквестом, і його переміг в неумінні звалюватись в "кучу" на хоралах. Дуже дивно.
Приїхав ще Максим, ще раз все переслухали, з повною заміною вже всіх кабелів.... ходити між виконавцями стало зручніше, а вони, стали ближче та рідніше
Поїхали з Сергієм на Банкову, до Андрія Стельмаха, на, можна сказати, сімейний вечір. Дуже тепло та комфортно. Академічна, українська атмосфера, та Андрій за роялем. Що ще треба пересічному аудіофілу
Правда, щоб добратися до Стельмаха молодшого після концерту, прийшлось постояти в черзі, шанувальниці, і все таке
Є надія поспілкуватись в кулуарах Горенки на "прослушці":beer:
Дякую всім.
Сьогодні, зовсім не багато відредагував налаштування сиистеми.
Одні казали - різкувато, інші - багато міду
Слухав на різних жанрах, вирішив просто добавити Кліпшів.
На диво, все вийшло дуже цікаво.
Була ще одна проблемка на Вотерсі - собаки за телевізором Маленький розворот АС до центру все виправив, гавкали "на три години", як собаки.
Боюсь вже щось і крутити, щоб не втратити.
(29-05-2016 18:44)etlik писал(а): а фоты ?
крути не бойся ещё много много раз впереди накручивать всякого хорошего в звуке
Привіт Серега
Розкажи що фоткати, чверть оберту 22-х оборотного потенціометру, чи пять градусів повотору АС
З виду, все як і було, ні чого не змінилось, а в звуці - тільки комфорт, в голові - меломанство.
На вулиці дощ. Сів собі в кімнаточці, включив старенький джаз, не голосно, так собі, один Ватт, розомлів..... .
Так би й слухав, поки не прийшло сімейство дивитись футбольний товарняк.
Взяв творчу відпустку, все подобається.... поки не засверблять ручки. Все таки, була суттєва зміна системи, а тепер є змога поплескатися у звуці.
Тільки для тебе... екслюзив друже
Да здорово Олег, спасибо!, семейство в сборе по домашнему на коврике!
Мир в доме и Буфет на месте, я спокоен
ну а что система, система это уже второе, наше мужское
Белеет мой парус такой одинокий На фоне стальных кораблей.
Доброго вечора коллеги
Отримав вчора в експлуатацію новий, ексклюзивний USB кабель Вадімича, на базі останньої його "заморочки" з провідниками Au і екраном Cu+Ag. Така собі хімія.
Чесно кажучи, очікував позитивних результатів, тим більш, що прототип вже використовували на попередньому "прослуховуванні", все було дуже добре, про що я і звітував вище.
Сергій мені звісно пояснив новий конструктив і сказав що ще краще.
Ну куди краще?
Але то вже не важливо, виявилось, що то не краще, то зовсім інший звук.
Перше, що я відмітив, відмінна фазова характеристика кабелю, ідеалу ще не чув, а може його і нема, чи він різний
А фазова характеристика "цифірного" кабелю, це все..... і тембри і тони, локалізація, 3D картина, деталізація, динаміка, і нарешті, як що все це зібрати.... дивовижно реалістичний звук.
Не можу сказати, що до того він був "без реалій", але коли кажуть що..... "в мене краще звучить чим на концерті", то щось у системі не те. ИМХО.
Так ось, "як на концерті" сприймається набагато краще нашими мізками.
Ось такі результати, от така логіка.
Мені дуже подобається. Дякую Сергію
Нічим зовні не виділяються.... правий Voodo, лівий, ексклюзивний
Доброго здоровя коллеги.
Сьогодні приїздив Олексій, tomash.
Послухали, поспілкувались, почули один одного.
Було цікаво, приємний молодий чоловік
Забрав мою ЦАПу, бо цього і приїхав..... просто послухати.
Всім гарного настрою....
Жилье в Пуще, это, конечно, прекрасно!
С Олегом хорошо посидели, выпила пивка, покурили и отправились в дом слухнуть системку.
Мне, как владельцу полочников, всегда как серпом по я..ам, слушать системы с многополосными напольниками
Да еще с такими не маленькими басовичками.
Но, никакого припечатывания к дивану и басовых инфра-лошадей бьющих копытами в грудь, небыло! И надо заметить, очень хорошо, что небыло.
А то ведь, эти басовые "кони" любят и погудеть. Пущай лучше в поле гудят
Вероятно, благодаря открытой конструкции АС, бас совершенно артикулированный, четкий и легко читаемый. Никакого гула или других артефактов.
Но... Снова но... Мне лично не хватало таки пусть не табуна лошадей, но хотя бы одну кобылку, которая дала бы мне... Копытцем под дых! Такой огромный басовик, такой литраж колонок, а хорошего удара не хватает
И даже было ощущение, что возможно усилитель не до конца контролирует акустику.
Было ощущение сглаживания атаки.
Спокойные композиции играли шикарно, а вот динамичные немного вяло.
Очень порадовало способность системы играть без напряжения. Свободно.
Все же, 4 полосы, это.. Это 4 полосы! Раскованное звучание.
Это тебе не потуги одного динамичка играть и бас и сч...
Детальность системы отличная, при ровном тональном балансе.
Хотя детальностью в обычном понимании это и не назовешь. Просто слышно ВСЕ.
Нет никакого дискомфорта от переизбытка муз. информации как это частенько бывает, но и ощущения замыленности, тоже нет.
Сцена большая. Но своеобразна. Не сказал бы, что звуки легко отрываются от колонок, но это не мешает получать удовольствие от музыки!
Олегу, большой респект! Компоненты своей системы он сделал своими руками! Это дорогого стоит
2 tomash !
Красиво написал!
А с учетом того, что ты знаешь, что я знаю, что ты слышишь, вообще супер!
Не ведаю, что там еще Олеже до-настроил, все не попаду на последнюю итерацию, но мое последнее посещение - ни единого замечания в плане синергичности и музыкальности. Мне не хватило разрешения и "вовлеченности".
Слегка мелковаты образы. Но очень можно слушать и очень можно жить с таким звуком.
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)